Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Miért is?elprat írta:Tudod te hogy hány éves Messi?Danka00792 írta:[
Nem. Messi nem R10, ö csak simán Messi, nem lesz itt M19 vagy ilyesmi... öt csak a foci érdekli, semmi márka, semmi "divatolás",csak a foci.... .
Mind1....
Arra viszont kíváncsi lennék te mennyi vagy
Teljes mértékben egyetértek veled Ronaldinho&Barca!!!!!!Ronaldinho&Barca írta:Én nemakarok veszekedni de ...Mihu írta:De 2005-ben nem Schumin múlott a dolog hanem a sz@r Bridgestone gumikon. Amikor jó gumikat kapott egyből vb esélyes volt. Már másfél éve ugyan olyan sz@r formát mutat. Meddig legyünk türelmesek? 2014-ig amikor bejelenti a visszavonulását?Ronaldinho&Barca írta: Azért tavalyi meccseken sokszor rajta múlott hogy hol is lesz a Barca..
Én annyit mondok adjunk neki időt mert nagyon sokat köszönhetünk neki!
Schumacher melett is kitartottak az igaz drukkerek 2005 ben hát mi most Ronni melett kell kitartsunk.
Én kitartottam Schumi melett akkor és nemcsak a gumi de a kocsi is rossz volt..
Az hogy ha rossz formát mutatna Frank nem tartaná a csapatba sőt még a kezdőben sem. Én hiszek abba h Ronni magára talál mert tény az elismerem h a mostani teljesítméyne nem elég.
Bár akkor megjegyezve meg Henry teljesítménye is egy 0 ami viszont meglepő ugyancsak.
Tudod te hogy hány éves Messi?Danka00792 írta:[
Nem. Messi nem R10, ö csak simán Messi, nem lesz itt M19 vagy ilyesmi... öt csak a foci érdekli, semmi márka, semmi "divatolás",csak a foci.... .
Én nemakarok veszekedni de ...Mihu írta:De 2005-ben nem Schumin múlott a dolog hanem a sz@r Bridgestone gumikon. Amikor jó gumikat kapott egyből vb esélyes volt. Már másfél éve ugyan olyan sz@r formát mutat. Meddig legyünk türelmesek? 2014-ig amikor bejelenti a visszavonulását?Ronaldinho&Barca írta: Azért tavalyi meccseken sokszor rajta múlott hogy hol is lesz a Barca..
Schumacher melett is kitartottak az igaz drukkerek 2005 ben hát mi most Ronni melett kell kitartsunk.
Hát már másfél éve nem érdemli meg... nem sokat tesz érte, feltolja a valagát a pályára, hogy megmutassa a csilli villi fejpántját és ennyi....(meg egy bambi) csak a fizujábol sok millio bambi kikerülRonaldinho&Barca írta:De azért azt a pénz megis érdemli :
De 2005-ben nem Schumin múlott a dolog hanem a sz@r Bridgestone gumikon. Amikor jó gumikat kapott egyből vb esélyes volt. Már másfél éve ugyan olyan sz@r formát mutat. Meddig legyünk türelmesek? 2014-ig amikor bejelenti a visszavonulását?Ronaldinho&Barca írta: Azért tavalyi meccseken sokszor rajta múlott hogy hol is lesz a Barca..
Azért tavalyi meccseken sokszor rajta múlott hogy hol is lesz a Barca..barca99 írta:Ez a "hamar" lassan másfél éve. Ha egy átlag ember ugyanezt csinálná a munkahelyén, már nagyon régen kipenderítették volna.Ronaldinho&Barca írta:Azért ne ítéljük el yilen hamar Ronaldinhot.
Ez a "hamar" lassan másfél éve. Ha egy átlag ember ugyanezt csinálná a munkahelyén, már nagyon régen kipenderítették volna.Ronaldinho&Barca írta:Azért ne ítéljük el yilen hamar Ronaldinhot.
De azért azt a pénz megis érdemli :Danka00792 írta:Ronaldinho&Barca írta:Azért ne ítéljük el yilen hamar Ronaldinhot. Nem tudni h hogy van h mi történt h ennyire gyenge.. Én bízom benne hogy magára talál és a régi formálját láthatjuk majd:)
Tény hogy sokat várnak tőle de ő is scak ember legyünk türelmesske kicsit.
Hajrá Ronni!!!!
