Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nincs nagy arcom,és kettőnk közül nem én paraxtoztam előbb....LG írta:Most nagy az arcod mert bemákoltatpok pár győzelmet 1más utánozsimiki írta:Akkor a szerinted kisebb paraxtok,majd jók lesznek egy Uefás helyreHa így folytatják könnyen összejöhet
A játékotok még
már ha ezt a fost játéknak lehet nevezni, siralmas, és mákotok sem lex mindig, akkor pedig
[auto_cenzúra]ÁS
Az, hogy szépen és jól játszottak tavaly szerintem mindenkinek tiszta volt anélkül is, hogy élvezkedtünk volna rájukozsimiki írta:Tavaly nem vettem észre,h minden győzelem után lelkendeztetek volna,h milyen jók voltak,és jöttek volna a grt,grt,grt szép meccsek,most viszont....
na mind1,az nevet aki a végén.....
Most nagy az arcod mert bemákoltatpok pár győzelmet 1más utánozsimiki írta:Akkor a szerinted kisebb paraxtok,majd jók lesznek egy Uefás helyreHa így folytatják könnyen összejöhet
Zozzy 5 írta:Ha nincs cselszi, akkor van cselszipótlóGame90 írta: Kicsit sok lesz már az 1-0-ás győzelmekből...
Sajnos.Ha továbbra is így játszanak akkor remélem az Arsenal lesz a bajnok.De azért még a Spurs is összekaphatja magát!Zozzy 5 írta:Ha nincs cselszi, akkor van cselszipótlóGame90 írta: Kicsit sok lesz már az 1-0-ás győzelmekből...
Game90 írta:Az első félidő egyértelműen Steve Bruce csapatáé volt. Manchester a szerencsének is köszönheti, hogy elhozta a három pontot Birminghamből.La Pulga írta:Birmingham City - Manchester United 0 - 1
Kicsit sok lesz már az 1-0-ás győzelmekből...
Az első félidő egyértelműen Steve Bruce csapatáé volt. Manchester a szerencsének is köszönheti, hogy elhozta a három pontot Birminghamből.La Pulga írta:Birmingham City - Manchester United 0 - 1
És még mi nem játszottunk...Zozzy 5 írta:Hmm, jó kis hétvége...8-1 németben, itt meg 7-4. Atya világ!
Linkeket!
Régebben én is szerettem a cselzit, de amióta jött Abra azóta kb annyira szurkolok nekik mint a realnak és ameddig marad az orosz, addig ez is így marad.kovinho írta:Meg hát elment a portugál barátunk, máris sokkal szimpatikusabb lett a Chelsea.Én legalábbis így gondolom, régen megmondom őszintén szerettem a Cselzit, amíg nem jött az orosz kolléga. Zola játéka nagyon tetszett, amint megjelent ez a két ember, nagyon durván megutáltam a csapatot.
A Pompi - Reading meccs sem lehetett gyenge.
xDxD Na, ezen szakadok...Zozzy 5 írta:Erről a cselszifanatics oldalról még ennyit:
"Jelenleg csak Shevchenko aranylabdás a csapatban, de januárban már három is lesz lehetőleg. Andriy-on kívül a második Ronaldinho, akivel jól mennek a tárgyalások, a harmadik pedig Dider Drogba. Ha felépül és újra vágja majd a gólokat, akkor decemberben öve lesz a díj!" - mondta Clarke.
Szánalom a köbön.