Frank Rijkaard #2
ooops. nem tudtam 

? kire gondolsz?
rhynn írta:Mérgesek lesztek, de tegnap éjjel óta megvan a tökéletes edző a Barca kispadra. Még tolmács is volt a csapatnál, ismeri a stadiont!
értelek. de nem tartom bratyizásnak. Hanem teátrális üzenetnek, aminek a jelen helyzetben értelnme volt. Önvédelem és csapatvédelem egyszerre.
- rhynn
- A Stadionturista
- Kapcsolat:
Mérgesek lesztek, de tegnap éjjel óta megvan a tökéletes edző a Barca kispadra. Még tolmács is volt a csapatnál, ismeri a stadiont!
Új projektem, olvassátok, lájkoljátok:
http://stadionturista.blog.nepsport.hu
Rhynnblog:
http://rhynn.blog.nepsport.hu
http://stadionturista.blog.nepsport.hu
Rhynnblog:
http://rhynn.blog.nepsport.hu
-
- Hírhozó-cikkíró
Hát szerintem nem. Ha fordított esetben történt volna, akkor azt mondom, persze, nincs ezzel baj. De, hogy az edző rohangáljon körbe-körbe, az nekem kicsit furi. Ugyanakkor pozitív, mert ezzel érzékeltette, hogy egy csónakban eveznek, hogy a brancs tagjának érzi magát. Csakhogy ő nem egy haver, hanem a csapat edzője, a főnöke. Szerintem, kicsit jobban szét kellene választania munkáját a bratyizástól.
Mindez persze nem óriási negatívum, csak nekem szemet szúrt, és valahogy furcsa volt ez a szituáció. Nekem már akkor hasonló érzések támadtak, csak most sem tudom igazán megfogalmazni...
Mindez persze nem óriási negatívum, csak nekem szemet szúrt, és valahogy furcsa volt ez a szituáció. Nekem már akkor hasonló érzések támadtak, csak most sem tudom igazán megfogalmazni...
Bravó Rijkaard
Külön örülök, hogy ezt 2 egymást követő napon írhattam le.
És a pacsizást semmiképp sem nevetséges húzásnak tartanám. Megint bizonyította a játékosoknak és a nézőknek azt, amit előtte nyilatkozott. Ez egy csapat, és a játékosokat ne bántsa senki. És a cserék is ugyanúgy tesznek a gólokért, ha nem is a meccsen. És ez a meccs soxorosan fontos volt mindenkinek. Tehát inkább teátrális, de pszichológiailag tökéletess húzás, mint labdaszedős megmozdulás.

Külön örülök, hogy ezt 2 egymást követő napon írhattam le.
És a pacsizást semmiképp sem nevetséges húzásnak tartanám. Megint bizonyította a játékosoknak és a nézőknek azt, amit előtte nyilatkozott. Ez egy csapat, és a játékosokat ne bántsa senki. És a cserék is ugyanúgy tesznek a gólokért, ha nem is a meccsen. És ez a meccs soxorosan fontos volt mindenkinek. Tehát inkább teátrális, de pszichológiailag tökéletess húzás, mint labdaszedős megmozdulás.
Pozitív dolognak tartom ezt a pacsis ugrásló mutatványt!!!
Engem például megőrjít amikor látom Capello mit csinál ha lő a csapata egy gólt vezet vagy kiegyenlít vagy mit tudom én! és mint egy jégcsap pedig ez a játék az örömről kéne hogy szóljon a játékosoknál az edzőknél és mindenkinél!!!

Engem például megőrjít amikor látom Capello mit csinál ha lő a csapata egy gólt vezet vagy kiegyenlít vagy mit tudom én! és mint egy jégcsap pedig ez a játék az örömről kéne hogy szóljon a játékosoknál az edzőknél és mindenkinél!!!

