Carles Puyol
-
- Llegenda del Barça
Itt az új, nagyszerű, remekre sikeredett Puyol videó, olyan szerelésekkel, amik eddig vidikbe nem kerültek be. Mindenkinek ajánlott megnézni, ettől az embertől csak tanulni lehet!
Forca Puyi!
http://www.youtube.com/watch?v=nmbFB8QygvI
Forca Puyi!
http://www.youtube.com/watch?v=nmbFB8QygvI
Igenh, nekem is zavaró volt, hogy Puyol feljebb futott, mint Messi. Zambrottával ezt jobban csinálják. Viszont Puyol egyre bátrabban cselezget, és jól is csinálja!
-
- Llegenda del Barça
Azért nem lenne rosz, ha néha Messi is beindulna a szélen, vagy amikor kéri a felfutó védő, akkor ne befele húzogasson és adja vissza Tourének. Ne essék félreértés, ki vagyok én Messihez, csak egy észrevétel, hogy lehetne néha hatékonyabban kihasználni a széleket...Danka00792 írta: Kinek baj ez?Esetleg az ellenfél védöinek
- Danka00792
- Director del Fútbol
Kinek baj ez?Asys írta:Messi be nem indítaná egyszer sem, mindíg befele cselez...

Szerk.: mármint puyol
-
- Llegenda del Barça
Ezt én sem nagyon értem. Nálam akár meccs legjobbja is lehett volna (kis elfogultsággalAsys írta:Puyol hogy hogy csak egy nyavalyás 2-est kapott csak a tegnapi Rangers ellen nyújtott produkciójáért???![]()
Hiszen nagyon jól játszott cselezett támadott védekezett tökéletesen ellátta a feladatát a jobboldalon!!!!!!

Télleg elég aktiv volt, Abidalnál mindenképpen aktivabb, meg az egész jobb oldalunk sokkal aktivabb volt, mint a bal.
Puyol hogy hogy csak egy nyavalyás 2-est kapott csak a tegnapi Rangers ellen nyújtott produkciójáért???
Hiszen nagyon jól játszott cselezett támadott védekezett tökéletesen ellátta a feladatát a jobboldalon!!!!!!

-
- Director del Fútbol
Én meg inkább azon gondolkoztam,hogy ha Marquez olyan jól játszik továbbra is,mint a sérülése előtt,aki ő is helyet fog követelni magának a csapatban.És nem csak Militoval küzdhet a helyéért,hanem Zambrottaval is,hiába játszanak külön poszton.Ha Marquez nagyon jól játsszik,akkor bekerülhetne Puyol helyére,Puyol meg mehetne Zambi helyére.
Így egy egészséges versenyhelyzet akalulna ki a csapaton belül,amin tuti jót tesz a Marquez-Milito-Zambrotta hármas játékának.Aki jól játszik az bekerül a csapatba!Oleugert meg tessék elfelejteni végre!
Így egy egészséges versenyhelyzet akalulna ki a csapaton belül,amin tuti jót tesz a Marquez-Milito-Zambrotta hármas játékának.Aki jól játszik az bekerül a csapatba!Oleugert meg tessék elfelejteni végre!
rossz ötlet!!!Abidal-al a baloldalunk tökéletes, Zambi ha visszajön (ahogy lionel85 is írta) Puyi megy vissza szépen középre!!!Capon írta:Mennyivel látványosabban focizik Puyol ha a szélen kap lehetőséget. Én még azt is megkockáztatnám, hogy Zambrotta átmenne bal szélsőnek, Pulyol jobb szélsőt játszana és Abidal meg játszhatna a kedvenc helyén mint bal középső védő. És természetesen Militoval egészülne ki a védelem.

- Capon
- Llegenda del Barça
Mennyivel látványosabban focizik Puyol ha a szélen kap lehetőséget. Én még azt is megkockáztatnám, hogy Zambrotta átmenne bal szélsőnek, Pulyol jobb szélsőt játszana és Abidal meg játszhatna a kedvenc helyén mint bal középső védő. És természetesen Militoval egészülne ki a védelem.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
- Sergi
- Jugador del Barça
Hát Zambi az akinek a legkevésbé kell féltenie a posztját,ha felépül minden marad a régiben...fcbarcelonazsombi írta:Ma esti meccs pozitivuma számomra ő volt. Föleg az első félidő. Jó nagyon szélen. Zambi reszkes és küzdj a posztodért

- Mr. Master
- Director del Fútbol
Szerinte attól függ, hogy játszik-e a jobb szélen, hogy milyen kvalitású az ellenfél, mert mondjuk azért a Real vagy a Valencica ellen elég nagy könnyeéműség lenne a legjobb középső védőnket szélre rakni. De a nagycsapatokon kívül bárkinek a támadásait meg tudja fogni Milito és Marquez/Thuram szerintem.Zozzy 5 írta:Touré a következő meccse ugye már játszhat? Csak mert Zambit is ki lehett volna prószálni középen, Puyinak meg helyet kéne csinálni valahogy a jobb szélen. Mind1, úgyse lesz ebből semmi, pedig látható a különbség a két poszton történő játéka között.
------------------ pisti.blog.hu --------------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
A meccs embere
Védekezésben hozta a szokásost, támadásban is nagyon ott volt, igen jo megmozdulásai voltak
többett nyujtott mint Ronie meg Anri 1ütt. A fejese beakadhatott volna, és akkor feltette volna az Ire a pontot..

-
- Llegenda del Barça
Touré a következő meccse ugye már játszhat? Csak mert Zambit is ki lehett volna prószálni középen, Puyinak meg helyet kéne csinálni valahogy a jobb szélen. Mind1, úgyse lesz ebből semmi, pedig látható a különbség a két poszton történő játéka között.
-
- Capitá del Barça
Ma esti meccs pozitivuma számomra ő volt. Föleg az első félidő. Jó nagyon szélen. Zambi reszkes és küzdj a posztodért 

-
- Az Eurobarca Anonymusa
Puyi, Te Isten, Te császár, Te vagy a legnagyobb.

szélen nagyon megy Puyolnak a csukafejese ficakra vagy a kötény szép volt a második félidőbe már csak gól kéne