Bajnoki Mérkőzések 07-08

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
albicelesteX
A Vadász

2007.09.23. 12:07:15

véleményem szerint ez a három meccses duma csak kamu!ebből a három meccsből semmit jót nem lehet levonni a győzelem ellenére sem szép meg jó dolog csak az ellenfelek nem nőttek fel ehhez a feladathoz!Sea lyon se a sevilla nem önmaga volt!Majd jön a Zaragoza aki szintén formán kívül van!Szerintem azt is behúzzuk és akkor 3ból 3 de egy kalap semmi lesz az egész!Tegnap mentek küzdöttek de nem láttam hogy mit akarnak valójában!Riijkard mester meg nhevesen integetet a vonal mellől ez nagy taktiai húzás volt tőle!Iniesta és Messi nagyon jól játszott!A védelemre nem lehet panasz!Egészen addig a percig persze amig oleguer be nem állt!az a kérdés merül fel bennem!ha most mind a 3 meccset nyerjük akkor riijkerdnak bérelt helye lesz erre a szezonra?mert most túljutunk a csoporton a blbe ez tutti de utána egy komolyabb csapattal találkozunk az ellen nem biztos elég lesz hogy messi jó formába legyen!kicsit szomorú a helyzet most!szerintem már nem kéne pátyolgatni riijkardot eddig!
Kép
Csak a Barca!
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2007.09.23. 12:00:43

Ricsi igazad van, csak azt nem tudom medddig mehet még az tovább, hogy úgymond nulla taktikával hajtanak a fiuk a pályán és vagy lesz ennek eredményeként 1 gól vagy nem.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.09.23. 11:58:53

Mivel csak a második félidőre értem haza, arról tudok véleményt alkotni.
A meccs hőse vitathatatlanul Messi. Mellette kiemelném Dos Santos játékát: fiatal kora, és meccshiánya ellenére kiválóan teljesít: kiharcolt, jogos büntető, jó passzok, kiváló cselek - nagy jövő elé néz. A hátsó alakzat Oli beállításáig óramű pontossággal működött. A középpályán Yaya és Ini teljesítményével elégedett vagyok, Deco egy picit szürkébb volt - de a tavalyinál jobb átlagteljesítményt nyújt eddig. Elöl Henry még keresi a formáját, de javuló tendenciát mutat, még 5-6 meccs és beindul.
Egyszóval: a második félidei játékkal elégedett vagyok, bár a sevilla váratlanul gyenge produkcióval rukkolt elő - asszem, bennük maradt a hétközi BL-zakó.
Csak így tovább! VISCA EL BARCA!
Kép
dickricsi
Capitá del Barça

2007.09.23. 11:57:01

Sziasztok,

Sztem a tegnapi meccs egyértelműen fejlődés az eddigiekhez képest, és pontosan azért, mert tavaly egy ilyen szintű meccset valszeg elveszítettünk volna, minthogy majd minden rangadót bebuktunk. Ez pedig elsősorban a hozzáállásnak köszönhető. Most láttam azt a csapaton, amit tavaly szinte soha: akartak, mentek és hátul pedig okosan szervezetten játszottak. Még mindig nincs tudatosság a támadójátékunkban, nem húzzuk meg a széleket,. nagyon sokszor erőltetjük be középre a labdát, ívelgetünk Henry-nak, amelyeknek szinte semmi értelme, mert középen bedarálják őket a védők és ha nincs Messiéknek egy-egy zseniális megmozdulása, akkor nem nyernénk meccseket. DE: látom a játékosokon, hogy akarnak, küzdenek és néha látványosan játszanak. Az újak egyértelműen főnyereménynek bizonyulnak: Touré hihetetlenül jól, technikásan, ha kell keményen játszik, Abidal rendkívül gyors, technikás, támadékony, de jól is védekezik, Milito betonbiztos, Henry pedig küzd, harcol, alázattal teszi a dolgát (ami nem kis dolog egy ennyire sztárolt játékostól) és látszik, hogy egyre inkább belejön.
Sokkal több tudatosság kéne elöl, de tavaly óta a védekezésünk nagyon feljavult, és ha Rijkaard nem teszi be Yaya helyett Olí-t, akkor még gólt sem kaptunk volna. A Sevilla nagyon szervezetten, ha kellett durván védekezett, Messi-t szinte mindig felrúgták, de nagyon örültem neki, hogy a zsenialitása ellen ez is kevés volt, nem tudták elvenni a kedvét a játéktól. Már most ő a legjobb játékosunk!
Másrészt sztem Rijkaard-tól többet nem várhatunk. Sztem ő max ennyit tud és ha elöl nem oldják meg a sztárjaink, nem villannak egyet-kettőt, akkor nem fogunk nyerni. Most legalább hátul sokkal jobbak vagyunk. De Rijkaard nem jó taktikus és nem egy nagy stratéga. Azt talán el tudja érni a jáétékosoknál, hogy jobban hajtsanak és a csapaton belüli versenyhelyzet miatt mindenki jobban összekapja magát, de ez a max. Azért szorítsunk, hogy ne csináljon olyan hülyeségeket, hogy behozza Oleguer-t és gőleg Yaya helyett, de ami miatt eddig kritizáltuk az sztem most sem változott meg, viszont a csapat (ahogy a tavalyi madrid is) kiküzdötte a győzelmet. És ez nagy pozitívum!

