Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
nekem ma eddig 4 pont .. azaz egy telitali.. tegnappal eggyütt már 3 .. remélem a sevilla is bejön.. 1:0 -ra tippeltem.. a Barca meg alapSlither írta:Ma eddig 10 pont, Atleticon és Villarealon már megint buktam.
Én már azt is Tisztelem,aki rámegy arra,h kiválasztott tipp küldésefcjoc írta:..nekünk is bejött csak nem telibe..ozsimiki írta:Én jobb vagyok,mert nekem a Valencia meccs is bejött![]()
![]()
![]()
blablabla
..nekünk is bejött csak nem telibe..ozsimiki írta:Én jobb vagyok,mert nekem a Valencia meccs is bejött![]()
![]()
![]()
Én jobb vagyok,mert nekem a Valencia meccs is bejöttfcjoc írta:ééés én is 1-1-et tippeltem..Slither írta:Én is 1-1-et tippeltem, nagyon remélem hogy annyi is marad.nadejókvagyunk Slither
ééés én is 1-1-et tippeltem..Slither írta:Én is 1-1-et tippeltem, nagyon remélem hogy annyi is marad.
detto.. remélem holnap megint lesz telitaliSlither írta:Béna Valencia miatt abból a meccsből csak 1 pont, a Real viszont hozta a 4 pontot. Ha a hátra maradó meccseken is ilyen %-al jönnek be a tippek akkor bejuthatok a 2. oldalra.![]()