Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Mintha csak Franket hallanámTroporf írta:Xavi mondta a legutóbbi meccs után: (goal.com)
"I think that we worked hard against Valladolid, and the only thing we missed was the winning goal." ... "I think if we continue on this path, we will start winning on the road."
![]()
![]()
![]()
Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de engem eléggé elszomorít, ha ezt komolyan gondolja... ha így folytatják...![]()
Ja, és nem akartam bántani Őt, csak meglepődtem, hogy ilyet nyilatkozik.
nem lehet nem észrevenni... bár ez szinte az egész keretre kezd jellemző lenni. az egy dolog, hogy csapatként nem működnek, de az utóbbi időben egyénileg is egyre kevesebbet hoznak a játékosok.haze71 írta: Ő is elfelejtett focizni?
Szerintem egy betömörülő ellenféllel szemben nem Xavinak kellene megpróbálni belevinni az első védőfalba a középpályán. Ő régebben is inkább álló helyzetből adott nagyon jó labdákat, csak akkor még volt kinek. Kétségtelen, hogy egy-két jó csel sokat hozzátenne a játékhoz, de ilyen ellenféllel szemben ez nagyon nehéz, és nem is ez feltétlen a megoldás. ha meg cselezés, akkor inkább Ininek szánnám ezt a feladatot. Ő tegnap meg is próbálta néhányszor, de mindíg ott volt mégegy és mégegy ember, aki lefaultolja, ha nincs más.haze71 írta:Meg kéne csinálni egy-két cselt és máris a csatár védője meg kell hogy támadja. Így tud a csatár elválni védőjétől és lehet neki passzolni. Amíg a középpályán nem jutunk emberelőnyös pozícióba, ne is várj gyorspasszos támadójátékot. Sem Ini, sem Xavi nem vállalta fel zet a szerepet.
Meg kéne csinálni egy-két cselt és máris a csatár védője meg kell hogy támadja. Így tud a csatár elválni védőjétől és lehet neki passzolni. Amíg a középpályán nem jutunk emberelőnyös pozícióba, ne is várj gyorspasszos támadójátékot. Sem Ini, sem Xavi nem vállalta fel zet a szerepet.Zozzy 5 írta:Szerinted kinek passzoljon? Legtöbben állnak, felesleges odaadni szinte bárkinek, mindenki meg van fogva emberfogással vagy lezónázzák a területeket. Egyszer volt megindulás, azt észrevette, és gól is lett belőle.haze71 írta:Rosszul vagyok Xavi impotens játékától. Az egyetlen előre passzából gólt szereztünk. Ezen kívül egyszer sem próbált cselezni, vagy ha igen, az nem sikerült. Hátrapasszban tökéletes. Ő is elfelejtett focizni?
Szerinted kinek passzoljon? Legtöbben állnak, felesleges odaadni szinte bárkinek, mindenki meg van fogva emberfogással vagy lezónázzák a területeket. Egyszer volt megindulás, azt észrevette, és gól is lett belőle.haze71 írta:Rosszul vagyok Xavi impotens játékától. Az egyetlen előre passzából gólt szereztünk. Ezen kívül egyszer sem próbált cselezni, vagy ha igen, az nem sikerült. Hátrapasszban tökéletes. Ő is elfelejtett focizni?
Hátra és a legközelebb álló emberhez énis elég nagy százalékban asszolok jól... De ha mondasz nekem egyetlen alkalmat is, amikor idén egy nagy indítással hozott helyzetbe valakit, vagy adott egy csodálatos ütempasszt, akkor leborulok lábaid előtt. Régen pedig ez nem volt ritka tőle. MMostanában annyiból áll a játéka, hogy labdát róóbál szerezni és vagy hátra próbálja adni, vagy Ronaldinhohoz, Ronaldinho meg (hogyha át tudja venni), akkor próbál meg valami indításfélét véghezvinni, vagy legalább egy sorral előrébb passzolni... Ez a játék a csapattól édeskevés, egyedül Messi az a támadószekcióból, aki valóban is csinál valamit...Atesz írta:LG írta:Hát amikor sérült volt, akkor sztem semmivel sem voltunk gyengébbek, hiszen BLt, Bajnokságot nyertünk nélküle is, és a középálya tökéletes volt. Sztem 1átalán nem tartozik a potolhatatlan játékosok közé, sőt, én Iniesta, Deco, Xavi hármasből őt tartom a legkönnyebben potolhatonak. Perxe, nem azt mondom, h nem nagyszerü játékos, mert az, csak nekünk van 2 jobb középályásunk, sztem
Sztem ez nem igaz, most így indoklást nem nagyon tudok írni, de sztem nagyon-nagyon fontos!!!! De pl. passz százaléka magasan neki a legjobb!
LG írta:Hát amikor sérült volt, akkor sztem semmivel sem voltunk gyengébbek, hiszen BLt, Bajnokságot nyertünk nélküle is, és a középálya tökéletes volt. Sztem 1átalán nem tartozik a potolhatatlan játékosok közé, sőt, én Iniesta, Deco, Xavi hármasből őt tartom a legkönnyebben potolhatonak. Perxe, nem azt mondom, h nem nagyszerü játékos, mert az, csak nekünk van 2 jobb középályásunk, sztem
Kedvenceddel válaszolok, vidivelLG írta:Sztem meg ő mindig is ilyen szürke volt, nagyon kevés megmozdulása is maradt meg bennem, pedig milyen régen van már itt...egy kicsit többet is hozzátehetne a csapat játékához
OFF:gojo írta:. nem hasonlítanám ronnihoz, mert xavi akkor is fut 8-10 kilómétert egy meccsen, ha nincs mellette gólpassza. ronni meg akkor sem fut 2 nél többet ha van mellette 5 gólpassza...
Szerintem megnőtt mindenkinek mostanaság az ígénye! szóval finnyásabbak lettünk az utóbbi időben!haze71 írta:Csak látnám, hogy előre passzol... Annyira kedvelném őt...ozsimiki írta:Szntem Xavi most is fantasztikus...egyik ikona a klubbnak,és szntem egyáltalán nem szürkült bele a BArcába...egy két meccsen lehet,de összeségében nem.
Csak látnám, hogy előre passzol... Annyira kedvelném őt...ozsimiki írta:Szntem Xavi most is fantasztikus...egyik ikona a klubbnak,és szntem egyáltalán nem szürkült bele a BArcába...egy két meccsen lehet,de összeségében nem.