USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
Frank Rijkaard
Capitá del Barça

2007.10.28. 20:39:39

Krojf írta:02:00: Cleveland Cavaliers-Dallas Mavericks NBA!!! élő, e. k. a Sport1-en,
18:45: magyarul a Sport2-n, de pénteken 00:00-tól a Sport1-en is!!!
Előzetes! November 4.: 22:15: New England Patriots-Indianapolis Colts
hiperrangadó a Sport2 élő közvetítésében!!!
Köszönjük Krojf 8)
Végre pattog a labda :wink:
A Pats-Colts meccsre meg már izzítunk 8)
Krojf
Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)

2007.10.28. 20:36:13

Komáim!
A Sporttelevízió amerikai szekciója október 29-től november 1-ig.
Október 29. hétfő: New England Patriots-Washington Redskins 11:45,
Sport1!
Október 30. kedd: 01:00: Dallas Stars-San José Sharks NHL élő, e. k.,
16:30: magyarul a Sport1-en!
01:30: Monday Night Football: Denver Broncos-Green Bay Pacers élő,
e. k., 18:15: magyarul a Sport2-n!
Október 31. szerda: 00:00: Minnesota Wild-Pittsburgh Penguins NHL élő,
e. k., 18:30: magyarul a Sport2-n!
November 1. csütörtök: 01:30: Dallas Stars-Chicago Blackhawks NHL
élő, e. k., 16:45: magyarul a Sport2-n!
És amire itt mindenki pistulni fog!
02:00: Cleveland Cavaliers-Dallas Mavericks NBA!!! élő, e. k. a Sport1-en,
18:45: magyarul a Sport2-n, de pénteken 00:00-tól a Sport1-en is!!!
Előzetes! November 4.: 22:15: New England Patriots-Indianapolis Colts
hiperrangadó a Sport2 élő közvetítésében!!!
Remélem nincs több kérdés?
Kérdezi ezt Krojf komátok.
Krojf

2007.10.26. 21:17:16

Komáim!
Valljuk meg, azért el vagyunk kényeztetve derekasan úgy is,
hogy csak heti 2 meccs jön az NFL-ből!
Apáinknak még ennyi sem volt.
Sokszor áldom a napot, amikor valakiknek eszükbe jutott egy olyan
prémium-sporttelevíziót indítani, melyben exkluzív sportesemények
sorjáznak!
Amikor kissebb csóka voltam, akkor volt a királyi tévé 1. műsora,
meg a 2. műsora, a csehszlovák 1-2, aztán függöny!
Örüljünk, mint majom a farkának, hogy nézhetjük ezen
sorozatokat, hogy NFL, NBA, NHL, az európai bajnokságok,
a Balázs-Korda páros pókere és egyebek!
Ha netán többre vágytok, akkor gyülekezzetek a Champs Sport
Pubban, vagy a Boxutcában Kokóéknál, aztán vasárnap este
17 órától "tojáslabdázhattok" egészen hajnalig a NASN, illetve
a Sky Sport3 közvetítésében, vagy lógjatok a neten, aztán slussz!
Én nagyon örülök, hogy november 4.-én hiperrangadó lesz a két
lerágott csont, a Colts és a Pats között! Kaját, piát is bekészítek!
Szóval én azt mondom, hogy örüljetek annak, ami van!
Luxus ez a javából, az átkosban ezt mételynek hívták!
Mételyezzük magunkat, mi már megtehetjük!
Becsüljétek meg, hogy megkapjátok ezen élményeket!
Indít erre mindenkit Krojf komátok.
VIII.Henrik
Entrenador del Barça

