Sőt, megvizsgáva a galaktikus-Madrid fezetőségét, terveit, és összehasonlítva ezt a mostani Barca vezetőséggel...

Azt kéne felfogni, h. még sztárok nélkül is többet keres a Real mint a Barca, ezt mivel magyarázod? Nektek a növekedés üteme jobb, mert úgymond volt honnan indulni, de ez törvényszerűen le fog lassulni. Ha ezt nem érted meg, akkor nem tudok mit mondani.Nem azért gyorsabb. Azért, mert nálatok most nincsenek akkora sztárok mint nálunk, a mi játékosainknak nagyoon nagy a reklámértéke és az nagyon sokat számít!
Ez az egyik fontos különbség, még azt is ide kell venni, h Henryn kívül mi se vettünk azért nagy sztárokat(Toure,Milito-egyikük se azKralo írta:Mondjuk annyi a különbség, hogy nekünk jelenleg van Messi Krkic Gio bizonytásra váró tehetséges támadósorunk - Messi Krkic Gio -. A Realnak, akkor nem volt. Persze még van néhány különbség.
Nem azért gyorsabb.ra95 írta:Itt a lényeg, ha majd többet kerestek nehezebb lesz 25%-os bevételnyereséget produkálni.a Barca pénzügyi növekedésének üteme azért gyorsabb, mert a Barca még nem tart ott, ahol a Madrid tart már 5-6 éve.
nem.ra95 írta:Itt a lényeg, ha majd többet kerestek nehezebb lesz 25%-os bevételnyereséget produkálni.a Barca pénzügyi növekedésének üteme azért gyorsabb, mert a Barca még nem tart ott, ahol a Madrid tart már 5-6 éve.
Itt a lényeg, ha majd többet kerestek nehezebb lesz 25%-os bevételnyereséget produkálni.a Barca pénzügyi növekedésének üteme azért gyorsabb, mert a Barca még nem tart ott, ahol a Madrid tart már 5-6 éve.
Hogy mi van? Te se menj közgazdásznak...![]()
![]()
Hát, najó elhiszem.Eddig is értettem. Sőt. Ezt még egy öt éves gyerek is érti.
ebbe ugye nem vagy biztos... Annyit mondok a Barca 19%-al több nyereséggel (Real 6%, Barca 25%) sem keresett annyit mint a Madrid.Egyrészt nem volt szignifikánsan magasabb a real árbevétele, hogy ekkora különbség mutatkozzon meg a eredményhányadban.
Az elmúlt bajnoki szezon nem csak a pályán hozott sikereket a Real Madrid számára, hanem pénzügyi téren is. A klub tegnap hivatalos közleménybe tudatta, hogy a 2006/07-es szezon pontosan 351 millió eurós összbevételt hozott, amelyre még sosem volt példa a gárda több mint száz éves történelmében.
Mindez pontosan 20%-kal múlja felül a 2005/06-os költségvetési év produktumát, mely hasonlóan az ideihez szintúgy sikeresnek volt mondható pénzügyi téren.
Ezt a MÁST konkrétan a Puertára emlékező feliratra érted vagy arra hogy volt alatta egy atléta? Mert azért mert van a mez alatt egy atléta és ha így veszi le a mezt, attól még ugyan úgy jár érte a sárga. Meg szerintem valami olyasmi indoka lehet ennek a mezlevételes sárgás dolognak, hogy ugye akkor minden kamera a góllövőt veszi, ott a reklámfelirat a mezen, a címer, a sportszergyártó cég emblémája, a karján a liga hivatalos logója...és ugye ha leveszi a mezt akkor hiába mutatják a játékost akkor se fogják látni hogy a mezre rá van írva mondjuk hogy bwin.com.... Szóval gondolom hogy ezért kapják a sárgát. De a másik meg hogy olyanért én még nem is láttam hogy a bíró sárgát adott volna, ha egy játékos csak felhajtja a mezét a nyakába...noname írta:Azért kapott sárgát, mert félig levette a mezét és volt alatta egy pólón egy felirat, amiben Puertéra emlékezett.Először is szép gesztus, másodszor nem is kellett volna kapjon sárgát, mert a meze alatt volt más.Azt az idióta bírót kell szidni, aki adta neki.
ez abban az esetben van így, ha nem azért kerestél 1000 eurót, hogy 2000-et csinálj belőle. ha vissza akarod forgatni a pénzed, akkor bizony könnyebb dolog 1000 euróból 1250-et csinálni, mint 100-ból 125-öt. bár ezra95 írta:oké, számítottam erre![]()
Egy példa: 1000 eurót keresel, 25%-al növelted a bevételt, tehát 1250 eurót fogsz keresni. 250 euróval többet.
A másiknak 100 eurót keres, 25%-al növeli a bevételt 125 eurót fog keresni, 25 euróval többet.
Mind a ketten 25%-al növelték a bevételt, viszont aki több pénzzel keresett annyi százalékkal többet az sokkal többet nyert. Sokkal könnyebb a kevesebb pénzt megduplázni mint a többet. Remélem érthető.
oké, számítottam erregrecki írta:Hogy mi van? Te se menj közgazdásznak...ra95 írta:
azt azért ne felejtsük el, hogy több pénzzel nehezebb magas százalékos hasznot húzni. Remélem vki érti h. miért.![]()
olvasd el újra. Remélem most már érted.azt azért ne felejtsük el, hogy több pénzzel nehezebb magas százalékos hasznot húzni.
Ezt nem tudtam! Akkor teljesen jogosan törölték a lapot!Grege írta:Nem lehettek ilyenek! El kene fogadnotok, hogy nem volt fair az a sarga...
Azert kapta, mert felig levette a mezet, de azert vette le, h Puertara emlekezzen. Meg jo, h eltoroltek, kivetelesen jogosan toroltek el a Madrid sargajat, ezert ne szoljatok mar be...
nem tudom, h konkrétan mekkora az összeg, annyi a biztos, h ezzel együtt a barca lett a 2. leggazdagabb klub. ezt a népsportban említették meg abban a cikkben, ami 98%ban a madrid gazdasági sikereivel foglalkozik. ITTra95 írta:Bocs de belemerültem, ez a 25%-os emelkedés hány millió eurót takar magába (ez az a 290 millió)? Egyeltalán honnan van az adat?Barcelona mindeközben huszonöt(!) százalékkal tudta növelni bevételeit.
azért egy jó Almería ellen megizadhatunk ha ugy játszanak mint a zaragoza ellen akkor nehéz lesz... ha ugy mint a valenkia ellen akkor meg jobban megmutatják mint a barcacantera írta:
nem baj, majd az Almería megmutatja
Bocs de belemerültem, ez a 25%-os emelkedés hány millió eurót takar magába (ez az a 290 millió)? Egyeltalán honnan van az adat?Barcelona mindeközben huszonöt(!) százalékkal tudta növelni bevételeit.