Kaptunk 3 gólt hátul öcsisajt, inkább azon rágódj!Ronal.10 írta:hát de [auto_cenzúra] nekünk van egy henrynk a fszt csinál??? most halottam a nevét a kommentártól elöször, ez is egy pasz volt álitom hátra 2mre...
Élő közvetítések 07/08
-
- Llegenda del Barça
"Jeff Buckley a világ legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta"
Nobody fucks with the Jesus.
Art too bad to be ignored.
-
- Llegenda del Barça
sasi1 írta:A Radio Barca kommentátora már csak ilyenVito írta:az angol kommentátor tuti Barca drukker.
(remélem nem ez lesz az egyetlen vigasz mára...)

de hüje vagyok.
el is felejtettem, h mit hallgatok.
légy résen sasi!

-
- Az EuroBarca Utánpótlása
2 kiállitás, egy 11-es a Manchesternek.Saviola írta:Az Aston Villa - Manchester meccsen mégis mit csaltak el ?
in to exile
- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
háát akkor elygen ennyi vígaszunkRonal.10 írta:holnap vigasztalodsz---> rákönen fegja nyerni a vb-t...Los Banditos írta:Úgylátszik ez a mai nap az elcsalt emccsek napja (Aston Villa-Manchester, Everton-L'Pool, Villarreal-Barça).
nekem a vigasz talmácsi 1. lesz és faubel meg bukfencezik egyet a motorral. és igy talmácsi világbajnok...

Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
Azt hiszem elmegyek inter meccset nézni mert ettöl sirnom kell
CSAK A BARCA
CSAK A BARCA
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Én sem. Úgy néz ki mégis számít hogy nincs kimondott védekező középpályásunk, hiába univerzális játékos Iniesta, nem lehet mindig rá támaszkodni.Szandi írta:Tudtam, hogy nehéz lesz, de erre azért nem számítottam![]()
![]()
![]()
x lesz a vége. 100%
- Slither
- Almighty Admin
- Kapcsolat:
Csak az első 11-es volt kicsit vitatható, de megadható volt. Nem a Bírón múlik hogy bénák vagyunk most.Los Banditos írta:Úgylátszik ez a mai nap az elcsalt emccsek napja (Aston Villa-Manchester, Everton-L'Pool, Villarreal-Barça).
Persze, hogy Barca drukker. Csak beszél angolul. De a kiejtése!
Barca,Barca,Baaaarca!
Hol hallgatod angolul? Lécci adj egy linket!Vito írta:az angol kommentátor tuti Barca drukker.

"Jeff Buckley a világ legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta"
-
- Llegenda del Barça
Haggyuk már most Frankyt! Nem szoktam védeni, de most belekötni óriási hülyeség. Először is Bojan lőtte az egyetlen gólunkat, másodszor pedig a játékosainknak 2 napuk volt rákészülni, a Villarreal meg egész évben erre készült kis túlzással. Hulla fáradt mindenki, a korai gólok is csak ezt mutatják...Victor_Valdes írta:Tudjátok én BIZOK A CSAPATBAN de Rijkaard-ban nem tudom én tudom(még mielőtt a fejemhez vágnátok)hogy ő se tud mit kezdeni a válogatott meccsekkel!
De más csapat képes nyerni a válogatott mecss után??
A másik hogy sztem óriási hiba volt Bojan-t kezdetni ha Guddy nem is tul jó játékos de csak jobban felveszi a versenyt egy 30 éves védővel mint egy 17 éves.....Hajrá!!!
- El Madridismo
- Barça B
Bocs hogy beleszólok, de ez nevetséges, senkinek lövése sincs, hogy mi történik a meccsen...Los Banditos írta:Úgylátszik ez a mai nap az elcsalt emccsek napja (Aston Villa-Manchester, Everton-L'Pool, Villarreal-Barça).
Madrid
- Ronal.10
- Entrenador del Barça
holnap vigasztalodsz---> rákönen fegja nyerni a vb-t...Los Banditos írta:Úgylátszik ez a mai nap az elcsalt emccsek napja (Aston Villa-Manchester, Everton-L'Pool, Villarreal-Barça).
nekem a vigasz talmácsi 1. lesz és faubel meg bukfencezik egyet a motorral. és igy talmácsi világbajnok...
A Radio Barca kommentátora már csak ilyenVito írta:az angol kommentátor tuti Barca drukker.

-
- Entrenador del Barça
én is bizok benne de sajna nem lehet ennyire biztosra menni...Ronal.10 írta:Esp-mardrid? igen? kikap a mardrid tuti.. ott is hivtak be embereket válogatottba...Pavel írta:Na ez faxa
Most már csak az Espanyolban bízom, hogy verje meg a margitot.
mi is kapunk 11est csak el kéne esni..