Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem csak erről a meccsről beszéltem hanem úgy általában kupa bl...bouba írta:a szökés kb negyed 10 kor kezdődik tehát kb. 10 körül vége van tehát csak pár percről maradok leÁdám02 írta:Akkor ha esetleg szerdán játszik a Barca döntened kell gondolom nem a szökést választod...![]()
![]()
amúgy közvetíti valami tv a meccset?
a szökés kb negyed 10 kor kezdődik tehát kb. 10 körül vége van tehát csak pár percről maradok leÁdám02 írta:Akkor ha esetleg szerdán játszik a Barca döntened kell gondolom nem a szökést választod...![]()
sajnos nincs axn-m seÁdám02 írta:Jaja jó lesz az AXN-en is most kezdődött ott meg minen hétfőn van ugyhogy aki tudja hogy szerdán nem ér rá az az AXN-en megtudja nézni hétfőn!bouba írta:király !! ma indul a szökés 2. évadja![]()
Jaja jó lesz az AXN-en is most kezdődött ott meg minen hétfőn van ugyhogy aki tudja hogy szerdán nem ér rá az az AXN-en megtudja nézni hétfőn!bouba írta:király !! ma indul a szökés 2. évadja![]()
én is jobban szeretem eredeti hanggal + felirattal ,FTorres9 írta:Én meg már megnéztem a 3. évad első 17. percét isbouba írta:király !! ma indul a szökés 2. évadja![]()
Nembírom a tv-be nézni ezzel a hülye szinkronnal így inkább letöltögetve eredeti hangon néztem.
Én meg már megnéztem a 3. évad első 17. percét isbouba írta:király !! ma indul a szökés 2. évadja![]()
nekem nem jönnek a rajzfilmsorozatokból készült filmek.Saviola írta:Elég gyenge lett.1-2 jó poén,se több,se kevesebb.Krojf írta: 3. terem: A Simpson család- a film.
Az egyik legjobb, én angolul néztem, de szerintem kb 10%-t ha értettem, iszonyatos párbeszédek, iszonyatos kiszólások, dehát mit is várhatunk Sorkintól. Sajnos 1 szezon után Cancelredmiller írta:Szokta valaki nézni A színfalak mögöttet (Studio60)? Szerintem jó kis sorozat, pláne, hogy sokan játszottak Az elnök emberei sorozatban
Szerintem is kegyetlen jo filmLos Banditos írta:Aki még nem látta volna 'A Sziget' című filmet, az feltétlenül nézze meg!Főszerepben a Star Wars Obi-Wan Kenobijával, Ewan McGregorral.
Nagyon jó film.![]()