2007.10.26. 11:37:21

Én szívesebben nézem inkább Brady rekordhoz vezető útját, mint egyet a bágyadt képű Manning fivérek közül.
Más:
Azért kicsit sajnálom, hogy csak p2p útján lehet Minnesotta, Carolina, Cleveland, Tampa meccset nézni. Még "jó", hogy tavaly lehetett látni a Miamit, SanDiegot, Jetst, .. . egy-egy meccs erejéig. Persze értem, hogy idén nem ezek a csapatok szolgálják a szenzációt.
Kitalálhatnának a SportTV-nél vmi olyasmit, hogy esetleg egy gólgazdagabb 3. meccset leadhatnának vmikor a hétfő esti foci utáni napokban is. Kevés ez a 2 meccs, amit az NFL szolgáltat Nekünk.
Én nem a munkámmal akarom a halhatatlanságot elérni. Azzal akarok halhatatlan lenni, hogy nem halok meg.
http://www.flickr.com/photos/8109059@N03/
Carte D'or: Rákóczi túrós, a világ 3. legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta. :)
Kép
antiimperialista
Director del Fútbol

2007.10.26. 10:37:03

grecki írta:Nem tudom, ki hogyan van vele, de tele van a f*szom a New England közvetítésekkel! Nem igaz, hogy minden héten azt a playmobilfrizurájú Belicsikéket kell nézni. Az egy dolog, hogy menetelnek, meg, hogy az egyik legnépszerűbb csapat, de azért gondoljanak már a többi szurkolóra is!
Szívemből szóltál, bár most én nem panaszkodhattam, mert az első 6 fordulóból 3-szor adtak Cowboys-meccset :) Most viszont jönnek zsinórban a Pats-meccsek, amiket rohadtul unok, mert senkinek nincs esélyük ellenük, még dallasban is simán nyertek :( 4-én kénytelen leszek a b.zi Payton Manningnak és bandájának szurkolni, persze sok reményt az ő győzelmükhöz sem fűzök...
Atesz
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.10.26. 08:31:23

varga tamás írta:
Atesz írta:Amúgy egyre biztosabb vagyok benne, hogy Bryant nem a Lakersben fejezi be a még el sem kezdődött szezont!
Egy pletyka volt:
Folyamatosan érkeznek az új hírek Kobe Bryant esetleges Chicago-ba cseréléséről. A legújabb szerint a Lakers egy Hinrich vagy Wallace köré épülő cserét szeretett volna, de mivel Kobe Big Bennel együtt szeretne játszani, így a vezetők ezt a lehetőséget elvetették. Így jelenleg egy Thomas vagy Noah - Nocioni - Gordon csomagról szólnak a pletykák, ráadásul a napokban kitudódott, hogy a Lakers nagyra tartja az argentín játékost, aki viszont az új szerződése miatt december 15-ig nem cserélhető.
Ugye Deng kizárva, Kobe miatt Wallace is kizárva, és Hinrich is sztem, mivel ő Skiles kedvence, meg tavaly kapott új szerződést, ha viszont Kobe megy, akkor a Lakersnek újjá kell épülnie...
Kérdés, hogy ki maradna Noah vagy Thomas, mert Thomasban én több potenciált látok, de ahogy elnéztem Noah játékát azon egy előszezon meccsen, amit láttam :D (sajnos nem rakták fel őket torent oldalakra :S ) , illetve az összefoglalókon, nekem elég ügyesnek tűnt, illetve talán hosszabbtávon Wallace utódja is lehetne, mert elég jól védekezik, bár pár kg izom elférne rajta még. :)
Majd kiderül mi lesz! :wink:
Majd Phil Jackson, minden idők legnagyobbika eldönti.

Jacksonnak ebbe nem igazán van beleszólása!! Ő csak az edző, ebbe igazából Mitch Kupchak-nak (GM), és Kobenak van beleszólása. Ugye Kobe két év múlva kiléphet a szerződésében, és nem kapnak érte akkor egy fillért sem, másrészt meg van egy olyan pont a szerződésében, hogy a neki neki nem tetsző cseréket megvétózhatja! Na most a hírek szerint Kobe a Dallas, és a Chicagot favorizálja következő csapatakaként, a Lakers viszont nem hiszem, hogy nyugaton akará tartani őt, ha már el kell cserélnie. Ráadásul Mark Cuban (Dallas tulaja), kijelentette, hogy Nowitzki nem lesz benne egy esetleges Kobe cserében, így viszont kb. Jason Terry-Josh Howard kettő jöhet szóba, bár ez állítólag nem igazán tetszik a Lakersnek.
A Bullsban viszont Nocioni az új szerződése miatt, december 15-éig nem cserélhető!

