Formula 1

Minden ami nem foci, de sport
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.09.11. 19:16:19

barca99 írta:Ha jól emlékszem az az a futam volt az, ahol félig vizes, félig száraz volt a pálya, nagyon hülye volt az időjárás, és Barrichello meg merte húzni, hogy normál gumival marad kint és végül sikerült a dobogó tetejére állnia... :)

Pedig minden egyes kanyarban hogy drukkoltam, hogy csússzon meg... :twisted:
Tisztán emlékszem rá....Hakkinen,és Coulthard nyomta az elején,Schumi kiesett,és azért maradt összetettben az élen,mert Rubens megnyerte élete versenyét....

Hubi! Schumachernek sok köze nem volt az elengedésben :wink: Ezért max a csapatot útáldd szntem :wink:
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
barca99
Llegenda del Barça

2007.09.11. 15:26:19

Ha jól emlékszem az az a futam volt az, ahol félig vizes, félig száraz volt a pálya, nagyon hülye volt az időjárás, és Barrichello meg merte húzni, hogy normál gumival marad kint és végül sikerült a dobogó tetejére állnia... :)

Pedig minden egyes kanyarban hogy drukkoltam, hogy csússzon meg... :twisted:
Hubi
Barça B

2007.09.11. 14:53:17

Én Barrichello drukker vagyok a hockenheimi győzelme óta. Scumahert nem szerettem, és ebben közrejátszott az elengedős dolog, ami undorító volt. A mai napig szeretem Barrcihellot és Buttont. Jövőre remélem mindent elvisznek :D Viszont idén is feltűnt számomra egy szimpatikus versenyző: Hamilton. Ha nem Honda, akkor inkább McLaren és CSAK HAMILTON. Alonsot nem kedvelem. Bízom Hamiltonban.
barca99
Llegenda del Barça

2007.09.11. 12:35:09

Igazad van Miki, de ez általában azért van, mert:

-a technika nem bírja alatta
-idén a McLaren erősebb (hogy mitől egyenlőre megválaszoltalan)

Ha

-csak a kémkedés miatt jobb a Merci, akkor a Ferrari jövőre beelőzi
-javul a megbízhatóság, akkor megint ott van a reális esély, hogy VB legyen
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.09.11. 11:57:38

barca99 írta:Azért ha idén Kimi nem lesz VB, én még nem dőlök a kardomba. Főleg, ha bebizonyítják, hogy igenis nagy előnye volt a McLarennek a Ferraritól szerzett adatokból.

Én már a jövő évet várom...Kép
Hát idén 15% esélyt látok arra,h Kimi vb legyen,persze nem számítom bele a kémügyet....

Az a baj a finnel,h mindig várjátok,várom (mióta Ferraris),h na majd idén,de az idény feléné,már a jövő évet várjuk,h majd akkor....de remélem jövőre Vörös köd lesz,ahogy Vito mondaná 8) :D
Kép
barca99
Llegenda del Barça

2007.09.11. 11:53:44

Azért ha idén Kimi nem lesz VB, én még nem dőlök a kardomba. Főleg, ha bebizonyítják, hogy igenis nagy előnye volt a McLarennek a Ferraritól szerzett adatokból.

Én már a jövő évet várom...Kép
mypeter
Entrenador del Barça

2007.09.11. 10:46:14

Én Massának szurkolok, aztán Kiminek, de az tuti, hogy valamelyik mercis nyeri a vb-t. A mexerzett pontokat számolva legalábbis.
Scorpio
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.09.11. 10:37:23

Tibi1982 írta:Én nem tudom mit vitatkoztok. Kimi lesz a VB, majd figyeljétek meg, és emlékezzetek erre az idézetre.
De ha véletlen nem Ő lesz, akkor inkább CSALONZÓ, igaz gennnnny meg minden, de azért csak jó Ő is.
Kimi biztos nem! Nagyon szeretném, de ez a VB már elment neki! Max akkor ha csütörtökön olyan döntést hoznak, de az a VB cím meg nem ér semmit!
"Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi sem sikerül. Nem számit, a lényeg az hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubbért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsájtva. Ilyen egyszerű!" (Simon Tibor)
Tibi1982
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2007.09.11. 09:25:42

Én nem tudom mit vitatkoztok. Kimi lesz a VB, majd figyeljétek meg, és emlékezzetek erre az idézetre.
De ha véletlen nem Ő lesz, akkor inkább CSALONZÓ, igaz gennnnny meg minden, de azért csak jó Ő is.
VIII.Henrik
Entrenador del Barça

2007.09.11. 01:01:12

Csatlakoznék én is az előttem szólókhoz. Hakkinen - Coulthard páros óta szurkolok a McLaren-nek, de nem vertem magam a földhöz, amikor Kimi átszerződött. Sőt. Örültem neki, mert addig olyan szerencsétlen volt a Mercivel, hogy nem bántam azt sem, ha a Ferrarival lesz sikeresebb.
Alonsot pedig sosem kedveltem. Volt egy verseny amikor megutáltam. Coulthard ment mögötte (természetesen Mc-M-vel), majd jóval a féktáv előtt befékezett egy kanyarban, mint ahogy arra David számított volna, aki így (pechére) férrerántotta a kormányt, hogy ne legyen kettős baleset.
A Palik meg istenítette, hogy mekkora pimaszság, meg, szemtelenség . . . . Egyszerű hímvesszőtej, aki hihetetlen unfair módon versenyzett.

Azóta sem lett szimpatikusabb, így ha Hamilton nem lesz bajnok, akkor inkább Kimi legyen. Így vagyok vele.
Én nem a munkámmal akarom a halhatatlanságot elérni. Azzal akarok halhatatlan lenni, hogy nem halok meg.
http://www.flickr.com/photos/8109059@N03/
Carte D'or: Rákóczi túrós, a világ 3. legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta. :)
Kép
VictorValdes19
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.09.11. 00:20:19

barca99 írta:
Kluivertinho írta:Srácok. Van 2 tábor. Olyan ez mint a Barca-Real rivalizálás. A McLarenes(Alonsos, Hamiltonos), úgyis az marad és a Ferraris, mint jómagam(Schumis, Massas, Raikönnenes) sem valószínű, hogy valaha másik csapatnak fog szurkolni.
Ez azért nem így működik... :) Azért mert Kimi átment az "ősellenség" Ferrarihoz, még nem haragudtam rá. Sőt, még örültem is. A McLarennek - Alonso ide vagy oda - nem tudok nem drukkolni. Mióta az F1et nézem (98/99 környéke) azóta az Ezüst Nyíl a kedvencem.

A Vörös Birodalom sem olyan már mint volt. Amíg a Schumi - Barrichello páros volt, nem igazán kedveletem őket. Massát már kedveltem a Ferkánál. Idén vmilyen szinten, de szurkolok is neki. A Ferrari is sokkal szimpibb lett.
egy cipőben járunk testviiir velem is ugyanez van :roll: :!: :)
" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
barca99
Llegenda del Barça

2007.09.10. 21:19:43

Kluivertinho írta:Srácok. Van 2 tábor. Olyan ez mint a Barca-Real rivalizálás. A McLarenes(Alonsos, Hamiltonos), úgyis az marad és a Ferraris, mint jómagam(Schumis, Massas, Raikönnenes) sem valószínű, hogy valaha másik csapatnak fog szurkolni.
Ez azért nem így működik... :) Azért mert Kimi átment az "ősellenség" Ferrarihoz, még nem haragudtam rá. Sőt, még örültem is. A McLarennek - Alonso ide vagy oda - nem tudok nem drukkolni. Mióta az F1et nézem (98/99 környéke) azóta az Ezüst Nyíl a kedvencem.

A Vörös Birodalom sem olyan már mint volt. Amíg a Schumi - Barrichello páros volt, nem igazán kedveletem őket. Massát már kedveltem a Ferkánál. Idén vmilyen szinten, de szurkolok is neki. A Ferrari is sokkal szimpibb lett.

Tehát ez egyáltalán nem olyan, hogy most egyszer Barca egyszer Real drukker vagyok.
Bodi
Director del Fútbol

2007.09.10. 21:08:54

Kíváncsi vagyok,hogy mi sül ki ebből az egészből,csütörtökön biztos többet tudunk majd.Én a Ferrarinak drukkolok,de nagyon nem szeretném,hogy kizárják a jövő évre a McLarent,idén elég izgalmas a Forma1,jó lenne,ha így maradna,max a sorrend változzon! 8)
Kluivertinho
Entrenador del Barça

2007.09.10. 20:53:52

Marca...
Kép
Kép
Patje forever!!Visca el Barca!!!
"Mi lehetne bölcsebb tanács annál, mint amit magadnak is adnál?"
"A szex jó, de a póker tovább tart." - Alfred Alvarez
Scorpio
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.09.10. 20:42:58

"Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi sem sikerül. Nem számit, a lényeg az hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubbért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsájtva. Ilyen egyszerű!" (Simon Tibor)
Kluivertinho
Entrenador del Barça

