Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Tisztán emlékszem rá....Hakkinen,és Coulthard nyomta az elején,Schumi kiesett,és azért maradt összetettben az élen,mert Rubens megnyerte élete versenyét....barca99 írta:Ha jól emlékszem az az a futam volt az, ahol félig vizes, félig száraz volt a pálya, nagyon hülye volt az időjárás, és Barrichello meg merte húzni, hogy normál gumival marad kint és végül sikerült a dobogó tetejére állnia...![]()
Pedig minden egyes kanyarban hogy drukkoltam, hogy csússzon meg...
Hát idén 15% esélyt látok arra,h Kimi vb legyen,persze nem számítom bele a kémügyet....barca99 írta:Azért ha idén Kimi nem lesz VB, én még nem dőlök a kardomba. Főleg, ha bebizonyítják, hogy igenis nagy előnye volt a McLarennek a Ferraritól szerzett adatokból.
Én már a jövő évet várom...
Kimi biztos nem! Nagyon szeretném, de ez a VB már elment neki! Max akkor ha csütörtökön olyan döntést hoznak, de az a VB cím meg nem ér semmit!Tibi1982 írta:Én nem tudom mit vitatkoztok. Kimi lesz a VB, majd figyeljétek meg, és emlékezzetek erre az idézetre.
De ha véletlen nem Ő lesz, akkor inkább CSALONZÓ, igaz gennnnny meg minden, de azért csak jó Ő is.
egy cipőben járunk testviiir velem is ugyanez vanbarca99 írta:Ez azért nem így működik...Kluivertinho írta:Srácok. Van 2 tábor. Olyan ez mint a Barca-Real rivalizálás. A McLarenes(Alonsos, Hamiltonos), úgyis az marad és a Ferraris, mint jómagam(Schumis, Massas, Raikönnenes) sem valószínű, hogy valaha másik csapatnak fog szurkolni.Azért mert Kimi átment az "ősellenség" Ferrarihoz, még nem haragudtam rá. Sőt, még örültem is. A McLarennek - Alonso ide vagy oda - nem tudok nem drukkolni. Mióta az F1et nézem (98/99 környéke) azóta az Ezüst Nyíl a kedvencem.
A Vörös Birodalom sem olyan már mint volt. Amíg a Schumi - Barrichello páros volt, nem igazán kedveletem őket. Massát már kedveltem a Ferkánál. Idén vmilyen szinten, de szurkolok is neki. A Ferrari is sokkal szimpibb lett.
Ez azért nem így működik...Kluivertinho írta:Srácok. Van 2 tábor. Olyan ez mint a Barca-Real rivalizálás. A McLarenes(Alonsos, Hamiltonos), úgyis az marad és a Ferraris, mint jómagam(Schumis, Massas, Raikönnenes) sem valószínű, hogy valaha másik csapatnak fog szurkolni.
Marca...Scorpio írta:A McLaren kizáratná a Renault-t?
Egyszer már leírtam. Te hoztad fel Alonsonál szemétségként, hogy megmerte előzni szegény kicsi Massat. Hamiltonnal pedig példálództam kis iróniával. Ő tegnap kétszer is ilyen brutál módon előzött, mégse vetetted a szemére. Gondolkodásmódod alapján pedig itt kellene csapkodnod a billt, ha Alonso előzését is szemétségként fogtad fel, mivel a szituációk szinte ugyanazok...Los Banditos írta:
Kralo: Ha semmi bajod Hamilton előzésével, akkor miért hoztad fel?
Egyébként, ha körülnéztek Forma 1-es fórumokon, érdekes módon azt látni, hogy az Alonso fanok összese Hamiltont utálja a legjobban.![]()
![]()
De akkor is ott volt 1.5 mp-re KimitőlLos Banditos írta:A 2002-es Francia nagydíjon nyert 4 kiálással, de akkor hatalmas mákja volt, mert Raikkönen az utolsó körben letért a pályáról. Szokásos pech...![]()
Egyébként, ha körülnéztek Forma 1-es fórumokon, érdekes módon azt látni, hogy az Alonso fanok összese Hamiltont utálja a legjobban.![]()
![]()
zsaneva írta:Kedves Ozsimiki! mai eredmény egyértelmű volt! nem értem mit kéne indokolnom? senkise tud úgy vezetni a mezőnybe mint ő! végre sima győzelme volt. nagyon nem vághatod a témát ha ilyeneket írsz!!!!!!
A barcáról egyáltalán tudsz vmit? ne igen oltogassál engem nem lehet zavarba hozni!
Sempre Barca
Mi amore yo soy para ti Barcelona
Uhh...tényleg.Kösz hogy szóltál.Kralo írta:Szép gondolat, de vigyázz a piramisokkal. Ezt tapasztalatból mondom.![]()
Egyébként én is próbálom ehhez tartani magam, bevallom néha én is túlreagálok dolgokat, de próbálom kinőni ezt a rossz tulajdonságot.![]()
Jah és mit szóltok Palik mai szavaihoz? BIOROBOT : ezen nagyon jót röhögtem..![]()
Én általában ha vitázok akkor próbálok elfogulatlan lenni. Szeretek vitázni de persze addig amíg át nem megyünk egymás kedvencének mocskolásába. Egyszer volt már hogy pont neked válaszoltam egyszer és akkor írtam valami nagyon csúnyát Alonso-ra de akkor úgy emlékszem nagyon sz.r napom volt...mellesleg ahogy átolvastam utánna egyből szerkesztettem is és kivettem belőle azokat a szavakat. Lényeg a lényeg...ha én utálok valakit, akkor is elismerem az érdemeit és ha nagyon imádok valakit akkor is felhozom a sáros ügyeit.Kralo írta:Oks nem is rád voltam kiakadva. Teljesen korrekt és jó példákat hozol fel.Mihu írta:Mondom...én is igazat adtam akkor Alonso-nak. Ha akkor nincs olyan erőszakos és nem kockáztatja meg azt hogy összeér a két autó, akkor lemegy a fűre és ott lehet hogy rongyol egyetKralo írta:1. 2. 3. 4... de akkor nekem itt ne példálódzon senki Alonso előzésének becsmérlésével, mert JOGTALAN. Hamilton mai előzéseivel semmi problémám, csak szimplán példának hoztam fel LOSnak.Szóval ott Massa volt a hibás mert túlságosan is kiszorította Alonso-t, miközben neki még lett volna 3 m helye hogy arrébbmenjen, mert így veszélybe sodorta Alonso-t. Szóval én nem kritizálom azt az előzést
Oks nem is rád voltam kiakadva. Teljesen korrekt és jó példákat hozol fel.Mihu írta:Mondom...én is igazat adtam akkor Alonso-nak. Ha akkor nincs olyan erőszakos és nem kockáztatja meg azt hogy összeér a két autó, akkor lemegy a fűre és ott lehet hogy rongyol egyetKralo írta:1. 2. 3. 4... de akkor nekem itt ne példálódzon senki Alonso előzésének becsmérlésével, mert JOGTALAN. Hamilton mai előzéseivel semmi problémám, csak szimplán példának hoztam fel LOSnak.Szóval ott Massa volt a hibás mert túlságosan is kiszorította Alonso-t, miközben neki még lett volna 3 m helye hogy arrébbmenjen, mert így veszélybe sodorta Alonso-t. Szóval én nem kritizálom azt az előzést