Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát leszámítva, hogy Chelsea-s meg francia egész jóLa Pulga írta:Szerintetek milyen lett?
Az a baj hogy azt a jelszót mindenkitöl kéri nem csak töled. Olyanoktol is akik nem töltöttek fel képet a feltoltore...mint pl én.kovinho írta:Srácok!
A kepfeltolto.hu -ra tettem anno a képet, amit La Pulga csinált nekem, és most valamiért nem jelenik meg, és Felhasználónevet, és Jelszót kér. A gépemen nincs meg a banner, szal ilyenkor mi van? Eddig sose kért felhasználónevet meg ilyen szarokat...
Kiről kéne sig?Rajmó írta:La Pulga!
Nagy kérés lenne ha én is kérnék egy ilyen bannert?![]()
Én egy noisiásra gondoltam, nagy kedvencem a d'n'b és ők egy jeles képviselői eme műfajnakPersze ha van kedved, ha nem, az se baj
Na elmondom, remélem még nem kerested ki.noucamp írta:Jól van na
Hogy ezt mindig el kell mondani...noucamp írta:Szerintetek miért nem tudok avatar képet feltölteni a loginomhoz?
Kis kép 4 kb, 73*95 pix.
La Pulga írta:G-Jay írta:Na és az én általam készített banner milyen szerinted La Pulga? (a te ötleteden alapul teljesen)
![]()
Nagyon jó!
Nagyon jó!Majd még le kell szednek brush-t,meg még fontokat de jó lesz!merx írta:nos most, hogy sikerült be is szúrni, láthatod La Pulga, hogy milyen lett és mivel te már (gondolom) jó párat csináltál, így legfőképp tőled várom, az építő jellegű kritikákat (ne legyen túl kemény még ez az első)