Forca Barca!!!
FCB_gábor
Entrenador del Barça

2007.09.23. 11:56:04

barca99 írta:Sztem meg nem a legjobbkor írod... :D Én eddig is nagyon elégedett voltam vele. Viszont idén sztem csak azért van a kapuba, hogy közelebbről lássa a meccset. Valljuk be sok dolga nem volt. :)
Ez egyébként nem biztos, hogy jót tesz a teljesítményének. Így szerintem jobban benne van a pakliban, hogy hibázni fog.
Csak a Barca!
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2007.09.23. 11:51:05

barca99 írta:Valljuk be sok dolga nem volt. :)
Pont azért vagyok vele elégedett. Mert ha lett volna...
:lol: :lol:
FCB_gábor
Entrenador del Barça

2007.09.23. 11:50:53

Csak a Barca! írta:
FCB_gábor írta:... ha a hátsó alakzat nem működik ilyen jól lehet 3-at kapunk...
A "hátsó alakzat" tényleg jól működik, amig Presas be nem áll. Bár lehet Rijkaard azért teszi be mindig, hogy gyengítse a védelmet, nehogy csak elöl legyünk [auto_cenzúra]. Így akar esélyt adni az ellenfélnek.
Azért az előző mérkőzéseken elég jól játszott Oleguer. Gondolom Rijkaard se gondolta, hogy 10 perc(?már nem emléxem mikor is jött be) alatt kapunk róla egy gólt. Ami ugye lehet nem is lett volna az, ha valóban les volt.
barca99
Llegenda del Barça

2007.09.23. 11:48:17

Csak a Barca! írta:Akire idén eddig tényleg nem laehet panasz az W. Nagyon stabíl jó teljesítményt nyújt. Pfff, nem hittem volna, hogy valaha ilyet írok, :D de le a kalappal. My respect.
Sztem meg nem a legjobbkor írod... :D Én eddig is nagyon elégedett voltam vele. Viszont idén sztem csak azért van a kapuba, hogy közelebbről lássa a meccset. Valljuk be sok dolga nem volt. :)
Csak a Barca!
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2007.09.23. 11:42:02

FCB_gábor írta:... ha a hátsó alakzat nem működik ilyen jól lehet 3-at kapunk...
A "hátsó alakzat" tényleg jól működik, amig Presas be nem áll. Bár lehet Rijkaard azért teszi be mindig, hogy gyengítse a védelmet, nehogy csak elöl legyünk [auto_cenzúra]. Így akar esélyt adni az ellenfélnek.

Azon gondolkodtam el, hogy tavaj nagyon elégedetlen voltam W teljesítményével és mindenképp hoztam volna egy másik hálóőrt, de be kell látnom, hogy tévedtem és ennek azért örülök. Akire idén eddig tényleg nem laehet panasz az W. Nagyon stabíl jó teljesítményt nyújt. Pfff, nem hittem volna, hogy valaha ilyet írok, :D de le a kalappal. My respect.
FCB_gábor
Entrenador del Barça

2007.09.23. 11:34:17

Nagyon nagy divat lett Rijkaardot szapulni. Na és persze a sztárjaink döntenek el mindent, ha ők nincsenek bla-bla...
A sztárjaink azért vannak, ahogy más csapatnál is. Oleguernek kellene a mérkőtéseket eldöntenie?
Egy hajszálon múlt, hogy Marquez nem fejelt vagy éppen Henry nem lőtt gólt(igaz ő is sztár, akkor az sem ér). Messi sem egyedül döntötte el a mérkőzést, ha nincs Henry passza és GDS nem harcol ki büntetőt az argentin sem szerez gólt. Ez csapatjáték, ha a hátsó alakzat nem működik ilyen jól lehet 3-at kapunk és akkor hiába a 2 Messi gól.
Asys
Entrenador del Barça

2007.09.23. 11:14:56

ha tényleg igaz volt ez a frank 3 meccset kapott duma, akkor kövezzetek meg nyugodtan de jobban örültem volt volna 3db x-nek... kuldenék má' el innen ezt a szerencsetlent...