Amúgy Kobe távozásával valószínűleg Jackson edzői pályafutásának is vége lenne, mert, ha jól tudom év végén lejár a szerződése, és aligha akar újjáépülő csapat edzője lenni hatvanegynéhány évesen. Maximum egy műsik csapat jöhetne szóba, de már ő is kezd "leépülni" műtötték a csípőjét, eléggé nehézkesen mozog, a Seattle elleni meccsen mankóval mászkált :shock: , szóval nem tudom mi lenne vele...

Amúgy sztem is mindenidők legjobb edzője :wink: , de, ha csak a statisztikát nézzük akkor nem, mert neki "CSAK" :lol: 9 bajnoki címe van, míg a nemrég elhunyt Red Auerbachnak, ha jól emlékszem 11!
Kép
Mardel
Jugador d'estrella

2007.10.25. 20:08:29

grecki írta:Nem tudom, ki hogyan van vele, de tele van a f*szom a New England közvetítésekkel! Nem igaz, hogy minden héten azt a playmobilfrizurájú Belicsikéket kell nézni. Az egy dolog, hogy menetelnek, meg, hogy az egyik legnépszerűbb csapat, de azért gondoljanak már a többi szurkolóra is!
:lol: :lol: Erős felindulást érzek szavaidban, meg lehet némi elnyomott gyerekkori indulat is mutatkozik! A petsz meccseket meg azért közvetítik mert ők a legjobbak, ha nem tudnád, nomeg tombrediakirály! :P
Én héten a Buffalo meccset néztem ki magamnak, ami szerencsére az phillyt sem üti! Már csak a sopcastot kellene bizzítanom valahogy..
:roll:
Andres Iniesta FAN
Kép
Visça el Barça
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.10.25. 19:48:26

Atesz írta:Amúgy egyre biztosabb vagyok benne, hogy Bryant nem a Lakersben fejezi be a még el sem kezdődött szezont!
Egy pletyka volt:
Folyamatosan érkeznek az új hírek Kobe Bryant esetleges Chicago-ba cseréléséről. A legújabb szerint a Lakers egy Hinrich vagy Wallace köré épülő cserét szeretett volna, de mivel Kobe Big Bennel együtt szeretne játszani, így a vezetők ezt a lehetőséget elvetették. Így jelenleg egy Thomas vagy Noah - Nocioni - Gordon csomagról szólnak a pletykák, ráadásul a napokban kitudódott, hogy a Lakers nagyra tartja az argentín játékost, aki viszont az új szerződése miatt december 15-ig nem cserélhető.
Ugye Deng kizárva, Kobe miatt Wallace is kizárva, és Hinrich is sztem, mivel ő Skiles kedvence, meg tavaly kapott új szerződést, ha viszont Kobe megy, akkor a Lakersnek újjá kell épülnie...
Kérdés, hogy ki maradna Noah vagy Thomas, mert Thomasban én több potenciált látok, de ahogy elnéztem Noah játékát azon egy előszezon meccsen, amit láttam :D (sajnos nem rakták fel őket torent oldalakra :S ) , illetve az összefoglalókon, nekem elég ügyesnek tűnt, illetve talán hosszabbtávon Wallace utódja is lehetne, mert elég jól védekezik, bár pár kg izom elférne rajta még. :)
Majd Phil Jackson, minden idők legnagyobbika eldönti.
Kép
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.10.25. 19:46:03

