Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Boszankodtam én is,de azért ha Seedorf (aszhem) szabija bemegy....akkor meg a győzelem is leesikBoixos írta:megint mikor köszönt be a milan...![]()
![]()
![]()
ez a gourcuff gyerek viszont jól nyomta nagyon, és már nem először.
Milánohéz képest azért nem annyira kicsi büntetésSaviola írta:Ez hol büntetés ? Majd el is kezdem sajnálni őket..
Azért én ezt nem nevezném büntetésnek...Los Banditos írta:Nekem semmi bajom a Juvéval. Az egy dolog, hogy csaltak, de megkapták érte a büntetésüket. Sőt, még talán túl szigórúak is voltak a zebrásokkal szemben, ha azt nézzük, hogy a Milan mit kapott.![]()
dehogyisnem szeretjük! annak idején, még traktoros korában, milyen szépen elbohóckodott vele az öreg cafú bácsi isLG írta:Nedved hiába koros, még mindig az 1ik legjobb a Juveban. Mondjuk nem csodákszom, h a Roma drukkerek nem szeretik
Los, nem tudom mennyire ismered az itáliai labdarúgást, úgy az elmúlt negyvenegynéhány évre visszamenőleg? a juventus nem tavaly előtt csalt először, ez náluk az évek során rendszeresen visszatérő dolog volt, már a 60as évek legeleje óta. sajnos rendkívűl kivételezett helyzetben vannak odakint, ezért elég ritkán érik utol őket, pontosabban akarják utolérni őket a futballhatóságok. ez a nevetséges büntetés amit kaptak szintén ezt bizonyítja. sokkal kisebb súlyú dolgokért (nem meccsek megvételéért, hanem könyvelési és igazolásokkal kapcsolatos problémákért) azonnal a negyedosztályba szórtak ki másokat, nekik és anno a milannak elég volt a serie b... van egy ún. "cupola" nevű tömörülés odakint, amely az északi nagy klubokat foglalja magába, ők tartják a kezükben az egész olasz labdarúgást. nehéz akkor "nagy múltat" összeszedni, amikor ilyen feltételek mellett kell eredményesnek lenned. olyankor, amikor előre le vannak játszva a zsugák, és abszolút nem egyenlő mértékkel mérik a brigádokat.Los Banditos írta:...Én azért annyira nem szidnám őket, mert így is jelenleg az egyik legjobbak a bajnokságban, és 3-szor olyan jobb mútljuk, jelenjük van, mint a Romának vagy mondjuk az Internek.![]()
meg nem érdemelték, azért ez túlzás. egy olyan csapat, akik négyszer mennek át gólveszélyt jelentve, amikor az ellenfél meg végig ott nyomja a 16osuknál, az nem nagyon érdemli meg. más kérdés, h a juventus ennyivel profibb brigád a cagliarinál, h nekik ez is elég volt ahhoz, h behúzzák a meccset.Los Banditos írta:De teljesen megérdemlték. Toronymagasan a kájjárinak fújt a bíró.LG írta:Hát igen, visszatért a Juve(pedig nekem nagyon nem hiányzott), és visszatértek a az utolso percekben lőtt golok is![]()
természetesen a remek cseh emberke, nedved.huevos írta:nem tudok rájönni, ki ez a manó?Boixos írta: még annyit, h az idegbeteg manó letehetné már a lantot, addig amíg nem tesz kárt vkiben. nem kéne az ámokfutásait látnia a gyerekének.
De teljesen megérdemlték. Toronymagasan a kájjárinak fújt a bíró.LG írta:Hát igen, visszatért a Juve(pedig nekem nagyon nem hiányzott), és visszatértek a az utolso percekben lőtt golok is
Los Banditos írta:Talán Zebina, mert kiállitották és utánna még pofozkodott egy labdaszedővel?![]()
Nekem semmi bajom a Juvéval. Az egy dolog, hogy csaltak, de megkapták érte a büntetésüket. Sőt, még talán túl szigórúak is voltak a zebrásokkal szemben, ha azt nézzük, hogy a Milan mit kapott.![]()
Én azért annyira nem szidnám őket, mert így is jelenleg az egyik legjobbak a bajnokságban, és 3-szor olyan jobb mútljuk, jelenjük van, mint a Romának vagy mondjuk az Internek.![]()