Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én pont fordítva érzem dicsak! most szólj hozzá...bence 8 írta:én nem tudom de én szerintem dos santos jobb lessz mint bojan nem tudom miért...
Ezzel nem azt akarom mondani hogy bojan sz@rt se ér .....
Lehet h 1-2 év múlva Ő lesz Messi éktársa...Messi előkészít Bojan befejez...de szép is lenne...lionelmessi19 írta:Érdekes...![]()
Én valahogy Bojanban látok valami nagyon nagyot. Nem tudom megmagyarázni, hogy konkrétan miért. De valami óriásit várok tőle, sokkalta nagyobbat mint Dos Santostól.
És hasonlót, mint Messitől. De más stílusban.
Azért el ne temesd őket. Pár meccs, pár perce alapján ne mondd meg, hogy milyenek leszek. Én bízom bennük, és biztosan nem is fognak csalódást okozni, sőt! Sok-sok örömet fognak okozni. Egyik nap istenítitek őket, a kezdőbe követelitek, másnap meg lesajnáljátok. Adjuk meg nekik a bizonyítás lehetőségét.Zsolti írta:Szerintem nem lesz olyan meghatározó alakja a Barca-nak,mint amilyen Mesi,és Dos Santos sem..igaz még rengeteg idejük van,de engem eddig egyikük sem győzött meg,hogy akkora extra klasszisok lesznek..nem azt mondom,hogy rosszak,csak azért Messi már akkor is csuda dolgokat művelt,amikor olyan idős volt,mint ők...itt a felnőttek között...
Az előszezonban nagyon is jól játszott Gio, talán a legjobb volt az egész csapatból, amíg nem jöttek a tétmeccsek és az egyre nagyobb teher. Messi se volt jobb ilyen idősen, csak akkor Messitől senki se várt semmit, csak h néha bejön Giuly helyett és lő néhány gólt. Ha visszatér Etoo, akkor már kisebb lesz a teher Gion.Most Gio az elsőszámú csatárcserénk, 18 évesen ő az elsőszámú csere egy olyan csapatnál, ahol mindenki legalább egy kupát mindenképp elvár.Ha visszajön Etoo akkor sztem sokkal felszabadultaban fog játszani és megmutatja mit tud.battya írta:Én, mint Real, s spanyol szurkoló, azt kell, hogy mondjam, hogy semmit nem vártam Dos Santostól, de legalábbis semmi kiemelkedőt. Krikictől annál inkább. Ebben a gyerekben olyan energia, olyan erő és tehetség van, hogy az hihetetlen.Gionál sztem az a baj h ő már szinte sztárként került fel, mindenki azt várta tőle h ő lesz az új Messi, elég nagy nyomás volt rajta, míg Bojantól senki se várt semmit.
Azon kevesek egyike, akit elismerek, akinek szurkolok a Barcából.
Legalábbis bajnokságot vagy BL-t! 2 az kicsit nehéz, de meg lehet csinálni!noucamp írta:Amíg ilyen tehetségeket nevelünk ki, addig nem kell félnünk. Idén mindent nyerünk.
Visca El Barca!
Én, mint Real, s spanyol szurkoló, azt kell, hogy mondjam, hogy semmit nem vártam Dos Santostól, de legalábbis semmi kiemelkedőt. Krikictől annál inkább. Ebben a gyerekben olyan energia, olyan erő és tehetség van, hogy az hihetetlen.Gionál sztem az a baj h ő már szinte sztárként került fel, mindenki azt várta tőle h ő lesz az új Messi, elég nagy nyomás volt rajta, míg Bojantól senki se várt semmit.
Engem főként Bojan "előélete" győzött megtakivini írta:Azért értek egyet, mert ugyan dos Santost sokkal többet láttuk játszani, az még nem jelenti azt h jobb Krkic. Sőt engem is jobban meggyőzött Bojan pályán eltöltött kb. 30 perce.