Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Semmi következménye nem lesz sztem, hazamegy, felveszi a pénzét és csá.ozsimiki írta:Már kezdek lenyugodi,várjatok,méééégseeeeeeeeeem![]()
![]()
![]()
Nagyon kiváncsi vagyok,h elmeszelik e ezt a fhaszt,az lenne a dúrva,ha következmény nélkül maradna ez az eset![]()
![]()
FIÚKNAK NAGY GRT! OKOSAN,ÉS TAKTIKUSAN JÁTSZOTTUNK!
SZÉP VOLT MAGYAROK!
Igazad van, ők semmiről, csak rajtuk (is) csapódik le a népharag...Drigo írta:Legutóbb boyz of konya látogatásakor volt ekkora tötök ellenesség, de nem a bíró csalta el?Akkor miről tehetnek a törökök?
Ha ez a csapat együtt marad, akkor lehet, hogy lesz esélyünk egy kis mentális fejlődéssel a következő EBre kijutniRivaldo11 írta:Ettől remélem függetleníteni tudjuk magunkat, és folytatjuk a megkezdett utat. Nem rossz csapat ez, és még van jónéhány tehetséges fiatalunk. Reménykedem, hogy a köv. selejtezősorozatban már lesz esélyünk.
Szánalmas, hogy még nemzetközi szinten is ez van. Egyszerűen nem mernek kiállni a kisebb mellett, inkább benyalnak a nagynak, aki mellesleg közel sem akkora, mint a neve!Rivaldo11 írta:Nem tudtak velünk mit kezdeni, és ha a tizit megkapjuk és belőjük, akkor még idegesebbek lettek volna...mérlegelt a sz.ardarab, hogy mit itéljen...merje-e befújni...vagy állítsa ki Gerát inkább? Utóbbi mellett döntött, és Én remélem, hogy hosszú ideig ez az utolsó nemzetközi meccse.
Ezentúl csak kecskét vezessen az a baromarcú csaló népművészeti cserépedény!Rivaldo11 írta:Nem tudtak velünk mit kezdeni, és ha a tizit megkapjuk és belőjük, akkor még idegesebbek lettek volna...mérlegelt a sz.ardarab, hogy mit itéljen...merje-e befújni...vagy állítsa ki Gerát inkább? Utóbbi mellett döntött, és Én remélem, hogy hosszú ideig ez az utolsó nemzetközi meccse.