Barça Igazolások 2007-08
Állítólag a vezetőség szeretné idehozni a Pool korábbi baszk erőnléti edzőjét Paco Ayesteran-t. Ennek én nagyon örülnék, mert jó lenne nekünk egy kemény hajcsár. Talán annyi húzódás, izomszakadás sem lenne, ha más stílusban melegítenének, készülnének fel a meccsekre a srácok. Amúgy már Valenciában is Benítezzel dolgozott szóval sztem nem lehet rossz csávó. Tán még taktikában is tudna súgni Rijkaard-nak
(hátha tanult vmit Rafa mestertől az évek során)

Igy is 6+1(Ini) támadonk van 3 poxrta-Ezqut és Guddyt nem számolom, mert ők valoszinü mennek. Ugyhogy nemtudom minek kéne Agüero. Max évek mulva kerülhetne szoba, de addigra őt is elviszi majd vmi nagyobb csapat, meg nekünk is beérik 1-2 fiatal tehetség.
valóban érdekes gondolat a leigazolása, de sztem fiatal és gólerős játékosokal elég jól el vagyunk eresztve. de hát sose lehet tudni mit hoz a jövő....
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Tény hogy sokszor eljátszadoztam már a gondolattal, hogy Agüero milyen lenne a Barçában sőt, az FM2007-ben volt is a játékosom és nem is volt rossz, de sajnos tényleg az van, hogy robosztusabb játékosok kellenek előre, alacsonyabb játékosnak ott van Leo, Gio és Bojan is. Bár talán egyszer tényleg eljön az az idő, amikor Agüero Barcelonába kerül.

HAli!
Szerintem van nekünk már két kis "szarcsimbókunk" Dos Santos meg Bojan személyében (nem negativban mondom
), nem is beszélva Messiröl, Nem kéne szerintem még egy kisemberke, aki ki sem látszik! Azért kell a támadáshoz robosztusabb támadók is!
Szerintem van nekünk már két kis "szarcsimbókunk" Dos Santos meg Bojan személyében (nem negativban mondom

¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
California Love
Hello
Agüero: Számomra a Messi-Agüero páros lenne a tökéletes egy csapatban"............Én mindenesetre kettest ikszelek a totószelvényen."
Szerintetek ez nyílt felkérés?
Lehet, hogy jővőre meg kéne próbálni.
Mi a véleményetek?
Agüero: Számomra a Messi-Agüero páros lenne a tökéletes egy csapatban"............Én mindenesetre kettest ikszelek a totószelvényen."
Szerintetek ez nyílt felkérés?
Lehet, hogy jővőre meg kéne próbálni.
Mi a véleményetek?
- Scorpio
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
"Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi sem sikerül. Nem számit, a lényeg az hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubbért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsájtva. Ilyen egyszerű!" (Simon Tibor)
- Scorpio
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Sajnos ez van! Jobb mint a Madrid!Titinho írta:http://translate.google.com/translate?u ... en&ie=UTF8
Úgylátszik, hogy mégiscsak igaz.Azt a csapatot fogja irányítani amelyiket a legjobban utálom!
![]()
El se hiszem.
"Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi sem sikerül. Nem számit, a lényeg az hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubbért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsájtva. Ilyen egyszerű!" (Simon Tibor)
- Titinho
- Director del Fútbol
http://translate.google.com/translate?u ... en&ie=UTF8
Úgylátszik, hogy mégiscsak igaz.
Azt a csapatot fogja irányítani amelyiket a legjobban utálom!
El se hiszem. 
Úgylátszik, hogy mégiscsak igaz.

Més que un club
"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
OKéoké, jó a srác meg minden, de szerintem jobb lenne ha a vkp poszton nézelődnénk, mert elég kevés egy folyton sérült Edmilson Touré mellett! Láthatjuk mi van ha nincs Yaya!Replay írta:Barca Scouts Monitor Giovinco In Zurich
http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=435667
California Love
California Love
Barca Scouts Monitor Giovinco In Zurich
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Szerintem Ten Cate lenne az edző és Grant visszatérne a másodedzői pozícióba. A realitásokat figyelmbe véve, szerintem van Bastennek vagy egy munkanélküli nagynevű edzőnek több esélye van, mint Ten Caténak. Pl. Lippi.Hawk írta:A Barca-tól azért ment el, mert vezetőedző szeretett volna lenni!
Nem hiszem, hogy elmenne másodedzőnek a Chelsea-hez.
- noname
- Llegenda del Barça
Furcsa az ennyi sérülés, de ez sztem leginkább a balszerencsére fogható.Minden sérülés véletlen, egyikről se tehetnek az orvosok. Ez a sok sérülés sztem talán annak tudható be h nálnuk a technikás foci dominál, tehát gyengébb fizikumúak a játékosok mint máshol, jobb ok nem jut eszembe.A vkp poszt pedig egyszerűen el van átkozva. 