2007.09.10. 20:24:39

Srácok. Van 2 tábor. Olyan ez mint a Barca-Real rivalizálás. A McLarenes(Alonsos, Hamiltonos), úgyis az marad és a Ferraris, mint jómagam(Schumis, Massas, Raikönnenes) sem valószínű, hogy valaha másik csapatnak fog szurkolni. Schuminak és Alonsonak is voltak szemét húzásai.
Végeláthatatlan vitának pedig nincs értelme. Lássuk reálisabban a dolgokat, kevesebb elfogultsággal! Mindig lesz mind a 2 tábornak olyan érve, amivel egy kicsit piszkálhatja a másikat. Persze az egészséges versengés, vitatkozás(komoly és igaz érvekkel) mindig izgalmas. Többnyire ez folyik itt is. Csak így tovább! Igyekszem jómagam is kultúráltabban, kevésbé elvakultan írni Alonsoról.
Forza Ferrari!
Kép
Kép
Patje forever!!Visca el Barca!!!
"Mi lehetne bölcsebb tanács annál, mint amit magadnak is adnál?"
"A szex jó, de a póker tovább tart." - Alfred Alvarez
Kralo
Entrenador del Barça

2007.09.10. 18:33:10

Los Banditos írta:
Kralo: Ha semmi bajod Hamilton előzésével, akkor miért hoztad fel?

Egyébként, ha körülnéztek Forma 1-es fórumokon, érdekes módon azt látni, hogy az Alonso fanok összese Hamiltont utálja a legjobban. :lol: :lol:
Egyszer már leírtam. Te hoztad fel Alonsonál szemétségként, hogy megmerte előzni szegény kicsi Massat. Hamiltonnal pedig példálództam kis iróniával. Ő tegnap kétszer is ilyen brutál módon előzött, mégse vetetted a szemére. Gondolkodásmódod alapján pedig itt kellene csapkodnod a billt, ha Alonso előzését is szemétségként fogtad fel, mivel a szituációk szinte ugyanazok...

Utálat?
1.Valószínűleg azért, mert tőle tartanak a legjobban.
2.Az igazi fanatikusok hajlamosak azonosulni azzal, akinek szurkolnak. (Alonso nincs jóban az angollal, így a szurkolóinak nagy része sem fogja szeretni.)
redmiller
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.09.10. 16:59:44

Nem tudom írták már, vagy nem...
Utolsó napok 1. rész: Ayrton Senna

Spektrum Tv

szeptember 17. Hétfő, 8:00
szeptember 19. Szerda, 19:40
szeptember 21. Péntek, 12:10
By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
Mihu
Director del Fútbol

2007.09.10. 13:44:19

Los Banditos írta:A 2002-es Francia nagydíjon nyert 4 kiálással, de akkor hatalmas mákja volt, mert Raikkönen az utolsó körben letért a pályáról. Szokásos pech... :oops:

Egyébként, ha körülnéztek Forma 1-es fórumokon, érdekes módon azt látni, hogy az Alonso fanok összese Hamiltont utálja a legjobban. :lol: :lol:
De akkor is ott volt 1.5 mp-re Kimitől :wink:

Ez teljesen érthető :D Nem bírják elviselni ha van egy a kedvencüktől jobb pilóta aki még mellesleg újonc is :D Tisztelet a kivételnek :wink: De én sajnos úgy érzem hogy idén is Alonso lesz a vb. Most nagyon beindult neki a szekér...szerintem most olyan lendületet vett hogy nem tudja megállítani senki sem. Nagyon akarja ezt a világbajnoki címet az szemmel látható :roll:
Kép
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.09.10. 06:26:11

A 2002-es Francia nagydíjon nyert 4 kiálással, de akkor hatalmas mákja volt, mert Raikkönen az utolsó körben letért a pályáról. Szokásos pech... :oops:

Kralo: Ha semmi bajod Hamilton előzésével, akkor miért hoztad fel?

in to exile
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.09.09. 23:08:16

zsaneva írta:Kedves Ozsimiki! mai eredmény egyértelmű volt! nem értem mit kéne indokolnom? senkise tud úgy vezetni a mezőnybe mint ő! végre sima győzelme volt. nagyon nem vághatod a témát ha ilyeneket írsz!!!!!!

A barcáról egyáltalán tudsz vmit? ne igen oltogassál engem nem lehet zavarba hozni!

