Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
annyi.. majd jön a kövi és reméljük még megvenni sem kell hogy multi-ba tudjuk tolni egymássalSharkinho írta:Én pár napja játszom a PES-sel, és sztem magasan veri a Fifát
Ritka az olyan fifás, aki elismeri, hogy jobba a PESMessiaskii írta: Hát én világ életemben nagy fifás voltam de bevallom azért a PES szinte mindenhol felülmúlja Fifát ! Lehet h a PC-s meccset a PES nyeri de 360-on esélye sincs
Hát én világ életemben nagy fifás voltam de bevallom azért a PES szinte mindenhol felülmúlja Fifát ! Lehet h a PC-s meccset a PES nyeri de 360-on esélye sincsantiimperialista írta:Kipróbáltam a Fifa 08 demóját, hát elsőre elég szörnyű volt, de aztán találtam hozzá egy "nextgen-patch"-et, és így sokkal jobban néz kiMeg aztán vertem már benne 1-2 óriási gólt is, így élvezhetőbb... De a PES nagyon verni fogja
Szeptember 28. Amúgy vki aki itt fórumozik és volt a III. Nemzetközi Fifa Bajnokságon az írjon légyszíves !!horvimate9 írta:valaki nem tudja hogy mikor lesz FIFA08 boltban?
én konkrétan direct IP-n szoktam játszani hawerral, de volt szerencsém egy kisebb méretű lan-party-hoz is...nemroszzmrmonster írta:Helyi hálóba milyen a Fifa07?
Mert azt hallottam, hogy Interneten Direct IP-vel nem az igazi, szaggat.
Szóval szerintetek érdemes összedugni két gépet és úgy játszani?
Azért kérdem, mert ha nem, akkor nem cipelünk egy másik gépet egymáshoz, hogy játszunk.
Kösz a válaszokat.
Kösz az infót háló-ügyben!Kluivertinho írta:Semmi lagg nincs hálózatban. Legalábbis nekünk, haverral nem volt. Volt, hogy párszor megszakadt, de így is le tudtunk játszani 10-15 meccset.mrmonster írta:Helyi hálóba milyen a Fifa07?
Azért kérdem, mert ha nem, akkor nem cipelünk egy másik gépet egymáshoz, hogy játszunk.
Kösz a válaszokat.
Jó szórakozást!
Szerk.: Az aláírásodban, szerintem Dinhot, akartál írni a Dingo helyett.
Semmi lagg nincs hálózatban. Legalábbis nekünk, haverral nem volt. Volt, hogy párszor megszakadt, de így is le tudtunk játszani 10-15 meccset.mrmonster írta:Helyi hálóba milyen a Fifa07?
Kösz a válaszokat.
Az nem Cech, az Valdesnagyakos91 írta:Sharkinho: sztem belövi de..ha jól látom akkor barca-bayern meccs(vagy fordítva de lénylegtelen) de az lényleges hogy ha Toni a támadó barca védekező akkor mit keres Cech a kapuban
![]()
mert sztem ő Cech. vagy talá már te egy kis időutazást végeztél
lehet hogy hlnap írják a főoldalon---> "A Barcelona nagy riválisától megvette Petr Cech kapust!"
Teszteltem. Kivették.barca99 írta:Klui! Plíz teszteld már le a szögibugit is.
Sokan csak flip-flapnak ismerikbarca99 írta:A csel neve: Elasticó
vszínűleg karácsonyra én is beújítok egy Xbox 360-asra...mindenképpen megéri!!! Most már minden játékot next-gen konzolokra fejlesztenek elsődlegesen.nagyakos91 írta:hy! nekem szerencsére xbox360-om van szal azzal sztem jól tudom nyomni majd a fifát . nem jáccottam még a demóval de az egyik pc-s oldalon láttam képekethát mit is mondjak sztem nem valami jó a demo