Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én az első 8-9 részt láttam, de olyan gyenge volt, hogy nem bírtam tovább nézni. Még a mexikói tucatszappanoperák akciójelenetei is színvonalasabbak, mint azé a szaré...Perrero írta:ma befejeztem a Jerichot, és azt kell h mondjam h a jó büdös szájonanalizált édes anyucikájukat a rendezőknek.... -aki látta tudja miről ugatok...
lesz belőle több évad
A film érdekes, de engem sem engedett szavazni.Saviola írta:Nekem is tetszik.De ha rányomok,hogy szavazok,akkor kiírja,hogy már szavaztál,pedig nem is..
Ez komolyKluivertinho írta:Ott az eleje inkább a Humor topicba illik.FTorres9 írta:áááh alig hittem a szememnek mikor megtaláltam ezt![]()
![]()
Van Titanic 2 Leonardo Di Caprio-val![]()
Link
Vazz, én is ezeket néztem a hétvégén, + A láthatatlant.Kluivertinho írta:Evan, a minden6ó: Kedves, egyszer bőven nézhető, jópofa, családi vígjáték, szokásos, középszerű poénokkal. Nekem tetszett, de ízlések és pofonok. 5ös listán nálam: 3.5
Disturbia: Egész jó thriller, poénokkal, szerelemmel, gyilkosságokkal és ezekhez a gyilkosságokhoz elmaradhatatlan, hogy legyen egy gyilkos is. Tegnap előtt néztem a haverokkal. 5ös listán nálam: 4
Törés: 5*
Ott az eleje inkább a Humor topicba illik.FTorres9 írta:áááh alig hittem a szememnek mikor megtaláltam ezt![]()
![]()
Van Titanic 2 Leonardo Di Caprio-val![]()
Link
A gumiból álló cirkuszi elemek tényleg viccesek voltak, és tény, hogy nem lesznek ebből a részből emlékezetes Mclean beszólások, ettől függetlenül tetszett, kellően mozgalmasnak is találtam.grecki írta: Szerintem ótvar lett. Annyira gagyi volt, hogy végig röhögnöm kellett rajta. Ráadásul Mclean karakterét is cenzúrázták egy pöppet...
Szerintem ótvar lett. Annyira gagyi volt, hogy végig röhögnöm kellett rajta. Ráadásul Mclean karakterét is cenzúrázták egy pöppet...VIII.Henrik írta:Akiben viszont nem csalódtam 2 napja, a nagy Bruce Willis. Frankón modern, mozgalmas, és ráadásul hosszú film lett a Die Hard 4. Egy film legyen már 2 órás, de legalább 100 perces.
Big Respect Bruce-nak!