ronaldo írta:É az is számít hogy milyen csapat van valakinek. Mikor Rijkard idejott akkor csak Ronnie volt az uj a csapatba, meg télen Davids. És akkor meg most is kiváloan szervezi meg a csapatot. sztem abba kellene fejlodnie hogy bele tudjon nyulni a meccsbe mint a Chelea ellen. Ebben 1ébként Mancini a legjobb
Mikor rijkaard idejött, akkor igazoltuk például Luis Garciát, Quaresmát, Rüstüt és talán még valakit. Az már más kérdés, hogy rijkaard hogy bánt velük és most hol vannak.
Annyira ne ájuljatok el tőle, messze van még attól, hogy a legjobb edzők között lehessen emlegetni. Nekem például az nem tetszik benne, hogy megvannak az állandó cseréi, és akármi van, azokat mindig meghúzza. (Pl. Giuly játszhat akárhogy, mindig lecseréli, tavaly ez volt Saviolával és sokszor Luis Garciával is.) Ezt megye 2-ben csinálják az edzők. Pályára küldik a kezdőcsapatot, aztán meccs közben először beállítják a legjobb képességűnek tartott cserét, majd a másodikat és így tovább. Az eredmény, vagy hogy milyen posztra kellene cserélni, nem számít. Higgyetek nekem, ebben van tapasztalatom!