2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Így igaz. Ráadásul neknk egyelőre még kiöregedő sztárjaink sincsenek.noname írta:A nagy különbség h az akkori Realnál nem volt a kiöregedett sztárok helyére játékos.Nekünk van bőven.![]()
Tegyük hozzá, joggal. remélem nálunk a megujulás nem fog eltartani több, mint három évig és végig viszonylag magas szinten leszünkLG írta: Igy most vannak akik a mostani Barcát a galkikus madridhoz, a Realt meg a felszállo ágban lévő Barcához hasonlitják
Ugyanez volt 2003-2004-ben is, de te tudodAhol Ronaldinho, Messi, Eto'o, Henry, Deco, Xavi stb. játszik, és olyan tehetségek mint Krkic, és Dos Santos, annak a csapatnak nem elfogadható a második hely. Az kudarc.
De a madridista kolléga épp azért irta, h a galaktikus madridnak is kudarc volt akár a második hely is. Tőlük is mindenki csak a győzelmet fogadta el...ott is ott volt Raul, Guti, Morientes, Ronaldo, Figo, Zidan, Bekem....egy darabig nyerték is a cimeket, de aztán megtört a jég...és ugye nálunk is akkor tört meg a jég és tavasszal 10 helyet jöttük fel, a madrid meg hatalmas előnyt elbukva csak 4.Rivaldo11 írta:Ne haragudj, nem értek egyet. Ahol Ronaldinho, Messi, Eto'o, Henry, Deco, Xavi stb. játszik, és olyan tehetségek mint Krkic, és Dos Santos, annak a csapatnak nem elfogadható a második hely. Az kudarc.
Ami pedig a 11-est illeti: Nem láttam ugyan, de valószinű, hogy azzal együtt is hozták volna a derbit. Nem az Almeriától kell várni a meglepetést.
Az elvárásokat mindig a csapat képességeihez kell igazítani. Akkor én is kiegyeztem volna a dobogóval. Főleg a Van Gaal-Antic érában. (Bár ott nem voltunk messze a bl elődöntőtől)LG írta:Tavaly azért szégyen volt a második hely a Barcának...ez ellenfeleink annyi esélyt adtak, de mi nem használtuk ki...
Viszont pl. pár éve, mikor a Real, Valencia, La Coruna, Celta mind nagyon jok voltak, akkor sokra tudtam értékelni egy dobogos helyet is
sztem nem az a lényeg, h csalás, v nem csalás, az a gól, és az a 11es amit a bíró megad és befúj. most ti kaptatok egy ilyen fazont, aki egy-két dolgot felétek nézett el. vannak ilyen bírók, egyszerűen adott szitukban esetleg rossz döntéseket hoznak, ez is benne van a pakliban (a spanyol bírók egyébként is híresek erről).DJ REAL Bee írta:Mi bajod van emer? Csalva mikor nyertünk?
És továbbra sem mondtad, hogy láttad volna az esetet...
Mi bajod van emer? Csalva mikor nyertünk?Én veletek ellenben utálok csalással nyerni. Bocsi.
Nem akarok beleszólni, de ez rossz mentalitás. Amikor a média is így gondolkodott a galaktikusokról, madridista létemre fogtam a fejem,, és a csapat meg egyre szarabb lett... Na nem mintha párhuzamot akarnék vonni, de ez sport, és a végén már olyan nüansznyi dolgok számíthatnak, hogy a 2. csappat sem rosszabb, csak rosszabbul jött ki a lépés neki. Ilyen formán bárki lehet 2., meg ilyen a sport, nincs megírva kinek kell ott lenni, és szégyen ha nem éri el, ez vannem lehet elfogadni a második helyet senki mögött.
Én veletek ellenben utálok csalással nyerni. Bocsi.DJ REAL Bee írta:Ne haragudj láttad egyáltalán? Most minek ez a prédikáció? Nem értem, ti is nagycsapat vagytokA török-magyar óta bárhol bármilyen szabálytlanaság mellett el lehet menni, a nagyobb csapat védői sérthetetlenek
Ne haragudj láttad egyáltalán? Most minek ez a prédikáció? Nem értem, ti is nagycsapat vagytokA török-magyar óta bárhol bármilyen szabálytlanaság mellett el lehet menni, a nagyobb csapat védői sérthetetlenek
A török-magyar óta bárhol bármilyen szabálytlanaság mellett el lehet menni, a nagyobb csapat védői sérthetetlenekBoixos írta:mégis mit inthetett volna?La Pulga írta:80. perc - Forró pillanatok a hazai büntetőterületen belül. Metzelder rúgta fel az ellenfél játékosát, de a játékvezető továbbot intett.