Érdekes amit írsz!!! furcsa ,hogy "mindig mindenki" csak kritizál meg mondjon le Rijkaard :arrow: tisztára Kossuth tér pfff! nem tudom más csapatok szurkolóinál hogy van ez de azt látom jobban bíznak még a Franknál is rosszab edzőkben mint itt nálunk! A milannál mér nem mondják hogy takarodjon el Ancelotti mikor [auto_cenzúra] és taktikai húzásai borzalmasak...!

bízni kell benne és nem szidni :wink:

Amúgy ne vedd személyeskedésnek csak a te hsz. ragadt meg a figyelmem!!! :wink:
La Pulga
Atomico
Kapcsolat:

2007.09.23. 11:03:52

Demonhunter írta:nekem naon nem tetszett a tegnapi meccs!!!Szerintem naon [auto_cenzúra] voltunk!Lehet hogy a Sevilla jött "vendégségbe" de ez akkor is [auto_cenzúra]!Nem tudom hogy mikor lesz már meggyőző a játék!És az már így megy 2 éve! :(
Szerintem "annyira" nem voltunk,rosszak csak menni kellett volna szélre is, + Dos Santos-t előbb be kellett volna hozni!
visca el barca
Presidente del Barça

2007.09.23. 11:01:49

a tegnapi meccsrol röviden: értékelhetetlen [auto_cenzúra] az egesz. vannak sztárjaink akik néha hálIstennek villannak egyszer-kétszer. ez néha elég néha nem.

taktika 0.

ha tényleg igaz volt ez a frank 3 meccset kapott duma, akkor kövezzetek meg nyugodtan de jobban örültem volt volna 3db x-nek... kuldenék má' el innen ezt a szerencsetlent...

horváth "edmilson soha nem jatszott hátvédet" ferivel meg nemtom' mi volt tegnap...mint aki életébe eloször közvetit...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára visca el barca 2007.09.23. 11:05:46-kor.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Demonhunter
Capitá del Barça

2007.09.23. 10:58:03

nekem naon nem tetszett a tegnapi meccs!!!Szerintem naon [auto_cenzúra] voltunk!Lehet hogy a Sevilla jött "vendégségbe" de ez akkor is [auto_cenzúra]!Nem tudom hogy mikor lesz már meggyőző a játék!És az már így megy 2 éve! :(
Lionel85
Llegenda del Barça

2007.09.23. 10:57:38

Puyol az Puyol, nála jobb nincs, még talán Milito sem. :) Bár elfogult vagyok az argentinokkal szemben, Puyol már eddig is nagyon sokat tett a csapatért, és ha rosszul is megy neki, a szívét kiteszi akkor is a pályára. Ha minden jól megy, a Zaragoza ellen játszani fog, de hogy ki lesz a társa, az kérdés.
Asys
Entrenador del Barça

2007.09.23. 10:54:00

La Pulga írta:
albicelesteX írta:Puyol már felépült?Lassan visszaépítik a csapatba!Mi lesz akkor Márquezzel?Én sajnálom ha padozni fog!Szerintem jobb mint Puyol!
Khmm..Ilyet ne is mondj!Puyol az aki mindent megtesz a csapatért. :roll:
Igen Puyinak a kezdőben a helye melette meg Gaby-nak kell lennie és ha szükséges Rafának, de Rafára Yaya helyetteseként is számítani kell mert nem várhatjuk el tőle hogy végig nyomja pihenés nélkül az egéx idényt!!! :roll:
La Pulga
Atomico
Kapcsolat:

2007.09.23. 10:39:03

albicelesteX írta:Puyol már felépült?Lassan visszaépítik a csapatba!Mi lesz akkor Márquezzel?Én sajnálom ha padozni fog!Szerintem jobb mint Puyol!
Khmm..Ilyet ne is mondj!Puyol az aki mindent megtesz a csapatért. :roll:
albicelesteX
A Vadász

