Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát én nem bánnám, ha nem a kis argentín kapná, eddig minden Aranylabdásnak lefelé ívelt a pályája a bogyó után...ozsimiki írta:Sajnos szntem kizárt,h a mi kis zsenink nyerje![]()
![]()
Ugyanaz a szitu,mint 3éve is volt...akkor Ronnie varázsolt,csak ámultunk,de nem Ő kapta,mivel nem nyert semmit sem....hanem a Bl győztes Seva...most Messi varázsol már tavasz óta szinte...de nem nyert semmit....Kaka fogja kapni,sajnos....(ill megérdemli a Brazil,csak az a gondom,h aki nem nyer,de kiemelkedően játszik az eleve hendikeppel indúl...)
Szerintem :Eto'onak és Buffonnak sincs mit keresni a listán.Game90 írta:Hát őket kihagytam volna...helyükre meg jöhetett volna Fabregas, Totti, Casillas, Ibra stb.Titinho írta:A FIFA 30-as listája:
Juninho Pernambucano, Lilian Thuram, Patrick Vieira, Fabio Cannavaro, Fernando Torres, Rafael Márquez, Juan Román Riquelme, Philipp Lahm
Sztem Kaká nyeri
lehet ... de ez szerintem semmit nem fog jelenteni.. emlékezzünk csak roni-ra 2005-ben.. a 3. lett (megelözte Sheva meg Deco) azután meg megnyerte az aranylasztit.... sztem igy lesz ez most is.. jövöre messi-é a laszti ha igy folytatja ez kétségtelendoki írta:Reális,de lehet,hogy Messi csak 3. lesz.Danka00792 írta:elsö 3 helyezett szerintem:
1.: Kaka
2.: Messi
3.: C.Ronaldo
Off:Ramos nincs a listán,szegény picsók pista.
Hát őket kihagytam volna...helyükre meg jöhetett volna Fabregas, Totti, Casillas, Ibra stb.Titinho írta:A FIFA 30-as listája:
Juninho Pernambucano, Lilian Thuram, Patrick Vieira, Fabio Cannavaro, Fernando Torres, Rafael Márquez, Juan Román Riquelme, Philipp Lahm
Igen van benne igazság! Megérdemelné de ha nem kapná akkor se történne tragédia, meg továbbra is a legnagyobb motivációval dolgozna tovább hogy jővőre már megkapja és ebből a csapat csak profitálna!!! idő kérdése hogy megkapja...barca99 írta:Messinek nem kell még az Aranylabda.
Iniesta miért nincs rajta?
nos van benne valamiJOEY20 írta:egy kis off
Sztem ez a 30 lista tiszta szánalom.Mi az hogy nincs ott Fabregas de ott van Thuram aki nem is játszott a Barcában?!Mindenesetre érdekes döntés(ek)
Nem is csoda.Egy tehetséges kölyökből ő lett a csapat egyik nagy vezére.Barcaforever írta:Azért rajta is látszik, h tisztában van már azzal, h ki is ő, mert mikor szabálytalankodik, már vitatkozik, meg ahogy a kommentátor is mondta a sajtótájékoztatókon már felszólal.
De nem baj bátorodjon is fel!