A Fifa egy szégyen
- Hawk
- Jugador del Barça
A Barca-tól azért ment el, mert vezetőedző szeretett volna lenni!Shandor írta:én megőrülök, ha elmegy a Chelseahez
Remélem a vezetőségünk is felveszi vele a kapcsolatot.. (persze, csak ha igaz a hír)
Nem hiszem, hogy elmenne másodedzőnek a Chelsea-hez.
Na szerintem gyorsaba adjuk a oroszoknak Frankot, ha annyira kell nekik egy holland, és Henk jöhet vissza vezetőedzőnekShandor írta:én megőrülök, ha elmegy a Chelseahez
Remélem a vezetőségünk is felveszi vele a kapcsolatot.. (persze, csak ha igaz a hír)

California Love
California Love
-
- Jugador d'estrella
én megőrülök, ha elmegy a Chelseahez

+ ez nem csak erre az évre igaz, ha belegondolok az utobbi években is ugyanez volt. Bár talán most a legdurvább, meg a 2004-2005-s
Csak az annyival volt jobb, h ott legalább nem a klucsemberek dőltek ki, bár monyuk Henke nem lett volna rossz, ha kéznél van
De ott is volt egy időszak, amikor mecccseként egy sérült volt, de vhogy végigcsináltuk a szezont. Aztánt 2005-2006ban is a nagy BL menetelésnél is volt egy huzos időszak, még emlékxem olyanra is h Mottának kellett balbekket játxani
Akkor is meg csináltuk. Remélem most is tuléljük, de kemény lex igy 

- Danka00792
- Director del Fútbol
Még csak az kéne hogy Messi lesérüljön!
Az már télleg nagy gáz lenne
Az már télleg nagy gáz lenne

- Lionel85
- Llegenda del Barça
Viszont Eto'o már nem először esett ki hosszabb időre, ahogy Messi is, szerencsére a sérülések most kímélik őt. De hogy tényleg majdnem minden meccset úgy kell befejezni, hogy másnap biztos lesz dolga az orvosoknak, az már felettébb érdekes..
Hát ez pedig lehet véletlen. Lásd a Real idén tavasszal pl a Nou Campban: volt vagy 9 sérültjük. Vagy saját példaám: 29 éves koromig soha nem volt komoly sérülésem, aztán 4 év alatt 6 részleges és 1 teljes bokaszalag-szakadás. Gondoltam megöregedtem. Viszont 3,5 éve - bár ugyanolyan intenzitással játszom - szintén semmilyen sérülésem nem volt. Szóval ehgészséges focistáknak az ilyen típusú sérülése lehet véletlen. Zambrotta és Touré csínyes belépőjéről nem tehetnek az orvosok, edzők, Puyol földreérkezéséről sem, Eto'o esetlen kanalazós mozdulatáról sem. Milito és Marquez sérülését nem láttam.
Idén jól igazolt a vezetőség. Remélem jövőre személyzetet is tudnak igazolni.
Ez 100%, hogy nem véletlen, hogy 1 meccs, 1 sérült az átlag.

Ez 100%, hogy nem véletlen, hogy 1 meccs, 1 sérült az átlag.
-
- Capitá del Barça
Számomra egyszerűen érthetetlen Roni gyengélkedése
Nem hiszem, hogy csak azért teljesít formán kívül mert fáradt. Szerintem már nincs benne elég tűz. De remélem nincs igazam és látjuk még őt úgy játszani, mint az aranylabdás időszakaiban.

Csak Runinak nem 1,5 évig nem ment a játék.varga tamás írta:Ó, igen. Én tisztelem Cruyff-ot, általában egyetértek nyilatkozataival - ezzel a legmesszebbmenőkig nem tudok. Egyszerűen nincs igaza. Pedagógiailag a legrosszabb, és legalkalmatlanabb megoldás. Én még emlékszem, mikor Rooney rosszabbnál-rosszabb teljesítménnyel rukkolt elő a MU-ban heteken keresztül - de Sir Alex bízott benne, rendszeresen a kezdőbe jelölte, és végigjátszatta. És a skótnak lett igaza - aki legalább akkora alaja a futballnak, mint Nagy Johan - ha nem nagyobb, edzőként.Zozzy 5 írta:Nini mit mondott az öreg Cruyff...