Na, hozzászólok már énis kicsit, most van némi időm.
Marha nehéz 3 nemlátott meccsről bármit mondanom, játékosokat vagy edzőt illetően akár. Mindenesetre megpróbálok azért valamicskét.
Szóval, először is eszem ágában nincs megvédeni a népharagtól Rijkaardot, asszem megint nem tenne jót a népszerűségi indexemnek.
Viszont annyi biztos a részemről, hogy várnék még minimum 6-8 meccset a dolgokkal. Mégha ezalatt elmenne az idény, akkor is. Mondhatni, ennyit adok Franknek

, ezután majd megtudom mondani, mi az álláspontom, szerintem kell-e edzőváltás, avagy sem, és miért.
Sok sok tényező van amik ellene v mellette szólnak. Sok az új játékos, kevés együtt edzés volt eddig, nincs még maxon a társaság, össze kell érni.
Emellett viszont ilyen játékosokkal az eddigi meccseket hozni kellett volna, ilyen körülmények mellett is.
Mégis aztmondom, hogy várjunk még egy kicsit. Semmi indoklást nem mondok, amit meglehetne torpedózni, mindent meglehet. Egyszerűen ha már megkapta majd mindenkitől jelképesen (azaz a fórumozóktól) a bizalmat, akkor szerintem a 3 meccsnél még várhatunk picit tovább.
Nemakarom elhalkítani azokat akik elküldenék most a fenébe, nyilván nem is tudnám ha akarnám se, de én biztos hogy még várok a véleményformálással.
Lehet h fura amit még hozzáteszek, és nem feltétlen ide illik, de lehet h nem csak a pálya mellől hiányzik nagyon (ha...) egy vezér, hanem a pályáról is... jólenne hamar a teljes képet látni, Puyollal együtt, pár meccs és szerintem kiderülnek a kilátásaink erre az évre.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila