Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Számomra is szimpi ez a dolog az ágyúsoknál,ill Wengernel (ki is merül tovább a szimpátiám feléjükZozzy 5 írta:Egyenlőre az Arsenal holtversenyben vezeti a tabellát...noname írta:Nagyon szmipatikus ez az igazoláspolitika, csak nem hozhat eredményt!Legalábbi egyelőre nem...![]()
![]()
Egyébként szerintem sem ártana nekik 1-2 nagyobb név ezek mellé a fiatalok mellé, dehát Wenger tudja...
Egyenlőre az Arsenal holtversenyben vezeti a tabellát...noname írta:Nagyon szmipatikus ez az igazoláspolitika, csak nem hozhat eredményt!Legalábbi egyelőre nem...
Wenger csapata már évek ota fiatalit, de az a baj, hogy a sikerekhez a rutinos játékosok is kellenek... Nem elég a fiatalos lendület és tüz, kell a komolyság is, ezért van ott a Milan, ahol már évek ota, és ezért szaladtunk bele mi is a londonban egy négyesbe évekkel ezelött... Nem egyre fiatalitani kéne, hanem akkor legalább hagyni már ezt a csapatot ugy ahogy van, és venni egy-két komolyabb játékos Gallas és Lehmann mellé... Go Gunners! Lehet, hogy kicsit kusza hsz voltnoname írta:Nemtom más h van vele, de sztem az a jó, ha valaki úgy kereskedik mint mi:jönnek fel a B-ből is fiatalok, az igazolásaink egy része fiatalok(Marquez,Roni...), másik része kész játékosok(Milito,Toure), és jönnek héha sztárok is, de csak mértékkel. Ebben sztem Wenger nagyot hibázik, mert a fiatalok inkább el fognak menni mielőtt beérnének.Game90 írta:Wenger: Miért vegyünk sztárokat, ha ki is tudjuk termelni őket?
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=152596
Nemtom más h van vele, de sztem az a jó, ha valaki úgy kereskedik mint mi:jönnek fel a B-ből is fiatalok, az igazolásaink egy része fiatalok(Marquez,Roni...), másik része kész játékosok(Milito,Toure), és jönnek héha sztárok is, de csak mértékkel. Ebben sztem Wenger nagyot hibázik, mert a fiatalok inkább el fognak menni mielőtt beérnének.Game90 írta:Wenger: Miért vegyünk sztárokat, ha ki is tudjuk termelni őket?
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=152596
Szegény.Scorpio írta:Abramovics magángépe egy Airbus A380 lesz!
Szerintem kicsi lesz a gép! Miért ezen spórolnak!
Ja, nagyon jol játxott az Arsenal, a kiállitásig a Portsmouth semmit sem csinált. Kanu golja szép volt, DE nem az ő érdeme, hiszen az sem tduta hol a labda mikor rápattant a sarkára
noname írta:Tottenham neyr, előbbi 2 kikap!