Krojf írta:Komáim!
A Sporttelevízió amerikai közvetítései csütörtöktől vasárnapig a
következőek (október 25-28-ig!):
Csütörtök: 01:00: Carolina Hurricanes-Buffalo Sabres NHL mérkőzés
élő, eredeti kommentes,
18:45: magyarul (mindkettő Sport2!).
Péntek:01:30: Pittsburgh Penguins-Toronto Maple Leafs, élő, e. k.,
18:30: magyarul (mindkettő Sport2!) az NHL-ből.
Szombat: 03:00: Calgary Flames-Colorado Avalanche, élő, e. k.
közvetítés az NHL-ből a Sport2-n,
11:45: magyarul a Sport1-en!
Vasárnap: 22:15: New England Patriots-Washington Redskins
NFL mérkőzés élőben a Sport2-n!
Előzetes! Indianapolis Colts-New England Patriots hiperrangadó
az NFL-ből november 4.-én 22:15-től a Sport2-n!
Aki kihagyja, az halál fia!!!
Rettenetkedik Krojf komátok.
Nem tudom, ki hogyan van vele, de tele van a f*szom a New England közvetítésekkel! Nem igaz, hogy minden héten azt a playmobilfrizurájú Belicsikéket kell nézni. Az egy dolog, hogy menetelnek, meg, hogy az egyik legnépszerűbb csapat, de azért gondoljanak már a többi szurkolóra is!
Atesz
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.10.25. 17:39:24

Amúgy egyre biztosabb vagyok benne, hogy Bryant nem a Lakersben fejezi be a még el sem kezdődött szezont!
Egy pletyka volt:
Kép
Atesz
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.10.25. 17:34:40

Game90 írta:Bombaüzletet csinált a Minneota... :lol:

A. Walker, Simien, Doleac for Mark Blount, R. Davis

http://www.nba.com/heat/news/HEAT_acqui ... 71024.html
Antonie Walker az isten! :lol: :lol: :lol:
Kép
VIII.Henrik
Entrenador del Barça

2007.10.25. 17:34:10

Krojf Kománk színes listáját kiegészítve:

Kedden hajnalban, illetve este újra láthatjuk a jó öreg Brett Favre-t!
Én nem a munkámmal akarom a halhatatlanságot elérni. Azzal akarok halhatatlan lenni, hogy nem halok meg.
Carte D'or: Rákóczi túrós, a világ 3. legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta. :)
Kép
VIII.Henrik
Entrenador del Barça

2007.10.25. 17:28:43

el fuero írta: Szegény Hesternek soha nem rúgja senki oda a labdát :lol: Fölösleges beküldni, mert nem merik odakickelni :P
Sajnáltam is, hogy nem láthattam egy jó kis visszafutást tőle. :( Viszont okos döntés támadóként felküldeni.

Kár, hogy Garrard lesérült, izgalmasabb lehetett volna a MNF.

A sok siránkozás után:
Már több hete, hogy nem hallottam:
Ééés ez egy Tuccch Down, Zoleee!
Viszont hallottam újat is:
Ez eeegy Tucch Down Hetési Zoliii!
:lol:
Kép
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2007.10.25. 17:01:43

Mekkora barmok vannak már a Minnesotánál. :? (Walker szerződése mikor jár le?)
PCsabi
aka Game90

2007.10.24. 23:02:00

Bombaüzletet csinált a Minneota... :lol:

A. Walker, Simien, Doleac for Mark Blount, R. Davis

http://www.nba.com/heat/news/HEAT_acqui ... 71024.html
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Krojf

2007.10.24. 05:34:30

Komáim!
A Sporttelevízió amerikai közvetítései csütörtöktől vasárnapig a
következőek (október 25-28-ig!):
Csütörtök: 01:00: Carolina Hurricanes-Buffalo Sabres NHL mérkőzés
élő, eredeti kommentes,
18:45: magyarul (mindkettő Sport2!).
Péntek:01:30: Pittsburgh Penguins-Toronto Maple Leafs, élő, e. k.,
18:30: magyarul (mindkettő Sport2!) az NHL-ből.
Szombat: 03:00: Calgary Flames-Colorado Avalanche, élő, e. k.
közvetítés az NHL-ből a Sport2-n,
11:45: magyarul a Sport1-en!
Vasárnap: 22:15: New England Patriots-Washington Redskins
NFL mérkőzés élőben a Sport2-n!
Előzetes! Indianapolis Colts-New England Patriots hiperrangadó
az NFL-ből november 4.-én 22:15-től a Sport2-n!
Aki kihagyja, az halál fia!!!
Rettenetkedik Krojf komátok.
Frank Rijkaard
Capitá del Barça

2007.10.23. 20:27:14

Jacksonville- Colts 7-29
Most nem Manning nyerte meg a meccset kivételesen :lol: Viszont nagyon jól működött az indianapolisi védelem.Kelvin Hayden pedig kifejezetten szenzációs volt, egy interceptiont is fogott :wink:
el fuero
Entrenador del Barça

2007.10.22. 17:42:34

Drigo írta:mostmár az Atlanta is pereli Vicket
Ez már télleg 'no comment' kategória. Szét zilálta ez a kecseg az egész klubot. Annyi esélyünk nincs h az vmi hihetetlen. :? Ez a mostani QB... :roll: Inkább nem is mondok semmit.

Más:
Szegény Hesternek soha nem rúgja senki oda a labdát :lol: Fölösleges beküldni, mert nem merik odakickelni :P
Drigo
Eurobarca Staff

2007.10.22. 13:51:30

Game90 írta:
mostmár az Atlanta is pereli Vicket
:?:
Ha már tőlem idézel, legalább tüntesd fel, mert a végén beperellek. :lol:

Annyi az egész, hogy fizetésének jónagy részét vissza kell adnia, asszem az egyéni szponzora is dobta, ami érthető is, hiszen így az Atlantának nem kis kárt okozott, meg azért a szponzotta is rossz fényt vet ez.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
PCsabi
aka Game90

2007.10.22. 13:36:53

Frank Rijkaard írta:Egy kis ízelítő Game-nek.Nem tudom láttad már. Összeségében szerintem kis mértékben gyengült a csapat, bár Randolph-ot bírom jó kis playa. Vajon bennelesznek a playoffban? :lol:
Köszi, láttam már :)

A fórum NBA b*zijával (aka. Atesz 8) ) pedig mindenben egyetértek :wink: :D Remélem meglesz a playoff.

NFL:
Ez a Brady valami brutális szezont fut idáig a New England-del, most is adott 6 TD-t...
mostmár az Atlanta is pereli Vicket
:?:
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Atesz
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.10.22. 13:07:38

Sztem erősödtek, de a védelem ugyanolyan rakás sz@r maradt, hiszen Curyy csöves védő, mellé jött egy olyan játékos, aki ugyan bármikor képes 20 pont/10 lepattanóra, de védekezni legalább annyira nem tud, mint Eddy barátunk...
Van még Marbury, aki, ha akar, akkor tud védekezni, bár azért nem ez a legjobb pontja a játékának, van egy Jamal Crawford, aki szintén [auto_cenzúra] védő :lol: , bár a nyáron felszedett pár kg izmot, bár ez a védekezésén szvsz nem fog meglátszani, max többet támadja majd a gyűrűt.
Kép
Van még David Lee, aki sérült, és szintén [auto_cenzúra] védő. :lol:

Van egy Quentin richardson, aki talán a csapat legjobb védője, de a hátát ismerve, nem igazán fog teljes szezonon keresztül a csapat rendelkezésére állni. A jobb védők közé tartozik métg Balkman, aki most épp sérült. Jared Jeffries nem rossz védő, de ebből tavaly nem igazán mutatott semmit, ő viszont támadó oldalon béna szal érdekes...

Az újoncokról nem igazán tudok semmit, az a Nichols gyerek állítólag jó lesz.
Szóval sztem nem lesz túl könnyű szezonja a New Yorknak, és, ha ehhez még hozzávesszük, hogy kelet sokat erősödött, hát nem tudom... :roll:
Kép
Frank Rijkaard
Capitá del Barça

2007.10.22. 12:38:24

New York Knicks

Érkezett: Zach Randolph (Portland), Fred Jones (Portland), Wilson Chandler (DePaul, draft 1/23), Demetris Nichols (Portland), Jared Jordan (L.A. Clippers)

Távozott: Channing Frye (Portland), Steve Francis (Portland), Kelvin Cato (?)

Pénz, szerelem, intrika, bonyodalom, dráma. Nem, ez nem egy nagysikerű dél-amerikai szappanopera beharangozója, ez a New York Knicks.
Az állandó médiafelhajtásban működő NYK az elmúlt szezonokban rendre csalódást okozott. Megbukott több edző, leszerepelt jópár sztárjátékos, ám a menedzseri székben változatlanul az örökbuzgó Isiah Thomas ül. Ezzel csak pár Knicks-szurkoló járt jól az utóbbi években, azok, akik a fanatikusoknak eladják az új szerzemény mezét... A „Több mosolygós szurkolóért” jeligéjű kampány keretén belül a játékosok keményen dolgoztak a nyáron: Crawford izmai gyarapodtak, Curry állóképessége javult, Lee dobótávja nőtt, és Marbury isteni mivolta is előbújt. Kell is pedálozni a közönség előtt, hisz a vezetőség pert vesztett, Isiah Thomas-t bűnösnek találták szexuális zaklatás vádjával. Dolan elnök, a renomé visszaállítása érdekében gyorsan vissza is hozta a ’99-es sikercsapat dobógépét, Allan Houstont.
Ám az egykori kedvenc nem valószínű, hogy sok vizet fog zavarni, nem úgy, mint Zach Randolph! A balkezes csatár Eddy Curry-vel párban szinte megoldhatatlan feladatot képez az ellenfél védőinek. Támadásban megállíthatatlan lesz ez a páros, de mi a helyzet a védekezéssel? Na igen, itt jön a baj, a duónak nagyon kell majd igyekeznie, hogy ne legyen átjáróház a palánk alatti területből.
A keret kellően erősnek tűnik. A hajdani önző sztárok gyülekezetéből mára már csak pár hírmondó maradt, de rájuk szükség is van. A távozók helyett viszont csupa harcos „zongoracipelő” érkezett. Ha nem jön közbe sérüléshullám, akkor ez a Knicks újra rátalálhat a helyes útra. Ha nem sikerül, akkor valószínűleg Isiah Thomas elbúcsúzhat a Nagy Almától.

Várható kezdőcsapat: Stephon Marbury / Jamal Crawford / Quentin Richardson / Zach Randolph / Eddy Curry

Forrás:nba1.hu

Egy kis ízelítő Game-nek.Nem tudom láttad már. Összeségében szerintem kis mértékben gyengült a csapat, bár Randolph-ot bírom jó kis playa.
Vajon bennelesznek a playoffban? :lol:
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.10.22. 09:16:56

Néztem a NewEngland-Dallas meccset,nagyon dúrva,amit eddig Brady-ék művelnek :shock: Sok amcsifocit nem nézek,de vmennyire tisztában vok az erőviszonyokkal,azt hiszem eddig a meccsig mindketten 100%osak voltak....

Kiváncsi leszek ki állítja meg a Patriotst....
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Atesz
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.10.22. 08:22:50

Luol Dengnek csuklósérülése van, azon a kezén, amin az újoncévében is volt...Remélem nem súlyos! :(
Kép
antiimperialista
Director del Fútbol

2007.10.22. 00:33:04

Cowboys-Vikings 21-14 a 3. negyedben. A dallasiak olyat csináltak, amit 24 éve nem: egy blokkolt minnesotai FG-kísérletből Watkins TD-t futott 8) Ezzel vezetünk :D
Válasz küldése