Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
És jól se nagyon végződött...Capon írta:sajnos. De hát az elmult szezon is rosszul kezdötöt nekik.
Igen, ez a Róma egyre inkább nézeti magát. A Juve meg a Milan nekem semleges, az Intert annyira nem szeretem. Ráadásul a szurkolói daluk is egyre népszerűbb mostanság nálam, be is linkeltem a zene topicba a "modern" változatát, amire csesztek reagálnibarca99 írta:Sokáig állt a hátamon a szőr az olasz focitól, de ez a Roma kezdi velem megszerettetni. Már csak Giuly miatt is követni fogom a meccseiket.
neki már jórég a pénzéhsége vette el.....piszkos árulóScorpio írta:Figo eszét elvette a düh?
A meg nem adott golt egyértelmü szabálytalanság előzte meg, igaz, nem Iaquinta szabálytalankodott, és lehet akkor is gol, ha nem löki föl Del PieroÁdám02 írta:Szegény Juve kikapott!Azért sajnálom őket főleg Del Pierrot...3 kapufa +egy megnem adott gól
megérdemelték volna legalább a győzelmet!Romaba nehéz dolguk lesz ott az x is "csoda" lenne!
hát igen, egyszer fent, egyszer lent. de még semmit sem kaptak vissza abból a bánatból és csalódásból, amit másoknak okoztak.Ádám02 írta:Szegény Juve kikapott!Azért sajnálom őket főleg Del Pierrot...3 kapufa +egy megnem adott gól
megérdemelték volna legalább a győzelmet!Romaba nehéz dolguk lesz ott az x is "csoda" lenne!
De meglepődik...Ádám02 írta:Igen a Juve meglepő de mondom 3-om kapufája volt a Juvénak és egy meg nem adott gól!Aki ezt tudja nem lepődik meg...ozsimiki írta:+
Roma ismét nyert,még gólt sem kaptakeddig
,komoly esélyesek,mostmár azt mondom...Inter is behúzta,Juvén meglepődtem...
![]()
Igen a Juve meglepő de mondom 3-om kapufája volt a Juvénak és egy meg nem adott gól!Aki ezt tudja nem lepődik meg...ozsimiki írta:+
Roma ismét nyert,még gólt sem kaptakeddig
,komoly esélyesek,mostmár azt mondom...Inter is behúzta,Juvén meglepődtem...