Srácok...részemről:
Tamás, akárkit is a csapatból semmirekellőnek nevezni, nagyon nem helyénvaló. Főleg nem olyat, mint Gudjános, aki lehet hogy meg ugyan nem üti a Barca szintjét, (vagy inkább fogalmazzunk úgy, hogy más játékstílusú csapatban tud jobban teljesíteni), de mindig mikor pályán van, belét kihajtja. Megjegyzem Rangers ellen csapat egyik leghasznosabbja volt.
A másik az, hogy mint már mondtam, Ronaldinho továbbra is ilyen vérgyenge formában is többre képes, illetve hasznosabb, mint Guddy oder Santiago.
Így nálam nem kérdés hogy ki a kezdő, de mégsem kell ilyen jelzővel illetni vkit.
Megjegyezném a fő kritikusokhoz szólva: Ronaldinho közel 1,5 éve keresi a formáját, de még nem volt két olyan hét, hogy egy csöpp türelemmel lettetek volna. Minden meccs után lehordtátok, olyan nem volt egyszer sem h türelemmel voltatok.
Mindenki mondja, vagy mondta , h igen: kapjon egy esélyt még, vagy várjunk, de ez nem arról szól srácok, hogy eladjuk e v sem, hanem hogy állandó nyomásgyakorlást abba tudjátok e fejezni kicsit, hogy 1 nyugodt időszakban térhessen vissza a formájához.
Nyilván nem mi vagyunk magyarországról, akik közvetlen hatunk rá, sokkal inkább a katalóniaiak, a nemzetközi sportsajtó, csak sajnos a többség máshol is úgy működik, mint nálunk.
Adjuk neki az esélyt, de ugyanúgy lehordjuk mint előtt. Nemszeretem az ilyet. És nemvéletlen van h hajtani és küzdeni látjuk, mégse megy. Ez már rég nem a fizikumáról szól. Ilyen nyomás alatt játszani...finoman szólva sem irigylésre méltó és egyszerű. És nemondjátok nekem hogy mások mért képesek... nagyon kevesek vannak, akik ekkora alatt játszanak mint ő, és ráadásul az ő esetében ez szűnni nem akaró. Ha a szurkolók nem változnak (a sajtó ugyse...), akkor ebből nem sok minden lesz. Márpedig nemlátok rá túl sok esélyt. Szurkolok szerencsétlennek hogy jólsikerüljön pár meccse szerencsével és kicsit elhalkuljanak a dolgok.

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila