Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
purtugálZozzy 5 írta:Ha nem kezd, akkor hogy bizonyítja, hogy ennél is többet tud? Ini most nincs vmi nagy formában, Deco pedig belelendülni látszik, úgyhogy egyértelműen a purtugál kezd nálam.Ádám02 írta:Igen bizonyított ,de azért nem kéne betenni még a kezdőbe még többet kell ,hogy kihozzon magából.Addig Ini is bizonyíthat,hogy azért is ő a jobb!
Ha nem kezd, akkor hogy bizonyítja, hogy ennél is többet tud? Ini most nincs vmi nagy formában, Deco pedig belelendülni látszik, úgyhogy egyértelműen a portugál kezd nálam.Ádám02 írta:Igen bizonyított ,de azért nem kéne betenni még a kezdőbe még többet kell ,hogy kihozzon magából.Addig Ini is bizonyíthat,hogy azért is ő a jobb!
Igen bizonyított ,de azért nem kéne betenni még a kezdőbe még többet kell ,hogy kihozzon magából.Addig Ini is bizonyíthat,hogy azért is ő a jobb!Frank Rijkaard írta:Az első lépésben bizonyítottGrat neki.De előtte áll még sok lépcsőfok, hogy ismét a régi legyen. Mondom ezt én, akinek a kedvence Deco
Végre valami, amiben egyet értünkvarga tamás írta:vaLe5: azért álltak le, amiért tavaly is számtalan alkalommal: azt hitték, zsebben van a meccs.
Figyeljetek ez nem ugy megy hogy ha ma jol játszik akkor maradjon akkor is ha nincs rá szükség. Ez a szezon eleje ,itt még tartalékolni kell. Mit gondoltok miért alltak le szünetben?Mr. Master írta:Én sem hoznám le meccs közben azt a Xavit, aki 250. bajnokiját játsza a csapatban... És Touré lehozatalváal sem gyengítenék a védelmen, pláne, hogy már csak 10en voltunk.. Iniestát vétek lett volna a padon hagyni, csatárnak meg akkor nem őt hozza Frank... Szerintem ez egy teljesen logikus döntés volt..varga tamás írta:Igen, én is meg vagyok elégedve az eddigi teljesítményével, éppen ezért nem értettem, miért cserélte le Frank. Teljességgel érthetetlen, és megmagyarázhatatlan döntés volt.
Én sem hoznám le meccs közben azt a Xavit, aki 250. bajnokiját játsza a csapatban... És Touré lehozatalváal sem gyengítenék a védelmen, pláne, hogy már csak 10en voltunk.. Iniestát vétek lett volna a padon hagyni, csatárnak meg akkor nem őt hozza Frank... Szerintem ez egy teljesen logikus döntés volt..varga tamás írta:Igen, én is meg vagyok elégedve az eddigi teljesítményével, éppen ezért nem értettem, miért cserélte le Frank. Teljességgel érthetetlen, és megmagyarázhatatlan döntés volt.
Taktikai szabálytalanság, egyébként újra a régi Deco-t láttam.ozsimiki írta:Én megbékélek vele,inkább sárgázzon,mintsem átmenjenek rajta szó nélkól,tudom most feltételnól nem erről volt szó...barca99 írta:Viszont az a felesleges sárgája... sosem szerettem ezeket tőle.
Én megbékélek vele,inkább sárgázzon,mintsem átmenjenek rajta szó nélkól,tudom most feltételnól nem erről volt szó...barca99 írta:Viszont az a felesleges sárgája... sosem szerettem ezeket tőle.