hogy tudnám néni a meccset??????????
Szerintem idáig senki sem tudja.a sopcaston belül melyik csatornán adják a meccset

töltsd le a sopcast-t...mohagabi írta:ezeken a linkeken hogy lehet meccset nézni?
sryReplay írta:ha oda kapcsolsz, ott van a bal felső sarokban.merx írta:benn voltál az m1-nél?
Lehetnél kicsit konkrétabb is
Ja kösz, sztem már nem olyan erős a Lyon, mint tavaly, de azé nem lesz olyan könnyű legyőznötök őketOLyon.
Próbáld INNENA sopcast nekem nem jön le. Lassú majd megakad a letöltés
ha oda kapcsolsz, ott van a bal felső sarokban.merx írta:benn voltál az m1-nél?
Lehetnél kicsit konkrétabb is
OLyon.SpeedAnd08 írta:Ja a Viasat3 és az M1 is csak 1 meccset közvetít élőbenHihetetlen.......
A Viasat3 nem ad szerdán élőben meccset, csupán 23:00-tol gólösszefoglalót. Bennünket ez most nem zavar, mert az M1 adja a meccsünket, de gyanítom a jövőben is így fog működni a dolog.......Kedd (Viasat3): Real Madrid - Werder Bremen és szerdán (ha azt mondod), akkor a ti meccseteket közvetíti az m1, am ki ellen kezditek a BL-t???
Ja a Viasat3 és az M1 is csak 1 meccset közvetít élőbenHihetetlen.......
A Viasat3 nem ad szerdán élőben meccset, csupán 23:00-tol gólösszefoglalót. Bennünket ez most nem zavar, mert az M1 adja a meccsünket, de gyanítom a jövőben is így fog működni a dolog.......
tőlükmerx írta:honnan van az infó, hogy az m1 adja a meccsünket???
Akkor egy partizán társaság ingyen közvetített néhány meccset szanaszét a nagyvilágnak.ozsimiki írta:Na most komolyan!
Mi a rákért közvetíthette a BARCA-Bilbaot a tévé 2 hete??? Akkor féretették a vitát vagy mi? Most meg mi ez a húzavona? ....Elvileg most is láthatjuk...de a napokban többen beírták,h nem lesz látható....ki érti?
Salems írta:nem tud valaki linket adni hogy hol agyák a barca meccset?
itt nézd majd meg..