Igazából a margó a legjobb csapat a világon, meg az Arsenal, mert ők vezetik a legjobb bajnokságokat. Slussz. Vagy igazából mondhatnánk a noname brazil csapatot is, aki megvert minket a klub vb döntőjében... Valójában pedig az a legjobb csapat, amelyikben egyesül a szép támadófoci, a betonbiztos védekezés és középpálya, sok gólt lőnek, és van potenciál a csapatban a jövőre nézve. Nos, ezek mindegyikének megfelel a Barca, míg a madrid csak az elsőnek és az utolsónak. Bár gondolom, ezzel le is hurrog engem majd a sok madridista. De hát szívük-joguk...
Nem tudom ki mondta azt a marhaságot neked, hogy amiért mi vezetjük a spanyol bajnokságot, mi vagyunk a legjobb csapat a világon.
Már nem tudom hányszor elmondtam, nem margó, hanem Madrid.
Azt hiszem ennyi tiszteletet megérdemel a klub, hogy normálisan írd a nevét. Én mindíg normálisan írtam a Barca nevét...
A Villarreal ellen már nem fogtok olyan jól játszani, mint az utóbbi meccseken, ott tudnak ám focizni is (remélem nem úgy, mint ellenünk)
Nekünk is kumma nehéz lesz Barcelonában, de ha csak 1 góllal is, de jobbak leszünk. Legalábbis remélem.
1. JASEfos feat Claire Van Der Boom - Do What You Want (Max Graham Afterhours In Montreal Mix)
2. Arnej - People Come, People Go (Maor Levi remix)
3. Markus Schulz feat. Andy Moor - Daydream
4. Fragma - Tocas Miracle (Inpetto remix)
5. Tiesto - Ten Seconds Before Sunrise
6. Tiesto feat. Maxi Jazz - Dance 4 Life
7. Tiesto feat. Jes - Everything