Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
...akkor szerintem döntőt játszik.doki írta:Ha Kuznyecová-n túljut...
Hopp, ezt nem is tudtam, kösz a kiigazítást! Ágin kívül nem igazán érdekel az egész, nem sok időm van a US Opennel foglalkozni...ozsimiki írta:Sharapovát bucsúztatta két körrel ezelőtt Radwanska,őt meg Peer...
Sharapovát bucsúztatta két körrel ezelőtt Radwanska,őt meg Peer...antiimperialista írta:Asszem, ha nyer Kuznyecova ellen, Sarapovával játszhat a döntőért, de ez nem biztos...mypeter írta:Ki van még Ági ágán???
A férfiak közül én is nagyon bírom Haast, de a kedvencem Grosjean. Nagyon tetszik a játékstílusa
Következő fordulóban egy nehéz ellenfél: Kuznetsovamypeter írta:Ki van még Ági ágán???
Asszem, ha nyer Kuznyecova ellen, Sarapovával játszhat a döntőért, de ez nem biztos...mypeter írta:Ki van még Ági ágán???
Igen-igen,ahogy írtam én is,ő még fejben nem annyira erős,mint a szűk elit,pedig képességekben talán beférne....talán tud rajta javítani ha elkerülik a sérülések,mivel azok is voltak neki,amik csak még tovább rontották gondolom a pszihés állapotát....Rivaldo11 írta:Hihetetlen meccs volt! Azt hiszem, aki szereti a teniszt, hatalmas sportélményt kapott! Én szétidegeskedtem magam, de végül csak meglett Haasnak a győzelem-Blake nagyon jó volt, tényleg mindketten a 8 közé valók! De ma csak egyikük nyerhetett. Remélem Haas sikerrel veszi a köv. akadályt, aki valószínű Davydenko lesz.
Miki: Irtam, hogy a 2002-es Aus.open óta szurkolok Haasnak, végigkövettem a pályafutását. Mondhatom: Képességeket tekinve a legszűkebb elit tagja, zseniális dolgokra képes. A világranglista 2. hely 2002-ben nem volt véletlen. Csak hát a teniszben fontos a fej, és Ő sajnos nem egy fontos meccset bukott már el fejben...
Ma képes volt visszajönni a szakadék széléről, egy fantasztikus Blake ellen.
Istenem, azok a fonák átemelések...és ahogy 1.5 szetten keresztül játszott...
Tornagyőzelme után,és a CSAK a sérülése miatt elvesztett torna döntője után,igen,várható voltLos Banditos írta:Várható volt, hogy ilyen jó lesz?A negyeddöntőben is lesz még ilyen jó?
Gratula neki!!!
Csatlakozom! Hihetetlen teljesítmény!doki írta:Hatalmas gratuláció Áginak!És még fejlődni fog!