Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Drigo írta:Kérdem én van Neked szíved?
Olyan közösségromboló vagy. Mindenki tökre örült, hogy végre egy jó film, és hiába tudta mindenki, hogy nem tökéletes, de legalább jó.barca99 írta:Az űrállomásos rész nagyon nem jött be, előre sejtettem mi lesz...
Dettó, le is töltöttem a soundtracket, mert nagyon tetszett a zene, amit a beharangozójában nyomtak, de így kompletten már nem is annyira jóGame90 írta:Ezt az Armageddon-t nem tudom megunni...
Ezeket a 10 perces reklámokat viszont utálom
én is nagyon szeretem.. nagyon jó film..Game90 írta:Ezt az Armageddon-t nem tudom megunni...
Ezeket a 10 perces reklámokat viszont utálom
William Fichtnernek hívják, és az egyik legnépszerűbb mellékszereplő. Egy csomó filmben szerepelt. Hozzá hasonlóan gyakran alkalmazott színész kisebb szerepekre William H. Macy és John C. McGinley...Los Banditos írta:A Szökésből Mahon FBI-ügynök miért olyan imserős nekem? Milyen filmbe szerepelt eddig?
Köszi szépen!ozsimiki írta:Kluivertinho:
http://seriesfree.users.smsbase.hu/indexx.php
ez lenne az, rengeteg sorozat,és persze 24![]()
Egy letöltésvezérlőt beszerzel,amit azon az oldalon ajánlanak,gyors és egyszerű,a jelszót meg az sms után kapod meg,felhasználónév meg a mobilszámod lesz![]()
Ha nem menne vmi,akkor ezen az oldalon magyarul végigkövetheted,hogyan is tudsz letölteni,minden részletesen le van írva:
http://www.fsx.hu/index.php?m=home&o=helpweb
AhamMaxi írta:Rejtélyek Városa?!ozsimiki írta:
Abban a szkifisben volt a seriff...és egyben földönkívűli,mindjárt beugrik a címe...reteken ment,de nem sokat élt meg
"vmi van a vízben...." nem ugrik be.....eddie cibrian is játszott benne... ő volt a parkőr...ufók bepiszkitották a vizet...nah vki ?![]()
Rejtélyek Városa?!ozsimiki írta:
Abban a szkifisben volt a seriff...és egyben földönkívűli,mindjárt beugrik a címe...reteken ment,de nem sokat élt meg
"vmi van a vízben...." nem ugrik be.....eddie cibrian is játszott benne... ő volt a parkőr...ufók bepiszkitották a vizet...nah vki ?![]()
Okés, jöhet! Előre is köszi!ozsimiki írta:Én két hete kezdtem leszedni az eddig ÖSSSZES évadátKluivertinho írta:Tudom, hogy fogós kérés, de a 24 teljes 2. évada kéne szinkronosan. Nem nekem, hanem egy csajnak.Torrent is jó, offkorsz.
smses cucc,de csak 400Ft 5napra...és orba szájba töltöm le 400kb-tal....le is jött minden évad.... első 2évada szinkronos+3.fele....
ha így is érdekel,akkor megadom holnap az oldal nevét,mert most nem otthonról netezek....
Abban a szkifisben volt a seriff...és egyben földönkívűli,mindjárt beugrik a címe...reteken ment,de nem sokat élt megLos Banditos írta:A Szökésből Mahon FBI-ügynök miért olyan imserős nekem? Milyen filmbe szerepelt eddig?
Én két hete kezdtem leszedni az eddig ÖSSSZES évadátKluivertinho írta:Tudom, hogy fogós kérés, de a 24 teljes 2. évada kéne szinkronosan. Nem nekem, hanem egy csajnak.Torrent is jó, offkorsz.
"Nyitva éjjel-nappal?" Ha jól tudom ez volt a címe, kb. egy éve ment szombat délutánként, szintén az m2-n. Az is jó kis sorozat volt.Tim írta:Én nagyon szerettem(szeretem) nézni el is kezdtem felvenni,de sajnos már nincs meg.Az összes angol sorozat tetszik:Csengetett Mylord,Halo,Halo,Waczak szálló,stb