Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
És ez már nem fake, találkoztam már egy-két verzióval, de csodák csodájára mind kamu volt, de ha már lesz valami normális, akkor azért megnézem, mert kiváncsi vagyok rá.Perrero írta:egyik torrent oldalon amit nem nevezek meg (nmag) már fenn van a teljes
Haver már egy hete leszedte kb, valamikor akkor jött ki a demo. Tegnap mesélte, hogy BMW M3-assal 600mph-val ment...Kicsit még kiforratlan lehetPerrero írta:amugy az nfs demonak nincs nagy igénye, sztem a játéknak se lesz... -már tölthető a demo
Mar regen toltam ip-vel, es mivel nem akarok baromsagot mondani megkrdezem ocsem a pontos menetet, mert nem tom, hogy hol kell neki beadni az ip-t vagyis hol kell hostolni meg joinolni, de ha megvan szolok egyebkent hamachi sem nagy szam...el fuero írta:Ha nem fárasztalak el tod mondani a menetét??? A nem hamachis módszert.
én fifáznék szívesen ,csak nem tudom h hogy kell ....el fuero írta:Nem akar vki neten Madden NFL 08azni v Fifa 08azni????![]()
OFF:Tylert még 1x nem láttam msn-en amióta felvett. Ha ezt olvasod akkor jelentkezz.
Tedd tálkába és öntsél rá tejet.Sharkinho írta:Ilyen fájlokkal mihez kezdjek![]()
Tessék:merx írta:vki tudna segíteni abban, hogy a lotr:bfme2 the rise of the witch-king-hez hol találok magyarosítást???? a magyaritasok.hu-n már néztem ott egy link van de az adott linken sem találok semmi figyelemre méltót!