Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hagyjad már....azért ennyire ne legyen már üldözési mániád....naná..mert a Milanban csak kutyaütők fociznak,akik maguktól képtelenek nyerni akármit is...kicsit azért számolj már el háromig,mielőtt osztod itt a baromságokat.ozsimiki írta:Egy maffiózó,csaló fszkalap,de tényleg ő a legsikeresebb,már rengeteg mindent nyert a milán mióta ő a fej....persze épp az előbb írtak miatt IS...Slither írta:Egy kicsit nagyképű, de csak az igazat mondja.
Egy maffiózó,csaló fszkalap,de tényleg ő a legsikeresebb,már rengeteg mindent nyert a milán mióta ő a fej....persze épp az előbb írtak miatt IS...Slither írta:Egy kicsit nagyképű, de csak az igazat mondja.
Hát igen, valójában börtönben kellene ülnie.gajeraro írta:Ez tényleg igaz!Szerintem is Ö!Igaz a legnagyobb csalója is!
...és a legszerényebb
Szerintem is ez a megoldás a logikus,pedig én bírom Del Pierot,és el is olvasom a híreket,de úgy is megteszi akit érdekel,ha csak beírod a címet,és alá meg a linket amin a bővebb cikk vanSlither írta:Nem muszáj az egész cikket bemásolni, elég a link, akit érdekel, elolvassa, akit nem, azt nem zavarja. Ha belendül a topik, akkor sztem senki sem akar oldalakon át lapozni, hogy vissza olvasson. (mert elég hosszúak és foglalják a helyet)
Itt a pont.Slither írta:Nem muszáj az egész cikket bemásolni, elég a link, akit érdekel, elolvassa, akit nem, azt nem zavarja. Ha belendül a topik, akkor sztem senki sem akar oldalakon át lapozni, hogy vissza olvasson. (mert elég hosszúak és foglalják a helyet)
Montolivot is birom akárcsak az egész Fiorentinát. De azért nekem a 'number 1' csak Toni volt. (Amikor bajnokikon gólt lövök akkor is az ő gólörömét használomantiimperialista írta:Hát Montolivoról mi a véleményed? Nekem ő a kedvenc a Fioból, nagyon nagy játékosnak tartom, szerencsére élőben is láttam már, akkor lőtt egy gyönyörű gólt, és remekül játszott.
Amúgy kint az előző szezon végén csak Toni, Mutu, Montolivo és Pazzini (talán Jörgensen) nevével ellátott mezeket láttam - nyilván ez sem véletlen