Yaya Touré

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Bodi
Director del Fútbol

2007.11.04. 21:18:37

A sérülése után még nem volt az igazi az első két meccsén,de ma megint hozta magát,nagyon magas színvonalon végzi a dolgát,tényleg olyan,mintha több is lenne belőle a pályán,mert valahogy mindig ott tűnik fel,ahol kell.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.11.04. 21:16:27

Ez a pali hihetetlen. Mindenhol ott van, erős és határozott szerelések, és a pályán is remekül lát. Csak le ne sérülj!
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.10.27. 22:05:08

Ezt én is igy gondolom, mármint, hogy vkp nélkül semmit nem ér a mai futballban egy csapat, de mivel csapatról van szó, ezért mindenki ugyanolyan fontos! De értjük egymást, ugyhogy ennyi.

G.
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
Oleguer
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2007.10.27. 22:00:55

G-Jay írta:Szerintem meg a csapat 11 játékosa a legfontosabb láncszem! Nem egy valaki! Ennyit akartam hozzáfüzni.

G.
Ebben valóban igazad van, de a mai modern fociban már tipikus védekező kp nélkül egy csapat semmit sem ér.
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.10.27. 21:48:23

Szerintem meg a csapat 11 játékosa a legfontosabb láncszem! Nem egy valaki! Ennyit akartam hozzáfüzni.

G.
California Love
Oleguer
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2007.10.27. 21:41:26

Asys írta:Nagyon nagyon örülök hogy visszatért mert rettenetesen fontos az ő szerepe! :wink:
A csapat legfontosabb játékosa.

Nem véd nagyokat, mint Valdes, és nem is csinal olyan cselsorozatokat mint Messi, de nélküle nemmegy.
Asys
Entrenador del Barça

2007.10.27. 21:39:13

Nagyon nagyon örülök hogy visszatért mert rettenetesen fontos az ő szerepe! :wink:

és nagy rajongója vagyok a játékának :D
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.10.27. 21:28:27

Slither írta:
merx írta:
Lionel85 írta: talán egy fiatal tehetség jó lenne Yaya cseréjének.
valami ilyesmit már én is megfogalmaztam
Aztán majd koptathatja a padot, amíg Yaya min. 30 nem lesz. :o
Inkább egy megbízható ember, kell, aki jól türi a padot. :roll:
Makelele? :roll:
Nem mintha adnák, de kellően öreg már hogy padot birja, a Chelsea meg ossza be Essient
:lol: :lol:

G.
California Love
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2007.10.27. 21:24:43

merx írta:
Aztán majd koptathatja a padot, amíg Yaya min. 30 nem lesz. :o
Inkább egy megbízható ember, kell, aki jól türi a padot. :roll:
merx
Capitá del Barça

2007.10.27. 20:00:35

Kép
Lionel85
Llegenda del Barça

2007.10.27. 19:58:30

Igen ahogy Iniesta is nyilatkozta, Touréval biztosabb a középpálya és mindenki lelkileg is jobb állapotba kerül, fontos láncsszem, csak arra az esetre, ha kidőlne, kell egy megfelelő pótlás neki, mert egy igazi vkp-val nehéz végigcsinálni egy idényt. Edmílson már félig kint van a Barçából, Mascherano pedig alapember, őt nem érdemes padra igazolni. Nem tudom ki lenne a megfelelő pótlás, talán egy fiatal tehetség jó lenne Yaya cseréjének.
noname
Llegenda del Barça

2007.10.27. 18:04:29

Nah, végre visszatér aki stabilitást ad a kp-nak.Mivel most nincs Deco, így a Xavi-Ini duó feljöhet és nem lesz gond!Amióta Toure hiányzott, sokkal kevesebb labdát szereztünk a kp-n, nagyon fontos lesz a visszatérése! :)
A Fifa egy szégyen
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2007.10.27. 09:13:19

Megmondom őszintén, nem hittem volna, hogy ekkorát húzunk a szerződtetésével. Hihetetlen nagy vétel volt Yaya, és már most kulcsember. Biztonságot, és stabilitást ad a csapatnak. Reméljük elkerülik ezek után a sérülések.
Rivaldo-A Legnagyobb.
merx
Capitá del Barça

2007.10.27. 08:46:46

Bodi írta:Holnap végre visszatér az egyik legfontosabb láncszem!
És ahogy Xavi is említette egy tegnapi nyilatkozatában,ez azzal jár,hogy mehetnek kicsit föntebb Iniestaval,sokkal támadóbban játszhatnak,ez pedig csak jó lehet nekünk.
Nem mondom,hogy egyátalán nem sikerült pótolni Yaya-t,de közel sem volt olyan stabil a középpályánk,mint vele.
csak ne erőltessék egyik sérült visszatérését sem :roll:
ez a meccs nem tűnik olyan nehéznek sőt, illene nyerni... ha még nem 100%os az állapotuk akkor nyugodtan kihagyhatják a mérkőzést, sztem
Kép
Bodi
Director del Fútbol

