Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azért ne becsüljük le a két ujjoncot vagy legalábbis az egyikettakivini írta:Ezek jók edzőmeccsnek. (Remélem) Tökéletesek arra, hogy más taktikai felállásokat gyakoroljunk, és h a sérülteket újra formába lendítsüksasi1 írta:Október 28. Vasárnap 19:00 Barcelona - Almeria
November 1. Csütörtök 22:00 Valladolid - Barcelona
Ezek jók edzőmeccsnek. (Remélem) Tökéletesek arra, hogy más taktikai felállásokat gyakoroljunk, és h a sérülteket újra formába lendítsüksasi1 írta:Október 28. Vasárnap 19:00 Barcelona - Almeria
November 1. Csütörtök 22:00 Valladolid - Barcelona
Jóvan este van TestviiiirLos Banditos írta:Rangers ellen nehezen, ha még a nevezett keretben sincs benne.![]()
tán már a Rangers ellen játszhat de ne biztos viszont Hétvégén már játszhat mint ZambrottaFernando írta:Touré mikor tér vissza?Bodi írta:Sztem se tragédia ez a vereség,inkább a sérülések!
Deco volt az egyik legjobbunk idén,hatalmas érvégás az elvesztése.
Reméljük Xavi és Iniesta megfelelően pótolják majd.
Touré mikor tér vissza?Bodi írta:Sztem se tragédia ez a vereség,inkább a sérülések!
Deco volt az egyik legjobbunk idén,hatalmas érvégás az elvesztése.
Reméljük Xavi és Iniesta megfelelően pótolják majd.
Még a real mérkőzés előtt írtam és igen a sérülések miatt. Még hetekig nem lesz normális keretünk. Az egy dolog, hogy visszatérnek játékosok, de a formájuk nem lesz rögtön a toppon.Zozzy 5 írta: És az ilyen tízpontos leszakadást mire alapozod? Arra, hogy most egyszer kikaptunk? A Te gondolataid, de szerintem a csapat az igazi arcát a korábbi meccseken mutatta meg, ami egy vereség miatt nem tűnik el.
A sérülések kétségtelenül istencsapások, de szerencsére lassan visszatérnek a korábbi sérültjeink.