Sempre Barca
Mi amore yo soy para ti Barcelona
:lol: :lol: Csak te nem a mai eredményről beszéltél :wink: Te tényleg nagyon vágod,csak úgy süt az értelem :roll:

Amúgy az értelmes hszről egyáltalán tudsz vmit? :D :wink:

"engem nem lehet zavarba hozni" :arrow: hú ezen beszharok...micsoda reklámszöveg :lol:

ON:
Alonso tökéleteset ment ma,nem is vitattam,attól még nem kell elszállni a teljesítményétől,mivel Hamilton is tökéleteset ment AMerikában,Alonso nem is tudta beelőzni....akkor ő most a Világ legjobbja :?: :idea: :roll:
Kép
Mihu
Director del Fútbol

2007.09.09. 21:34:19

Kralo írta:Szép gondolat, de vigyázz a piramisokkal. Ezt tapasztalatból mondom. :lol:
Egyébként én is próbálom ehhez tartani magam, bevallom néha én is túlreagálok dolgokat, de próbálom kinőni ezt a rossz tulajdonságot. :)

Jah és mit szóltok Palik mai szavaihoz? BIOROBOT : ezen nagyon jót röhögtem.. :lol: :lol:
Uhh...tényleg.Kösz hogy szóltál. :wink: Nem állt szándékomban am csak közben MSN-ezek is és valahogy elkerülte a figyelmemet. Am szoktam rá figyelni.
Palik Laci barátomnak szokása ilyen baromságokat mondani :D Néha szerintem már túlzásba viszi a dolgokat de én szeretem. Mondjuk el tudnék fogadni egy Palik-Wéber vagy egy Palik-Szabó Robi párosítást mert a Gyula az olyan szinten bamba hogy tök mind1 lenne ha valamelyikőnket odaraknánk a fórumról. Sztem annyit mi is értünk hozzá :roll:
Kép
Kralo
Entrenador del Barça

2007.09.09. 21:28:48

Szép gondolat, de vigyázz a piramisokkal. Ezt tapasztalatból mondom. :lol:
Egyébként én is próbálom ehhez tartani magam, bevallom néha én is túlreagálok dolgokat, de próbálom kinőni ezt a rossz tulajdonságot. :)

Jah és mit szóltok Palik mai szavaihoz? BIOROBOT : ezen nagyon jót röhögtem.. :lol: :lol:
Mihu
Director del Fútbol

2007.09.09. 21:23:02

Kralo írta:
Mihu írta:
Kralo írta:1. 2. 3. 4... de akkor nekem itt ne példálódzon senki Alonso előzésének becsmérlésével, mert JOGTALAN. Hamilton mai előzéseivel semmi problémám, csak szimplán példának hoztam fel LOSnak.
Mondom...én is igazat adtam akkor Alonso-nak. Ha akkor nincs olyan erőszakos és nem kockáztatja meg azt hogy összeér a két autó, akkor lemegy a fűre és ott lehet hogy rongyol egyet :roll: Szóval ott Massa volt a hibás mert túlságosan is kiszorította Alonso-t, miközben neki még lett volna 3 m helye hogy arrébbmenjen, mert így veszélybe sodorta Alonso-t. Szóval én nem kritizálom azt az előzést :wink:
Oks nem is rád voltam kiakadva. Teljesen korrekt és jó példákat hozol fel.
Én általában ha vitázok akkor próbálok elfogulatlan lenni. Szeretek vitázni de persze addig amíg át nem megyünk egymás kedvencének mocskolásába. Egyszer volt már hogy pont neked válaszoltam egyszer és akkor írtam valami nagyon csúnyát Alonso-ra de akkor úgy emlékszem nagyon sz.r napom volt...mellesleg ahogy átolvastam utánna egyből szerkesztettem is és kivettem belőle azokat a szavakat. Lényeg a lényeg...ha én utálok valakit, akkor is elismerem az érdemeit és ha nagyon imádok valakit akkor is felhozom a sáros ügyeit. :wink:
Kép
Kralo
Entrenador del Barça

2007.09.09. 21:19:13

Mihu írta:
Kralo írta:1. 2. 3. 4... de akkor nekem itt ne példálódzon senki Alonso előzésének becsmérlésével, mert JOGTALAN. Hamilton mai előzéseivel semmi problémám, csak szimplán példának hoztam fel LOSnak.
Mondom...én is igazat adtam akkor Alonso-nak. Ha akkor nincs olyan erőszakos és nem kockáztatja meg azt hogy összeér a két autó, akkor lemegy a fűre és ott lehet hogy rongyol egyet :roll: Szóval ott Massa volt a hibás mert túlságosan is kiszorította Alonso-t, miközben neki még lett volna 3 m helye hogy arrébbmenjen, mert így veszélybe sodorta Alonso-t. Szóval én nem kritizálom azt az előzést :wink:
Oks nem is rád voltam kiakadva. Teljesen korrekt és jó példákat hozol fel.
Válasz küldése