Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Már az.Sztojcskov írta:szerintem a következő évekbeli Barca egyik alappillére lesz.
Teljesen egyet értek Veled, jó játékos, szerény és magabiztos. Nagy játékos válik belőle. Igazi csapatember, a közösség eredményessége a számára a legfontosabb. Megmondom őszintén: az egyik nagy kedvencem. Olyan, mint Messi: végtelenül alázatos, barátságos, visszahúzódó, és hétről-hétre elkápráztat minket. A középpálya egyik erőssége, az előre és a hátra játékot is jól oldja meg.Primitive írta:Nagyon csípem ezt az Iniesta gyereket. Szorgalmas, labdabiztos, alázatos, és kumma jó focista... Belemegy egy az egyekbe, rendre meg is nyeri őket, labdát szerez, asszisztál. Mindenes, nagyon tetszik a játéka. Kirobbanthatatlan a csapatból. Nagyon ott van, és hát, a legszebb az egészben, hogy? Na? Hogy saját nevelés...
Nagy gondban lesz Rijkaard ha felépül DecoPrimitive írta:Nagyon csípem ezt az Iniesta gyereket. Szorgalmas, labdabiztos, alázatos, és kumma jó focista... Belemegy egy az egyekbe, rendre meg is nyeri őket, labdát szerez, asszisztál. Mindenes, nagyon tetszik a játéka. Kirobbanthatatlan a csapatból. Nagyon ott van, és hát, a legszebb az egészben, hogy? Na? Hogy saját nevelés...
Na igen ő...Ő!!!otto'o írta:Ini a király a maga 3-4 posztján
Ini egy király a maga posztján és ő is saját nevelés más csapatoknak milliókat kell költenie hogy ilyen játékosuk legyen nekünk meg...Lionel85 írta:Azaz semennyire.fcbarcelonazsombi írta:Nagyon tetszik ez a nyilatkozata. Olyan öszinte és szerény. Jó lenne ha a játékosok csak ennyire szálnának el maguktól mint ő.
Nekem is szimpatikus embernek tűnik, bár már korábban is az volt, hosszabb interjút csak most olvastam vele, ha jól emlékszem. A csapathűség pedig tényleg értékelendő, mert ma már kezd kihalni ez a fogalom a futballból...
Azaz semennyire.fcbarcelonazsombi írta:Nagyon tetszik ez a nyilatkozata. Olyan öszinte és szerény. Jó lenne ha a játékosok csak ennyire szálnának el maguktól mint ő.
Maga a felállási forma nagyon tetszik! Később igazán tetszene egy ilyen formációs felállás a kövi képpen: Valdez - Abidal, Milito, Puyol, Zambrotta - Yaya - Iniesta/Dinho(?), Xavi/Deco, Messi - Eto'o, Henrysenzu írta:köv meccsen megpróbálnám ezt a csapatot:
-----Henry-----Gio/Bojan-----
---Iniesta---Xavi---Messi-----
-----------Guddy--------------
Abidal--Milito--Puyol--Thuram
-----------Valdez---------------
Ennek a felállásnak 2 nagy bakija is van...Az egyiket már megemlítették előttem, a másik meg az h Thuramot legutóbb évekkel ezelőtt láttam jobbhátvéd poszton,és mit mondjak már kissé lassú a jobb oldali játékhoz...senzu írta:köv meccsen megpróbálnám ezt a csapatot:
Ronaldinho-t cserének hoznám be a 2. félidőre, lehet akkor rá tudna pörögni, tudja h csak 45 perc van hátra és akkor nem spórolna az erejével.
Ja, én is ezt írtam.LG írta:Lehet Ronaldinho kezdőben, DE ne ugy, h Henry balszélen, ő meg középen, mert eddig kummára nm jött be. Sőt Ronaldinhot ahányszor középre rakta Rijkaard, még jol nem jártunk vele, ennek ellenére ujra és ujra megprobáljabarca99 írta:Puyol jobbszélen, aztán félidőben középre, Zambi akkor becserélve, és ki jobbszélre, Yaya Guddy helyén, Ini-Xavi kp-n. Ronaldinho Messi a két támadó Henry pedig krvára csatár. Abból nem élünk meg, hogy nincs csatárunk, aki befejez. Ronaldinho meg legyen csak kezdőben, ha otthon, egy Almeíra ellen sem tud virítani, akkor igazából már nincs mire várni.
Lehet Ronaldinho kezdőben, DE ne ugy, h Henry balszélen, ő meg középen, mert eddig kummára nm jött be. Sőt Ronaldinhot ahányszor középre rakta Rijkaard, még jol nem jártunk vele, ennek ellenére ujra és ujra megprobáljabarca99 írta:Puyol jobbszélen, aztán félidőben középre, Zambi akkor becserélve, és ki jobbszélre, Yaya Guddy helyén, Ini-Xavi kp-n. Ronaldinho Messi a két támadó Henry pedig krvára csatár. Abból nem élünk meg, hogy nincs csatárunk, aki befejez. Ronaldinho meg legyen csak kezdőben, ha otthon, egy Almeíra ellen sem tud virítani, akkor igazából már nincs mire várni.
senzu írta: köv meccsen megpróbálnám ezt a csapatot: