Bojan Krkic
- noname
- Llegenda del Barça
Sztem meg mind a ketten fantasztikusan tehetségesek.
Bojan fele billen a mérgleg, mivel eddig Gio elég görcsösen játszott, nagy rajta a nyomás, ha helyzetbe került, rendszerint hibázott.Ha Etoo felépül és kisebb lesz a nyoms, akkor sztem ő is jobban fog játszani, még ha kevesebbet is.

Bojan fele billen a mérgleg, mivel eddig Gio elég görcsösen játszott, nagy rajta a nyomás, ha helyzetbe került, rendszerint hibázott.Ha Etoo felépül és kisebb lesz a nyoms, akkor sztem ő is jobban fog játszani, még ha kevesebbet is.

A Fifa egy szégyen
Nálam Bojan a nyerő kettejük közül. Sokkal többet tud a labdával, bátrabb és céltudatosabb. Viszont nem értek egyet azokkal akik többet játszatnák. Rijkaard ehhez ért a legjobban, egy új teheteséget beépíteni a csapatba. Ehhez idő és türelem kell.
- Ordog
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Én pont fordítva érzem dicsak! most szólj hozzá...bence 8 írta:én nem tudom de én szerintem dos santos jobb lessz mint bojan nem tudom miért...
Ezzel nem azt akarom mondani hogy bojan sz@rt se ér .....

- bence 8
- Jugador del Barça
én nem tudom de én szerintem dos santos jobb lessz mint bojan nem tudom miért...
...A sok [auto_cenzúra] vegás meg eszi a salátát
Az ember ragadozó mi a [auto_cenzúra] zabáljak palántát...
"Tibbah"
Az ember ragadozó mi a [auto_cenzúra] zabáljak palántát...
"Tibbah"
- Sergi
- Jugador del Barça
Lehet h 1-2 év múlva Ő lesz Messi éktársa...Messi előkészít Bojan befejez...de szép is lenne...lionelmessi19 írta:Érdekes...![]()
Én valahogy Bojanban látok valami nagyon nagyot. Nem tudom megmagyarázni, hogy konkrétan miért. De valami óriásit várok tőle, sokkalta nagyobbat mint Dos Santostól.
És hasonlót, mint Messitől. De más stílusban.

Nem értem Rijkaardot...a támadojátékunk gyenge volt nagyon, aztán 10 percben a vége előtt végre cserél, de akkor meg Dost hozza fel
Sztem egy fél orát simán kaphatott volna min. Krkic, nem hiszem h Ronaldinhot vagy Henryt alul tudta volna mulni + nálam Dos Santos semmiképp nem lenne előrébb a sorban.
Ha ezt fogja vele Frank csinálni, akkor télleg el fog menni

Ha ezt fogja vele Frank csinálni, akkor télleg el fog menni

- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Nemtudom de énis ugyvagyok hogy Bojanban nagyon sok lesz.. olyan Messi Robinho és talán Ronaldinho keverék elsz a ygerek

De tény hogy nagyon ügyes és rátermett és már magabiztos a páylán láthattuk az első gólját is.
Dos Santos tlaán ő az akinek még kicsit kéne tanulnia de az ő megmozdulásai is nagyon veszélyessek.
Remélem hogy a Barcában érik el a legjobb szintjüket majd egyszer!

De tény hogy nagyon ügyes és rátermett és már magabiztos a páylán láthattuk az első gólját is.
Dos Santos tlaán ő az akinek még kicsit kéne tanulnia de az ő megmozdulásai is nagyon veszélyessek.

Remélem hogy a Barcában érik el a legjobb szintjüket majd egyszer!

Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
-
- Director del Fútbol
Én is többet látok Bojanban,mint Gio-ban,nemtom miért,de ahogy beáll,rögtön látszik rajta,hogy hihetetlenül érzi a kaput,bármikor képes valami újat húzni.
Egyébként az nem igaz,hogy Messi ennyi idősen sokkal többet mutatott,ennyi idősen még nem volt meg az első gólja.Ahogy felkerült az első csapatba,onnantól kezdve pedig könnyebb dolga volt,mint most Bojannak,mivel sokkal gyengébb volt a keret,ráadásul a támadósor leggyengébb embere pont az ő posztján játszott.
Ha mondjuk 2005 nyarán megvesszük Henry-t,akkor valószínűleg Messi most MÉG nem tartana itt,mert sokkal kevesebb lehetősét kapott volna az elmúlt két évben,de szerencsére nem így történt.
Szóval Bojan előtt még bőven adott a lehetőség,hogy évek múlva a világ egyik legjobb csatára legyen.
Egyébként az nem igaz,hogy Messi ennyi idősen sokkal többet mutatott,ennyi idősen még nem volt meg az első gólja.Ahogy felkerült az első csapatba,onnantól kezdve pedig könnyebb dolga volt,mint most Bojannak,mivel sokkal gyengébb volt a keret,ráadásul a támadósor leggyengébb embere pont az ő posztján játszott.
Ha mondjuk 2005 nyarán megvesszük Henry-t,akkor valószínűleg Messi most MÉG nem tartana itt,mert sokkal kevesebb lehetősét kapott volna az elmúlt két évben,de szerencsére nem így történt.
Szóval Bojan előtt még bőven adott a lehetőség,hogy évek múlva a világ egyik legjobb csatára legyen.
- Andris
- Adminisztrátor
Érdekes...
Én valahogy Bojanban látok valami nagyon nagyot. Nem tudom megmagyarázni, hogy konkrétan miért. De valami óriásit várok tőle, sokkalta nagyobbat mint Dos Santostól.

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
Hallod..tőlem mikor láttad,hogy kezdőbe követelem őket?
Az meg a másik,hogy oda írtam,hogy rengeteg idejük van még persze.......
Csak azért azt ne várjuk,hogy évente felhozunk egy extraklasszist a fakónkból,mert ezt kötve hiszem..olyan játékosok,mint Messi 20 évben egyszer születnek...
Az meg a másik,hogy oda írtam,hogy rengeteg idejük van még persze.......
Csak azért azt ne várjuk,hogy évente felhozunk egy extraklasszist a fakónkból,mert ezt kötve hiszem..olyan játékosok,mint Messi 20 évben egyszer születnek...
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Azért el ne temesd őket. Pár meccs, pár perce alapján ne mondd meg, hogy milyenek leszek. Én bízom bennük, és biztosan nem is fognak csalódást okozni, sőt! Sok-sok örömet fognak okozni. Egyik nap istenítitek őket, a kezdőbe követelitek, másnap meg lesajnáljátok. Adjuk meg nekik a bizonyítás lehetőségét.Zsolti írta:Szerintem nem lesz olyan meghatározó alakja a Barca-nak,mint amilyen Mesi,és Dos Santos sem..igaz még rengeteg idejük van,de engem eddig egyikük sem győzött meg,hogy akkora extra klasszisok lesznek..nem azt mondom,hogy rosszak,csak azért Messi már akkor is csuda dolgokat művelt,amikor olyan idős volt,mint ők...itt a felnőttek között...
Henry-t 24 milkóért vettük meg, és még nem tett le többet a katalán klub asztalára, mint ez a két fiatal.

