Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Guddy?Zozzy 5 írta:Ami úgysem lesz, de én így csinálnám:
----------------------Valdes--------------------
Puyol------Thuram-------Milito-------Zambro
--------------------------------------------------
-----------------Xavi-----Touré-----------------
Messi-------------------------------------Iniesta
---------------------------------------------------
----------------Krkic-------Guddy---------------
Miért lenne tuti vereség? A középpálya stabil és kreatív, elöl pedig a két csatár annyi van képzett, hogy ha kiszolgálják őket, akkor azt berugják. Ez most a 4-3-3, itt a fent lévőket ki kéne szolgálni, ami szerintem menne, nem mellesleg valszeg megint egy 10 emberrel védekező csapattal találjuk szembe magunkat, akik ellen már szenvedtünk eleget a 4-3-3as felállással.varga tamás írta:Hát, ez elég merész, mondhatnám a földtől elrugaszkodott. Elöl egy ifjú titán és egy semmirekellő. Tuti vereség.Zozzy 5 írta:Ami úgysem lesz, de én így csinálnám:
Hát, ez elég merész, mondhatnám a földtől elrugaszkodott. Elöl egy ifjú titán és egy semmirekellő. Tuti vereség.Zozzy 5 írta:Ami úgysem lesz, de én így csinálnám:
Hát ha már középcsatár, akk Krkic.antiimperialista írta:Látom, a többség csatár nélkül akarná játszatni a csapatot hétvégén. A tavalyi idényben bebizonyosodott, hogy úgy sokat nem ér el a banda. ezért, még ha a játéka katasztrofális is, a szőke idétlenségnek kellene elöl kezdenie, mert tény, hogy sem Messi, sem Dos Santos, sem Ronaldinho nem középcsatár.
Krkic sem az, ráadásul talán ő a legalacsonyabb és legvéknyabb (és unszimpatikus isbarca99 írta:Viszont Bojan az. Gyengébbet nem tud nyújtani, mint Guddy.![]()
Viszont Bojan az. Gyengébbet nem tud nyújtani, mint Guddy.antiimperialista írta:Látom, a többség csatár nélkül akarná játszatni a csapatot hétvégén. A tavalyi idényben bebizonyosodott, hogy úgy sokat nem ér el a banda. ezért, még ha a játéka katasztrofális is, a szőke idétlenségnek kellene elöl kezdenie, mert tény, hogy sem Messi, sem Dos Santos, sem Ronaldinho nem középcsatár.
Teljesen egyetértek veled! És remélem hogy Frank is igy gondolja, de valoszinütlenLos Banditos írta:Tudom, hogy Ronaldinho ott van a keretben, de ő csak hátráltatná a csapatot, úgyhogy kispad és melegítsen egy félidőn keresztül, de ne álljon be!!![/color]
hát igen valószínűtlen főleg mert ha ilyen is lenne a kezdőcsapat Guddy játszana baloldalt nem Ini!Bodi írta:Én kipróbálnék egy ilyen variációt:
Valdes-Zambi-Puyol-Milito-Slivinho-Toure-Xavi-Guddy-Iniesta-Bojan-Messi
Idén akkor játszottunk a legjobbam,amikor Iniesta bal oldali támadót játszott.Viszont ha ő előrelép,akkor kell valaki a helyére,Deco hiányában ő csak Guddy lehetne.Így tuti,hogy nagyon gyors lenne a játékunk,Iniesta és Messi szétszednék az ellenfél védelmét,ráadásul Bojan is kapná a jó passzokat.
Csakhát sajnos ilyen felállásra semmi esély...