Zozz, köszi a szurkolást, jó érzés volt, hogy kijöttél miattam, meg persze jó volt újra találkozni... Legközelebb ígérem, jobban nyomom majd!
Nyertünk 5-4-re az ellen a miskolci csapat ellen, ahol pár embernek OB I-es, a többieknek OB II-es múltja van, és akiket nem sokszor vertünk meg eddig

Jó meccs volt, jól pörögtünk, az első sorban voltam, mi 3-at vertünk és csak 1-et kaptunk. Sajnos a 3 gól egyikében sem voltam benne, de a többiek elégedettek voltak velem, így annyira nem zavar, hogy én nem vagyok magammal teljes mértékben

Első meccsnek azért nem volt ez rossz...
Amit Laci (barca99) haver említett: Idén nem indulhatunk a ligában, mert a fővárosi csapatok kigolyóztak... Csináltak egy olyan alapszabálymódosítást, hogy minden csapatot meg kell a többinek szavaznia (legalább 50+1%), hogy elindulhasson a bajnokságban, és sajnos az egész arra ment ki, hogy tőlünk megszabadulhassanak
](./images/smilies/eusa_wall.gif)
Így idén úgy néz ki, tétmeccsek nélkül maradunk

Ez teljesen ellenkezik a sport alapelveivel, de az amatőr liga vezetői a tavalyi szezonban sem a korrektségükről voltak híresek, ahol tudtak, keresztbe tettek nekünk. Amikor megtudtam a döntést, két napig nem aludtam. Most már lenyugodtam annyira, hogy le tudjam írni káromkodás nélkül a dolgokat, de még mindig nem tértem magamhoz...