2007.09.23. 10:34:36

Puyol már felépült?Lassan visszaépítik a csapatba!Mi lesz akkor Márquezzel?Én sajnálom ha padozni fog!Szerintem jobb mint Puyol!
Kép
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2007.09.23. 10:31:30

ElRamos írta: Most már "csak" annyi a dolgunk, hogy hozzunk minden bajnokit, és akkor folyamatosan előttetek leszünk...
nem sok csapat tud nyerni egy teljes szezonban végig meccseket :) Ha megcsinálja a madrid, akkor megérdemlik a bajnokságot. de ez ne mfog előforduilni.
Kép
Asys
Entrenador del Barça

2007.09.23. 09:58:46

Csak ő maradt de őt birom mert kultúrált és korrektek a hozzászólásai!!! :wink:
Drigo
Eurobarca Staff

2007.09.23. 09:43:12

ElRamos írta:
Drigo írta:Ezzel mi is így vagyunk, igaz mi nem folyamatosan lennénk előttetek, csak a két Clássico után :twisted:
A madridi clasícot mi nyerjük, idegenben meg jó az x is... :wink:
Idegenben mi csak X-elünk, de otthon nincs kegyelem :lol: Azzal is mi lennénk előrébb.

Azért egy Valladolidot nem nagy kaland megverni, ám ha mégsem sikerülne, szerintem végleg "kihalnának" a madridisták innen, legalább egy hétre. Így is csak Te maradtál :P
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
ElRamos
Jugador del Barça

2007.09.23. 09:38:20

Drigo írta:
ElRamos írta:Most már "csak" annyi a dolgunk, hogy hozzunk minden bajnokit, és akkor folyamatosan előttetek leszünk... :wink: :P
Ezzel mi is így vagyunk, igaz mi nem folyamatosan lennénk előttetek, csak a két Clássico után :twisted:
A madridi clasícot mi nyerjük, idegenben meg jó az x is... :wink:
1. JASEfos feat Claire Van Der Boom - Do What You Want (Max Graham Afterhours In Montreal Mix)
2. Arnej - People Come, People Go (Maor Levi remix)
3. Markus Schulz feat. Andy Moor - Daydream
4. Fragma - Tocas Miracle (Inpetto remix)
5. Tiesto - Ten Seconds Before Sunrise
6. Tiesto feat. Maxi Jazz - Dance 4 Life
7. Tiesto feat. Jes - Everything
Drigo
Eurobarca Staff

2007.09.23. 09:34:52

ElRamos írta:Most már "csak" annyi a dolgunk, hogy hozzunk minden bajnokit, és akkor folyamatosan előttetek leszünk... :wink: :P
Ezzel mi is így vagyunk, igaz mi nem folyamatosan lennénk előttetek, csak a két Clássico után :twisted:
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
ElRamos
Jugador del Barça

2007.09.23. 09:29:20

Grat, megvertétek a Sevillát. Nem tudom hogy vagytok vele, de ez a Sevilla egy óriási csalódás nekem. Lehet hogy még bennük volt az Arsenal-tól kapott pofon... :roll:

"Örülök" neki hogy győztetek, mert szerintem a Madrid szempontjából a lehető legjobb eredmény született.

HA, ismétlem HA megverjük a Valladolidot, akkor megyünk előttetek 4 ponttal, a Sevilla előtt meg minimum 3-al, amennyiben megnyeri elmaradt mérkőzését.

Most már "csak" annyi a dolgunk, hogy hozzunk minden bajnokit, és akkor folyamatosan előttetek leszünk... :wink: :P
1. JASEfos feat Claire Van Der Boom - Do What You Want (Max Graham Afterhours In Montreal Mix)
2. Arnej - People Come, People Go (Maor Levi remix)
3. Markus Schulz feat. Andy Moor - Daydream
4. Fragma - Tocas Miracle (Inpetto remix)
5. Tiesto - Ten Seconds Before Sunrise
6. Tiesto feat. Maxi Jazz - Dance 4 Life
7. Tiesto feat. Jes - Everything
La Pulga
Atomico
Kapcsolat:

2007.09.23. 09:04:10

Zozzy 5 írta:
Gajus írta:Most ébredtem én is csak rá: Ronnie pótolható :?: :!:
Ez a Ronnie igen!
Iniesta simán pótolta!Remélem,ezt Ronaldinho is észrevette :roll:
Lezárt