Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
rhynn írta:Mérgesek lesztek, de tegnap éjjel óta megvan a tökéletes edző a Barca kispadra. Még tolmács is volt a csapatnál, ismeri a stadiont!
Lehet, hogy túl sok összeesküvés-elméletről szóló filmet láttam!Ordog írta:Csodálom, hogy hogyan tudsz ilyen apróságokból levezetni ennyire komoly dolgokat Frenkinélgrecki írta: Ilyet én még nem is láttam, hogy úgy ugráljon pacsiról pacsira minden cserejátékoshoz.
![]()
![]()
![]()
Ámulok grecki!
Pedig ez nekem is feltűntOrdog írta:Csodálom, hogy hogyan tudsz ilyen apróságokból levezetni ennyire komoly dolgokat Frenkinélgrecki írta: Ilyet én még nem is láttam, hogy úgy ugráljon pacsiról pacsira minden cserejátékoshoz.
![]()
![]()
![]()
Ámulok grecki!
Csodálom, hogy hogyan tudsz ilyen apróságokból levezetni ennyire komoly dolgokat Frenkinélgrecki írta: Ilyet én még nem is láttam, hogy úgy ugráljon pacsiról pacsira minden cserejátékoshoz.
Nem, csak félek, hogy ez egy idegeben játszott meccsen meddig tartana ez a gyengébb periódus. Annyi a problémám, hogy Rijkaardot ez nem zavarta. habár lehozta Ronniet, ez jó pont. Viszont úgylátom titeket sem aggaszt ez túlságosan, szval nem vitázok veletek ebben továbbRivaldo11 írta: Könyörgöm: Nyertünk 3:0-ra! Akkor itt mi a gond? Hogy volt egy gyengébb negyedóránk?
Nekem is jobb volt látni egy szervezett csapatot és egy normális cseréket felküldő edzőt, elhiheted. De ezek szerintem eddig is elvárhatók lettek volna ilyen kispaddal a háta mögött. Na mind1, felesleges vita ez.ozsimiki írta:Nem kértem,h Te magad dícsérdd,főleg ha nem gondolod komolyan,csupán azt írtam,h ha más azt teszi,akkor minek firtatod...na mind1.
A lagymatag játék kb 20percet tett ki,de ha körülnézel a nagycsapatok tájékán,mindenhol van ennyi lagymatag perc
Jólvan, akkor tessék: Szép volt Frank, a cserék zseniálisak, most megmutattadozsimiki írta:Ez a sok dícséret erre a meccsre szól,amit meg is érdemel,és ami teljesen jogos isZozzy 5 írta:Nem kiabálnám el ezt a sok dícséretet![]()
Biztos, hogy benne van a keze a jobb játékban, de hangsúlyozom, hogy ebbena ráülősdiban szerintem erősen ludas. Nem szól miatta, legalábbis én nem láttam. És az óráját is sokszor mutogatja. De legalább már le merte cserélni Ronniet...Ha egy rossz meccsén,megkapja a sok kritikát,akkor most mi a gond a dícsérettel?
![]()
Amúgy nagyon remélem,h don gampernek igaza lesz![]()
én örülnék a legjobban, ha "kiütne", mert az nagyon nagy kaszálást jelentene a barcának.don gamper írta:Na Franki meguszta az első menetet.Föl fog állni és kiütéssel nyer a kritikusok ellen.
Ez a sok dícséret erre a meccsre szól,amit meg is érdemel,és ami teljesen jogos isZozzy 5 írta:Nem kiabálnám el ezt a sok dícséretet![]()
Biztos, hogy benne van a keze a jobb játékban, de hangsúlyozom, hogy ebbena ráülősdiban szerintem erősen ludas. Nem szól miatta, legalábbis én nem láttam. És az óráját is sokszor mutogatja. De legalább már le merte cserélni Ronniet...