Egy ember aki annyi pénz keres amennyit egy ember se![]()
![]()
Ronaldinho&Barca írta:Azért ne ítéljük el yilen hamar Ronaldinhot. Nem tudni h hogy van h mi történt h ennyire gyenge.. Én bízom benne hogy magára talál és a régi formálját láthatjuk majd:)
Tény hogy sokat várnak tőle de ő is scak ember legyünk türelmesske kicsit.
Hajrá Ronni!!!!
Én sem mondtam csak szerintem a reklámok meg az image már kicsit túl sok. Szerintem ez már valamilyen szinten a teljesítmény rovására megy. Most nem mondom hogy a hajpánt miatt játszik rosszul de manapság már arra figyel hogy most a vastag vörös, a vékony vörös, a vastag fekete vagy a vékony fekete hajpántját vegye fel. Amikor nem szerepelt ennyit a tv-ben, nem volt saját márkája a Nike-n belül sokkal jobban ment neki. Én erre céloztammerx írta: ezek közül még most sem mondanám, hogy nagyképű, önző lenne az meg főleg igaz, hogy nem david beckham
csak annyit akartam, hogy attól, hogy egy ideje nincs csúcsformában még nem nagyképű vagy önző
Tehát akkor szerinted minden az improvizációról szól? Akkor mondjuk miért vannak edzők? Lehetnének játékos-edzők is. Megspórolnának 1 fizetéstFCB_gábor írta:Túldimenzionálod a taktika fogalmát. Ez nem kézilabda.
ezek közül még most sem mondanám, hogy nagyképű, önző lenne az meg főleg igaz, hogy nem david beckhamMihu írta:Most nem akarok vészmadárkodni de mikor Dinho elkezdett Istenül focizni akkor róla is ugyan ezeket mondtuk. Végtelenül szerény, nem nagyképű, nem önző, nem egy David Beckham akivel tele van a tv....és lám lám mi lett belőlePerrero írta:Már csak az a kérdés, hogy meddig, valamikor kifog törni a "Messi-láz", remélem Ő majd jól tudja kezelni...Danka00792 írta:Nem. Messi nem R10, ö csak simán Messi, nem lesz itt M19 vagy ilyesmi... öt csak a foci érdekli, semmi márka, semmi "divatolás",csak a foci.... az "átvette a pálcát" viszont egyre biztosabb.
Most nem akarok vészmadárkodni de mikor Dinho elkezdett Istenül focizni akkor róla is ugyan ezeket mondtuk. Végtelenül szerény, nem nagyképű, nem önző, nem egy David Beckham akivel tele van a tv....és lám lám mi lett belőlePerrero írta:Már csak az a kérdés, hogy meddig, valamikor kifog törni a "Messi-láz", remélem Ő majd jól tudja kezelni...Danka00792 írta:Nem. Messi nem R10, ö csak simán Messi, nem lesz itt M19 vagy ilyesmi... öt csak a foci érdekli, semmi márka, semmi "divatolás",csak a foci.... az "átvette a pálcát" viszont egyre biztosabb.
Ezel teljesen egyet értek. Pont ezért nem megy dinhonak, mert minden róla szól ( R10 ). Eszt teszi ha valaki elhiszi, hogy ő a legjibb.Danka00792 írta:Hát barátaim, FAN társaim Az utolsó meccset nézve most már nincs kételyem hogy roni-val már nagy gáz van . Eddig se volt sok.
Már nem is irok nagyon véleményeket elég ha figyelmesen nézitek a meccseket és tök egyértelmű a helyzet.
Messi bejött és mint egy varázsütésre a játék megváltozott.
Már Ő az R10 igaz más kivitelben de átvette a pálcát.
A régi Ronit nagyon szerettem de az a VB előtt volt.
Sajnos egyre inkább ez van. Kár érte.ha elmegy majd máshová kiváncsi leszek ott majd pörög -e újra
Nem. Messi nem R10, ö csak simán Messi, nem lesz itt M19 vagy ilyesmi... öt csak a foci érdekli, semmi márka, semmi "divatolás",csak a foci.... az "átvette a pálcát" viszont egyre biztosabb.
Hát barátaim, FAN társaim Az utolsó meccset nézve most már nincs kételyem hogy roni-val már nagy gáz van . Eddig se volt sok.
Már nem is irok nagyon véleményeket elég ha figyelmesen nézitek a meccseket és tök egyértelmű a helyzet.
Messi bejött és mint egy varázsütésre a játék megváltozott.
Már Ő az R10 igaz más kivitelben de átvette a pálcát.
A régi Ronit nagyon szerettem de az a VB előtt volt.
Sajnos egyre inkább ez van. Kár érte.ha elmegy majd máshová kiváncsi leszek ott majd pörög -e újra