Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Kakát szeretné a Chelsea is
2007-09-29 12:35:46
Az orosz üzletember a nyári átigazolási időszakban némileg visszafogta magát, hiszen csapatának mindössze egyetlen nagyobb szerzeménye volt (Florent Maloudát vették meg 20 millió euróért), de ez a tranzakció sem fért be a tíz legnagyobb értékű nyári játékosvásárlásba.
Az elmúlt napokban azonban több híres futballistát is kapcsolatba hoztak a londoni csapattal. A hét elején arról számolt be több külföldi lap is, hogy a Barcelona brazil sztárjának Ronaldinhónak a menedzsere már meg is kezdte a tárgyalásokat Abramoviccsal, aki állítólag 70 millió eurót is hajlandó lenne fizetni a katalánoknak az irányítóért.
Az orosz üzletembernek azonban úgy fest nem elegendő egy brazil sztár: a FansFC.com szerint Kakát is meg akarja szerezni. (chelseafanatics.atw.hu)
Én is így vok ezzel, csak egyre kevésbé bízok Jolban...el fuero írta:Akármennyire utálom Murinnyó, de talán ő újból "csapatot" tudna csinálni a spursből...![]()
De bízok Jol-ban.
Nem láttam, de innen sok mindent megtudhatsz:noname írta:Valaki láttam a Spurs-Borot?Milyenek voltunk?
Komoly csapatGame90 írta:Kuszczak; Bardsley (Brown, 46), Pique, Evans (Carrick, 56), Simpson; Martin (Campbell, 46), O’Shea (c), Anderson, Nani; Eagles, Dong.Saviola írta:Biztos A csapattal álltak ki,minden nagy sztár játszott,s véresen komolyan vették..
Subs not used: Heaton, A.Eckersley.
Hát az sem érdekelne, ha a Ty vagy Zs csapattal játszottak volna.Saviola írta:Biztos A csapattal álltak ki,minden nagy sztár játszott,s véresen komolyan vették..
Kuszczak; Bardsley (Brown, 46), Pique, Evans (Carrick, 56), Simpson; Martin (Campbell, 46), O’Shea (c), Anderson, Nani; Eagles, Dong.Saviola írta:Biztos A csapattal álltak ki,minden nagy sztár játszott,s véresen komolyan vették..
Állítólag nem volt valami jó meccs...noname írta:Spurstovábbra is
-bár a meccset nem láttam.
Igé' énis ezért írtam,hogy eddig,mert azt írtad,hogy hosszú a táv..Zozzy 5 írta:Eddig, ezért mondtam, hogy hosszú a távZsolti írta:Hát engem eddig az eredmények nem győztek meg...
Részemről semennyivel. Ugyanazt érzem irántuk, mint eddig.Capon írta:Mennyivel szimpatikusabb csapat lett ez a Chelsea egyik napról a másikra.