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Pedig most tudom,h grecki nem azért írja le ezeket,h mindenáron fikázza Frankat,szóval ne így fogjátok fel amit írok....
De ez már kéééész,h bármilyen eredmény is legyen,bármennyi jó döntést is hozzon,és rosszat egyet sem,csak találunk vmit ami negatív rá nézve
Ha jobban örül,mint szokott az a baj,ha kevésbé az a baj, ha pacsizik az a baj,ha nem az a baj...tiszta Belga... 

De ez már kéééész,h bármilyen eredmény is legyen,bármennyi jó döntést is hozzon,és rosszat egyet sem,csak találunk vmit ami negatív rá nézve

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
-
- Hírhozó-cikkíró
Lehet, hogy túl sok összeesküvés-elméletről szóló filmet láttam!Ordog írta:Csodálom, hogy hogyan tudsz ilyen apróságokból levezetni ennyire komoly dolgokat Frenkinélgrecki írta: Ilyet én még nem is láttam, hogy úgy ugráljon pacsiról pacsira minden cserejátékoshoz.
![]()
![]()
![]()
Ámulok grecki!

Szerinted akkor minek szólt ez a fenemód nagy öröm? Eddig is tapsolt, mosolygott, magasba emelt, ölölbe szorított kézzel ugrott fel, de most valahogy nagyobb érzelmek törtek ki belőle. Szerintem. Ez a pacsis dolog meg egyszerűen nevetséges volt. Úgy ugrált oda a cserékhez, mint egy labdaszedő. Nem éppen tekintélyt parancsoló húzás volt, ha értitek mire gondolok.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára grecki 2007.09.20. 10:18:35-kor.
Könyörgöm: Nyertünk 3:0-ra! Akkor itt mi a gond? Hogy volt egy gyengébb negyedóránk?
Sajnos az a gond, hogy nem csak egy gyengébb negyedóránk volt.
Az első és harmadik gólunk borzasztóan szerencsés volt. Nem láttam a meglepő húzásokat, begyakorolt támadásvezetést, az első gól után leálltunk, stb.
Egy szó mint száz, taktikát és tüzet vinni a játékba, ez Frank feladata ill. az edzői stáb-é.
Szerintem
Sajnos az a gond, hogy nem csak egy gyengébb negyedóránk volt.
Az első és harmadik gólunk borzasztóan szerencsés volt. Nem láttam a meglepő húzásokat, begyakorolt támadásvezetést, az első gól után leálltunk, stb.
Egy szó mint száz, taktikát és tüzet vinni a játékba, ez Frank feladata ill. az edzői stáb-é.
Szerintem

Barca,Barca,Baaaarca!
Jó pont, hogy debütálhatott a két "kissrác" otthon, BL meccsen. Aztán R10 lehozatala, Messi ünnepeltetése, és Henry fenthagyása is szót érdemel. 

-
- Llegenda del Barça
Pedig ez nekem is feltűntOrdog írta:Csodálom, hogy hogyan tudsz ilyen apróságokból levezetni ennyire komoly dolgokat Frenkinélgrecki írta: Ilyet én még nem is láttam, hogy úgy ugráljon pacsiról pacsira minden cserejátékoshoz.
![]()
![]()
![]()
Ámulok grecki!

- Ordog
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Csodálom, hogy hogyan tudsz ilyen apróságokból levezetni ennyire komoly dolgokat Frenkinélgrecki írta: Ilyet én még nem is láttam, hogy úgy ugráljon pacsiról pacsira minden cserejátékoshoz.

Ámulok grecki!

-
- Hírhozó-cikkíró
Rijkaard komoly kakiban lehet, valószínűleg nemcsak a média spekulációjáról volt szó, amikor megszellőztették az ultimátumot. Ilyet én még nem is láttam, hogy úgy ugráljon pacsiról pacsira minden cserejátékoshoz.
Az meg nálam tényleg egy nagy pirospont, hogy próbálja Henry önbizalmát felépíteni, és hogy mennyire őszintén örült a találatának. Neeskens is egész életvidámnak tűnt, most talán két szónál többet is mondott! A napokban meg is kapja a magáét tőlem...