-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
Szerintem nem lesz olyan meghatározó alakja a Barca-nak,mint amilyen Mesi,és Dos Santos sem..igaz még rengeteg idejük van,de engem eddig egyikük sem győzött meg,hogy akkora extra klasszisok lesznek..nem azt mondom,hogy rosszak,csak azért Messi már akkor is csuda dolgokat művelt,amikor olyan idős volt,mint ők...itt a felnőttek között...
- Scorpio
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Nagyon fontos gól volt! Folytatás is szép legyen!
"Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi sem sikerül. Nem számit, a lényeg az hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubbért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsájtva. Ilyen egyszerű!" (Simon Tibor)
-
- Jugador d'estrella
Szép volt Bojan megvolt az 1. jöhet a gólgyártás
FC Barcelona!
ABIDAL!
ABIDAL!
- noname
- Llegenda del Barça
Az előszezonban nagyon is jól játszott Gio, talán a legjobb volt az egész csapatból, amíg nem jöttek a tétmeccsek és az egyre nagyobb teher. Messi se volt jobb ilyen idősen, csak akkor Messitől senki se várt semmit, csak h néha bejön Giuly helyett és lő néhány gólt. Ha visszatér Etoo, akkor már kisebb lesz a teher Gion.Most Gio az elsőszámú csatárcserénk, 18 évesen ő az elsőszámú csere egy olyan csapatnál, ahol mindenki legalább egy kupát mindenképp elvár.Ha visszajön Etoo akkor sztem sokkal felszabadultaban fog játszani és megmutatja mit tud.battya írta:Én, mint Real, s spanyol szurkoló, azt kell, hogy mondjam, hogy semmit nem vártam Dos Santostól, de legalábbis semmi kiemelkedőt. Krikictől annál inkább. Ebben a gyerekben olyan energia, olyan erő és tehetség van, hogy az hihetetlen.Gionál sztem az a baj h ő már szinte sztárként került fel, mindenki azt várta tőle h ő lesz az új Messi, elég nagy nyomás volt rajta, míg Bojantól senki se várt semmit.
Azon kevesek egyike, akit elismerek, akinek szurkolok a Barcából.

A Fifa egy szégyen
- Scorpio
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Legalábbis bajnokságot vagy BL-t! 2 az kicsit nehéz, de meg lehet csinálni!noucamp írta:Amíg ilyen tehetségeket nevelünk ki, addig nem kell félnünk. Idén mindent nyerünk.
Visca El Barca!
"Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi sem sikerül. Nem számit, a lényeg az hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubbért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsájtva. Ilyen egyszerű!" (Simon Tibor)
Amíg ilyen tehetségeket nevelünk ki, addig nem kell félnünk. Idén mindent nyerünk.
Visca El Barca!
Visca El Barca!
- Scorpio
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Örülök a góljának, meccsnek egyetlen ma!
Én, mint Real, s spanyol szurkoló, azt kell, hogy mondjam, hogy semmit nem vártam Dos Santostól, de legalábbis semmi kiemelkedőt. Krikictől annál inkább. Ebben a gyerekben olyan energia, olyan erő és tehetség van, hogy az hihetetlen.Gionál sztem az a baj h ő már szinte sztárként került fel, mindenki azt várta tőle h ő lesz az új Messi, elég nagy nyomás volt rajta, míg Bojantól senki se várt semmit.
Azon kevesek egyike, akit elismerek, akinek szurkolok a Barcából.
Real Madrid.
EFOTT
EFOTT
- noname
- Llegenda del Barça
Nyáron nem örültem túlságosan h Bojan marad és h Guddy előtt van a rangsorban, mert attól tartottam h nem bírja majd ennyi nagy sztár mellett, de úgy tűnik h mégis, talán jobban is mint Giovani.Gionál sztem az a baj h ő már szinte sztárként került fel, mindenki azt várta tőle h ő lesz az új Messi, elég nagy nyomás volt rajta, míg Bojantól senki se várt semmit.
Giovaninak a fejében kéne rendet tenni, mert az eddigi játéka nem valami jó, Krkic sokkal többet mutatott nála.
Giovaninak a fejében kéne rendet tenni, mert az eddigi játéka nem valami jó, Krkic sokkal többet mutatott nála.

A Fifa egy szégyen
- Mr. Master
- Director del Fútbol
Engem főként Bojan "előélete" győzött megtakivini írta:Azért értek egyet, mert ugyan dos Santost sokkal többet láttuk játszani, az még nem jelenti azt h jobb Krkic. Sőt engem is jobban meggyőzött Bojan pályán eltöltött kb. 30 perce.

------------------ pisti.blog.hu --------------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
A csapatnak kevés, de Bojannak meg nagyon fontos volt ez a gol
Birnám, Rangers ellen is vállalna 1et