2007.10.27. 08:29:00

Holnap végre visszatér az egyik legfontosabb láncszem!
És ahogy Xavi is említette egy tegnapi nyilatkozatában,ez azzal jár,hogy mehetnek kicsit föntebb Iniestaval,sokkal támadóbban játszhatnak,ez pedig csak jó lehet nekünk.
Nem mondom,hogy egyátalán nem sikerült pótolni Yaya-t,de közel sem volt olyan stabil a középpályánk,mint vele.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.10.17. 18:48:18

Amíg válogatottak lesznek, addig az alappilléreket be fogják hívni, és el is fognak menni, hiába minden...Ilyen téren még semmi jelentőset nem sikerült elérniük a klubcsapatoknak, szóval én most sem reménykedek. Reménykedek, mint Barca szurkoló, de ha a nemzetemről lenne szó, akkor én is elmennék. Igaz, itt kapják a fizetést, de ezt meg is érdemlik, le is vannak terhelve rendesen a válogatott meccseken kívül is.
Persze Samu esetében más a helyzet, ilyen sérülés után jobb lenne ha maradna mindenki számára...
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.10.17. 17:55:28

cruyff írta:Ja, egyébként teljesen mindegy, hogy a FIFA szabályzata mit ír elő. A Barcelona helyében tudatnám a kameruni szövetséggel az Afrika-kupa nyitánya előtt 1-2 nappal, hogy: "Sajnálattal kell közölnünk, hogy Samuel Eto'o még mindig sérült és az FC Barcelona orvosi stábjának szakvéleménye alapján még nem alkalmas a játékra." Ennyi. A kameruni szövetség meg bekaphatja.
Bocsi, de tévedésben vagy. Ilyenkor is el kell engedni, és a nemzeti csapat orvosi stábjának is meg kell erről győződnie. Azzal sem vagyunk egyébként előbbre, mert ha sérültet jelent, akkor addig nálunk sem játszhat. Mert olyan nincsen, hogy szerdán azt üzenjük Yaoundéba, hogy Samu sérült, szombaton meg pályára lép a bajnoki fordulóban.
Kép
Asys
Entrenador del Barça

2007.10.17. 17:20:07

cruyff írta:Ja, egyébként teljesen mindegy, hogy a FIFA szabályzata mit ír elő. A Barcelona helyében tudatnám a kameruni szövetséggel az Afrika-kupa nyitánya előtt 1-2 nappal, hogy: "Sajnálattal kell közölnünk, hogy Samuel Eto'o még mindig sérült és az FC Barcelona orvosi stábjának szakvéleménye alapján még nem alkalmas a játékra." Ennyi. A kameruni szövetség meg bekaphatja.
meg azért mostanság csöppet veszélyes Afrikában futtbalozni gondolom tudja mindenki mire gondolok!!! :roll:
cruyff
Entrenador del Barça

2007.10.17. 17:17:47

Ja, egyébként teljesen mindegy, hogy a FIFA szabályzata mit ír elő. A Barcelona helyében tudatnám a kameruni szövetséggel az Afrika-kupa nyitánya előtt 1-2 nappal, hogy: "Sajnálattal kell közölnünk, hogy Samuel Eto'o még mindig sérült és az FC Barcelona orvosi stábjának szakvéleménye alapján még nem alkalmas a játékra." Ennyi. A kameruni szövetség meg bekaphatja.
VISCA EL BARCA!
cruyff
Entrenador del Barça

2007.10.17. 17:08:31

varga tamás írta:Akkor ezek után a WBA ne engedje haza Gerát, a Hannover Husztit, Nagy Lászlót a Barcelona, és a többi idegenlégiósainkat se a klubja. Gyerekek, gondolkodjatok már. Yaya Touré elsősorban szenegáli, Henry francia, Ronaldinho brazil, Márquez mexikói - a Barcelonában is a nemzetüket képviselik.
Ugyanakkor a klubok valamiféle ellentételezést megérdemelnének a nemzeti szövetségüktől. Mert azért az tényleg méltánytalan és abnormális, ha egy játékos megsérül a válogatottja meccsén, és a miatt a klubjában sem tud szerepelni - ahonnan pedig a fizetését kapja.
Ja, és nyugodjatok bele: Samu is menni fog az ANK-ra, ezt a FIFA szabályzata írja elő.
Itt nem erről van szó. Yaya sérült, Eto'o sérült, és amellett, hogy innen kapják a nem is kevés fizetésüket, a klub rengeteget áldoz az orvosi kezelésre és a rehabilitációra is. Most ezek után még mielőtt a Barcában pályára lépnének, mennének Afrikába, hát hogyismondjam... nem lenne fair a Barcával (de semmilyen másik klubcsapattal szemben sem!) vagy akkor az elefántcsontparti és kameruni szövetség szépen térítse meg a kezelési és rehabilitációs költségeket. Megjegyzem, a kameruni szövetség amúgy is elmehet a pi :oops: ba... Eto'o amiatt sérült meg, hogy a Barca határozott kérése ELLENÉRE elvitték és Japánban szerepeltették egy bará
tságos mérkőzésen az amúgy is alapozás után álló, kiszipolyozott játékost. 2 nappal :!: :!: :!: a Joan Gamper-kupa előtt. Ez megengedhetetlen. Másrészről zseniális csúcsedzőnk persze hogy nevezte a meccsre... de ezen már nem lepődök meg....
VISCA EL BARCA!
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.10.17. 17:05:05