Az meg nálam tényleg egy nagy pirospont, hogy próbálja Henry önbizalmát felépíteni, és hogy mennyire őszintén örült a találatának. Neeskens is egész életvidámnak tűnt, most talán két szónál többet is mondott! A napokban meg is kapja a magáét tőlem...

-
- Llegenda del Barça
Nem, csak félek, hogy ez egy idegeben játszott meccsen meddig tartana ez a gyengébb periódus. Annyi a problémám, hogy Rijkaardot ez nem zavarta. habár lehozta Ronniet, ez jó pont. Viszont úgylátom titeket sem aggaszt ez túlságosan, szval nem vitázok veletek ebben továbbRivaldo11 írta: Könyörgöm: Nyertünk 3:0-ra! Akkor itt mi a gond? Hogy volt egy gyengébb negyedóránk?

-
- Llegenda del Barça
Nekem is jobb volt látni egy szervezett csapatot és egy normális cseréket felküldő edzőt, elhiheted. De ezek szerintem eddig is elvárhatók lettek volna ilyen kispaddal a háta mögött. Na mind1, felesleges vita ez.ozsimiki írta:Nem kértem,h Te magad dícsérdd,főleg ha nem gondolod komolyan,csupán azt írtam,h ha más azt teszi,akkor minek firtatod...na mind1.
A lagymatag játék kb 20percet tett ki,de ha körülnézel a nagycsapatok tájékán,mindenhol van ennyi lagymatag perc
Viszont a 20 perces mentalitás akkor is aggaszt egy kicsit engem, ugyanis szívuk már meg ilyen játék után.
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Nem kértem,h Te magad dícsérdd,főleg ha nem gondolod komolyan,csupán azt írtam,h ha más azt teszi,akkor minek firtatod...na mind1.
A lagymatag játék kb 20percet tett ki,de ha körülnézel a nagycsapatok tájékán,mindenhol van ennyi lagymatag perc

-
- Llegenda del Barça
Jólvan, akkor tessék: Szép volt Frank, a cserék zseniálisak, most megmutattadozsimiki írta:Ez a sok dícséret erre a meccsre szól,amit meg is érdemel,és ami teljesen jogos isZozzy 5 írta:Nem kiabálnám el ezt a sok dícséretet![]()
Biztos, hogy benne van a keze a jobb játékban, de hangsúlyozom, hogy ebbena ráülősdiban szerintem erősen ludas. Nem szól miatta, legalábbis én nem láttam. És az óráját is sokszor mutogatja. De legalább már le merte cserélni Ronniet...Ha egy rossz meccsén,megkapja a sok kritikát,akkor most mi a gond a dícsérettel?
![]()
Amúgy nagyon remélem,h don gampernek igaza lesz![]()

Nem arról van szó, hogy ne örülnék az Ő és csapat javításának, de a lagymatag játék veszélyt jelenthet a továbbikaban, és nem látnám, hogy Ő ezen javítana akar.
-
- Llegenda del Barça
én örülnék a legjobban, ha "kiütne", mert az nagyon nagy kaszálást jelentene a barcának.don gamper írta:Na Franki meguszta az első menetet.Föl fog állni és kiütéssel nyer a kritikusok ellen.
mindenkinek jó lenne, ha az ilyen meccsek dominálnának.
PUYOL-XAVI-INIESTA
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Ez a sok dícséret erre a meccsre szól,amit meg is érdemel,és ami teljesen jogos isZozzy 5 írta:Nem kiabálnám el ezt a sok dícséretet![]()
Biztos, hogy benne van a keze a jobb játékban, de hangsúlyozom, hogy ebbena ráülősdiban szerintem erősen ludas. Nem szól miatta, legalábbis én nem láttam. És az óráját is sokszor mutogatja. De legalább már le merte cserélni Ronniet...

Amúgy nagyon remélem,h don gampernek igaza lesz

- don gamper
- Capitá del Barça
Na Franki meguszta az első menetet.Föl fog állni és kiütéssel nyer a kritikusok ellen.