Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én vagyok hülye, vagy Game írta rosszul, vagy tényleg Málta ellen lesz a következő itthon.Game90 írta:Na nézzük, hogy kikkel játszunk még:
2007. 11.21. Magyarország - Görögország
2007. 11.17. Moldova - Magyarország
2007. 10.17. Lengyelország - Magyarországbarátságos
2007. 10.13. Magyarország - Málta
7 pontot lehetne még szerezni.
Pont a görögök ellen nem játszhat majd gera, hajnal,vanczák stb.Game90 írta:Na nézzük, hogy kikkel játszunk még:
2007. 11.21. Magyarország - Görögország
2007. 11.17. Moldova - Magyarország
2007. 10.17. Lengyelország - Magyarországbarátságos
2007. 10.13. Magyarország - Málta
7 pontot lehetne még szerezni.
Írok valami provokatívat..minek írsz ? Maradtál volna inkább csendben.aynas írta:írok ide valami provokatívat![]()
Akkor mi alapján törölték el ezidáig a sárgalapokat?Tim írta: . . . hivatkozhat arra amire általában szoktak,hogy gyorsan kellett dönteni,és a pillanat hevében úgy látta hogy...ebből következik hogy marad a piros és vele az eltiltás,minimális esély van rá hogy eltörlik.Felháborító,de ez van ..kicsik vagyunk.
És mi a fszért nem kérdezte meg a partjelzőt előbb? Amatőr hiba. Az is persze ott lapított a zögletzászló mellett, mint [auto_cenzúra] a fűben...Tim írta:Sajnos nem valószínű,hogy lesz következménye a bíró ténykedésének,még csak ejnye-bejnye sem,mivel hivatkozhat arra amire általában szoktak,hogy gyorsan kellett dönteni,és a pillanat hevében úgy látta hogy...ebből következik hogy marad a piros és vele az eltiltás,minimális esély van rá hogy eltörlik.Felháborító,de ez van ..kicsik vagyunk.
Én nem értem az ilyen embereket! Lehet bennem van a hiba:Saynas írta:írok ide valami provokatívat![]()
Gera mi a fallosznak rógta fel a török srácot a meccs elején?
Prsiskin detto u. az.
ezekez a tipikus hülyeségeket kellene elfelejtenünk már végre
az első gólnál Vanczák és Juhász mit csinált?
2. gól már hasonlított egy barcás lesreállításra. ahelyett, hogy odaálltunk volna az emberre
3. gól Juhász miért toporgott? miért engedte, hogy beadják a labdát? Balogh![]()
jah és hol van az megírva, hogy törvényszerű az összeomlás 10 emberrel