Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Remélem is...SAS: ...bezsebelt újabb gyűrűktől sztem kicsit gyengébben fognak idén szerepelni.
Brutál kezdőjük lesz: Francis - McGrady - Battier - Scola - Yao + Alston, Head, Wells, Mutombo. Ha összeérnek és McGrady nem lesz sérült...Rockets:...
Keleten sztem elsők lesznek. Ez a KG - PP - Allen hármas nagyon ütős + Rondo, Perkins, Posey.Celtics...
Állítólag Shaq jó fizikai állapotban van. Wade pedig a rajtra (max. egy pár meccset kihagy) felépül asszem. Walker 119 kgMiami-val mi lesz szerintetek?
A Suns remélem kiüti a SAS-t (mindkettőt utálom, de a TD + Spurs uralmat már unom...). Marion viszont bevolt sértődve, több lóvét akart és nem akart 3. opció lenniA Sunsnak nagyon kijárna már egy győzelem, Nash nagyon megérdemelné.
Cleveland:kovinho írta: Szerk.: Én is kíváncsi vagyok h a többi fan mit gondol...
Akár a Clevelandről, Detroitról is.
Jól játszott a Real... Bosh nem lépett pályára sérülés miatt.Real Madrid - Raptors 104 - 103![]()
![]()
Nené a rajtra felgyógyul,pontos sérülést nem tudok.Martin a köv. meccsen elvileg játszik..Smith-ről nem tudok semmit!G-Jay írta:Na örülök hogy nyert a Nuggets megint! De nézem nba.com-on hogy nem játszott JR Smith, KMart meg Nené sem többek között! Tud valaki vmit hogy ennek vmi sérülés van a hátterében vagy más?
Tőlem akár minden felkészülési meccset is elbukhatják, még az alapszakaszban sem kell prörögniük, a jó csapatok a rájátszásra pörögnek csak fel, és szerencsére ezt Popo edző is tudja.kovinho írta: Mavericks - Spurs 88 - 67![]()
![]()
Bocs Slither...
![]()