Szerintem a legjobb megoldás arra h ne jelentsen plusz terhelést a válogatott az lenne hogy csökkentsék a klubbok meccseit. Legyen 16 fős egy első osztály, ne legyen hat kupája egy országnak (liga kupa, ilyen kis kupa olyan kupa, meg ilyen hülyeségek) Sőt szerintem a játék szabályait is át lehetne gondolni egy picit...gondolok itt arra hogy ne full defensre épüljön már minden, ujra legyenek 8 gólos meccsek, és ne csak mint fehér holló..
Nyilván ezek azért komoly dolgok már. Majd aki ott van megoldja.. ennyi.

G.
California Love
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.10.17. 17:02:57

Los Banditos írta:Tomi! (bocs :lol: )

Yaya elefántcsonparti. Egyébként meg ha maga a játékos tiltakozik az ANK ellen, akkor maradhat a klubjánál, és ezt megbeszélték Yayával és Eto'oval is.
Oké, javítottam - ma qummára elfáradtam, mind fizikailag, mind szellemileg. Az agyam olyan, mint egy életlen borotva.
Kép
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.10.17. 16:58:47

Tomi! (bocs :lol: )

Yaya elefántcsonparti. Egyébként meg ha maga a játékos tiltakozik az ANK ellen, akkor maradhat a klubjánál, és ezt megbeszélték Yayával és Eto'oval is.
in to exile
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.10.17. 16:43:38

Akkor ezek után a WBA ne engedje haza Gerát, a Hannover Husztit, Nagy Lászlót a Barcelona, és a többi idegenlégiósainkat se a klubja. Gyerekek, gondolkodjatok már. Yaya Touré elsősorban elefántcsontparti, Henry francia, Ronaldinho brazil, Márquez mexikói - a Barcelonában is a nemzetüket képviselik.
Ugyanakkor a klubok valamiféle ellentételezést megérdemelnének a nemzeti szövetségüktől. Mert azért az tényleg méltánytalan és abnormális, ha egy játékos megsérül a válogatottja meccsén, és a miatt a klubjában sem tud szerepelni - ahonnan pedig a fizetését kapja.
Ja, és nyugodjatok bele: Samu is menni fog az ANK-ra, ezt a FIFA szabályzata írja elő.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Varga Tamás 2007.10.17. 17:01:54-kor.
Kép
Asys
Entrenador del Barça

2007.10.17. 16:37:42

FCB_gábor írta:
fcbarcelonazsombi írta:Nem tudom egyesek mért vannak így felháborodva. Így is túll nagy hangsúly fekszik a klubokra (pénzre). Régebb a válogatott volt a legfontosabb. Szerintem mindenki büszke lehet ha a hazáját képviselheti. Ezért nem is értem, hogy minek szól bele a klub a válogatott dolgaiba vagyis tudom, hogy mért csak nem értek vele egyet.
Szerintem pedig ez a baromság. A klubok nevelik ki a játékosokat és nem az országok. A kluboktól kapják a fizetésüket is. Én magam se biztos, hogy elmennék a válogatottba, ha profi focista lennék. Bőven elég a játékosoknak az a terhelés és nyomás ami a klub csapataikban éri őket.
Ez az egész rendszer úgy rossz ahogy van. Nem a profi focistáknak kellene alkotniuk a válogatottakat és ez vonatkozik a hasonló sportágakra is. Minden országnak amatőrökből kellene összeállítania a saját csapatát. A honosítások miatt egyébként is vicces kezd lenni az egész, ami egyébként szinten nem lenne ilyen mértékű, ha amatőrökből állnának a válogatottak.
A honosításos részével eggyet értek viszont könyörgöm hol születik meg a játékos hol jár iskolába orvoshoz játszótérre hát nem a jővendőbeli klubbjában az tuti! Szerintem vhogy kikéne eggyezniük!!!
mondjuk ha válogatott meccsen lép pályára akkor az akkori heti fizetését a szövetség állja vagy ha megsérül anyagi kompenzáció oda vissza!!! :roll:
Lezárt