Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azért nem lenne rosz, ha néha Messi is beindulna a szélen, vagy amikor kéri a felfutó védő, akkor ne befele húzogasson és adja vissza Tourének. Ne essék félreértés, ki vagyok én Messihez, csak egy észrevétel, hogy lehetne néha hatékonyabban kihasználni a széleket...Danka00792 írta: Kinek baj ez?Esetleg az ellenfél védöinek
Kinek baj ez?Asys írta:Messi be nem indítaná egyszer sem, mindíg befele cselez...
Ezt én sem nagyon értem. Nálam akár meccs legjobbja is lehett volna (kis elfogultsággalAsys írta:Puyol hogy hogy csak egy nyavalyás 2-est kapott csak a tegnapi Rangers ellen nyújtott produkciójáért???![]()
Hiszen nagyon jól játszott cselezett támadott védekezett tökéletesen ellátta a feladatát a jobboldalon!!!!!!
rossz ötlet!!!Abidal-al a baloldalunk tökéletes, Zambi ha visszajön (ahogy lionel85 is írta) Puyi megy vissza szépen középre!!!Capon írta:Mennyivel látványosabban focizik Puyol ha a szélen kap lehetőséget. Én még azt is megkockáztatnám, hogy Zambrotta átmenne bal szélsőnek, Pulyol jobb szélsőt játszana és Abidal meg játszhatna a kedvenc helyén mint bal középső védő. És természetesen Militoval egészülne ki a védelem.
Hát Zambi az akinek a legkevésbé kell féltenie a posztját,ha felépül minden marad a régiben...fcbarcelonazsombi írta:Ma esti meccs pozitivuma számomra ő volt. Föleg az első félidő. Jó nagyon szélen. Zambi reszkes és küzdj a posztodért
Szerinte attól függ, hogy játszik-e a jobb szélen, hogy milyen kvalitású az ellenfél, mert mondjuk azért a Real vagy a Valencica ellen elég nagy könnyeéműség lenne a legjobb középső védőnket szélre rakni. De a nagycsapatokon kívül bárkinek a támadásait meg tudja fogni Milito és Marquez/Thuram szerintem.Zozzy 5 írta:Touré a következő meccse ugye már játszhat? Csak mert Zambit is ki lehett volna prószálni középen, Puyinak meg helyet kéne csinálni valahogy a jobb szélen. Mind1, úgyse lesz ebből semmi, pedig látható a különbség a két poszton történő játéka között.