zmodellb írta:Visszaolvasva a fórumot, rájöttem, hogy mennyi okos van itt, és ebben az a szomorú, hogy barca drukkerek. Néhányan úgy beszélnek itt, mintha már a barca edzői székére pályáznának!
Annak kell örülni, hogy nyertünk, és reménykedni pedig abban kell, hogy fejlődni fog a csapat! És aki azzal jön, hogy ha a sevilla első kapufája bemegy akkor más lett volna, az nevetséges! Ne kezdjünk úgy mondatot, hogy HA!
Amikor megnyertük a bajnokságot és egyben Bl-t, miért nem szídtátok Rijkaardot? Talán azért mert ment a szekér? Akkor nem egy-egy játékos (Messi, Rdinho) döntőtte el a meccseket? Jó azért engem is felbosszant, amikor a gyenge Olegouert behozza, de ez biztos felsőbb utasítás!
Nem sértés ez egyáltalán, csak a saját véleményem! Játszatunk akár milyen rosszul, nekem akkor is a Barca marad a kedvencem, és nyerhetünk akár milyen rossz teljesítménnyel, akkor is kitartok a Barca mellett! És ha ilyen átlagos teljesítménnyel nyerjük meg a Ligát és a Bl-t, akkor sem fog érdekelni, a lényeg, hogy nyertünk!
De jó, hogy valaki már megint énnemtudommire válaszol.... Ki beszél itt arról, hogy bárki bárkit is sérteget? Ki beszél itt arról, hogy nem tartunk ki a barca mellett? Én akkor is kitartottam a barca mellett, amikor van Gaal alatt a kijev egy 4-est rúgott a Nou Campban. Vagy amikor Rijkaard első évében a 13. helyen volt a csapat a tavaszi szezon derekán... Egyébként azért nyertünk BL-t meg 2 bajnokságot, mert tűz volt a csapatban, volt még motiváció és a sztárjaink egyedül megoldották a dolgokat. Egyébként ahogy mondod, Rijkaard megint szépett húzott a Sevilla ellen. 2-0-nál jött Oleguer és kaptunk is róla egy gólt. Mi az, hogy "felsőbb utasításra játszik valaki???" Profi csapatban. Ne röhögtess már. De tudod mit? Én itt befejeztem, azok akiknek ez a játék tetszik, nézzék tovább... csak egyet kérek. Ha majd jön egy pofon, mert jönni fog, akkor se szidják a Barcát és Rijkaardot. Csak ennyit kérek. Egyébként amióta Rijkaard itt van, ez a csapat soha nem funkcionált csapatként. Az egyes játékosaink egyéni zsenije döntöötte el a meccseket egy-egy villanással. Most, hogy olyan mértékű formahanyatlás van a Barcánál, amit én 15 év alatt még egyszer sem tapasztalatam, most kéne csapatként működni. De ez még nem megy. Reméljük visszajön a régi forma, de ez még távolról sem az. Én is azt mondom, hogy örülhetünk a győzelemnek. De azért már ne legyünk olyanok mint a madridisták, próbáljuk már meg kicsit reálisabban látni a dolgokat.