Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
talán kattints a képre kétszer és kinagyobodik..Szandi írta:Nehogy azt mondd nekem, hogy ezen a képen sok látszik, mert ha igen, megeszem a stoplisom
Sharkinho írta:Arról nem tehet, hogy vak vagy és nem találod meg...Szandi írta:Mé nem olyan képet tettél fel, amin egy stadionban kell megkeresni?(ugyanannyi látszódott volna)
Sharkinho írta:Arról nem tehet, hogy vak vagy és nem találod meg...Szandi írta:Mé nem olyan képet tettél fel, amin egy stadionban kell megkeresni?(ugyanannyi látszódott volna)
Krojf írta:mypeter Koma!
Szóval üdvözöllek, kedves kortársam!
Születési időm 1971 január 28.-a, délelőtt 10:10!
Én még sajnos gyermektelen vagyok, de nem lennék
boldogtalan egy pár kölyökkel!
Ha egyszer el tudsz szakadni a családtól egy valamikori
fórumtalira, akkor valószínűleg jókat tudunk majd dumálni!
Remélem, hogy ez mielőbb elérkezik és megismerhetlek
jobban!
Üdvözöl Téged és kedves családodat Krojf komád.
Uggggyan már,csak piszkállakantiimperialista írta:Ez egyre rosszabbelprat írta:Amúgy úgy néztél ki mint egy angyalbőrbe bújt maffiózó
Ez egyre rosszabbelprat írta:Amúgy úgy néztél ki mint egy angyalbőrbe bújt maffiózó
Éljen az önkritika Atiantiimperialista írta: Persze, tudom én, hogy poén, én is csak poénból döflek majd le, tudod, bicskás tirpák is vagyok
Persze, tudom én, hogy poén, én is csak poénból döflek majd le, tudod, bicskás tirpák is vagyokSaviola írta:Nekem az öltönyös ismerős,őt meg lépten-nyomom lebuzizzák..![]()
![]()
[csak poén anti,tudod,hogy..![]()
]
Öööö, nem tudok róla... Egyébként régen virgonc volt, de most már nagyon komoly a kissrác, ő vitte a gyűrűket, és végig nagyon izgult, mert az "aljas" testvérei beparáztatták, hogy biztos el fogja ejteni...Badi írta:az utolsó képen nagyon ismerős nekem a kisgyerek!antiimperialista írta:Itt egy pár jó kép azok kedvéért, akiket érdekel, és nem látták az iwiw-adatlapomat, vagy nem voltak tegnap:
nem szokott mindenkit lépten-nyomon lebuzizni?
Biztos kimegy majd a barátnőd még focira,múltkor is tök izgultak(egy idő után) a családdal....én csak tudom-előttük ültemRonaldinho 17 írta:1.Igen,lenyúltam,de csak az egyiket,mert a másikat vettem![]()
2.Ő volt kint,akkor először és lehet hogy utoljára,:lol: őt nem nagyon érdekli a foci,bár sztem ki fog majd jönni 1x-2x!![]()
3.Remélem jól megvagytok Csongor úrfivalMi nagyon jól megvagyunk
Badi írta:az utolsó képen nagyon ismerős nekem a kisgyerek!antiimperialista írta:Itt egy pár jó kép azok kedvéért, akiket érdekel, és nem látták az iwiw-adatlapomat, vagy nem voltak tegnap:
nem szokott mindenkit lépten-nyomon lebuzizni?
az utolsó képen nagyon ismerős nekem a kisgyerek!antiimperialista írta:Itt egy pár jó kép azok kedvéért, akiket érdekel, és nem látták az iwiw-adatlapomat, vagy nem voltak tegnap:
1.lenyúltad a törölközőmetRonaldinho 17 írta:Itt én lennék:
http://kepfeltoltes.hu/070818/15-07-07_ ... es.hu_.jpg
Ő meg a szerelmem:
http://kepfeltoltes.hu/070818/08-01-07_ ... es.hu_.jpg