Bajnoki Mérkőzések 07-08

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Atesz
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.11.01. 13:04:40

Mért van olyan érzésem, hogy Ronaldinho kezd majd középen a két szélső meg Giovani és Messi lesz?
Kép
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2007.11.01. 11:41:45

Talán megtudjuk csinálni azt amit a Real tegnap.
A Valladolid teljesítméynét elnézve simán megtudjuk. Remélem hogy ha meglesz a biztos vezetés nem fogjuk elaltatni a meccset.
Itt az idő hogy Ronni is rugjon pár gólt talán msot visszahozza a becsületét!
Bojan a kezdőben nem rossz mivel hasonlít Messihez ezért sok szép helyzetet alakíthatnak ki.
Remélem Henry és Abidal hiányzását nem fogjuk megérezni annyira egy yilen kis csapat ellen! :)

Hajrá Barca!!!!
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
barcelinho_5
Jugador d'estrella

2007.11.01. 09:25:41

Veszedelem Laughing Ez sem rossz, bár nekem már szívemhez nőtt a katasztrófa, így maradnék annál Cool
Az meg már tavalyi szezonban nyilvánvaló volt, hogy (a fórumon majdnem egyedül) Los nagyon szereti északi barátunk játékát. De Los, azt ne felejtsd el, hogy a fórum nagy részének szúrta a szemét, mégpedig azért, mert egy olyan játékos helyett játszott, aki sokkal jobban rászolgált arra, hogy Eto'o sérülése idején kezdő legyen, és lényegesen kevesebb játékidővel is eredményesebb volt, mint a szőke katasztrófa.
Gudjohnsen játéka nekem is szimpatikus, talán az az agresszív stílus és maximalista északi hozzáállás. tetszene ha néhány másik Barca-spíler is hasonlóan fogná fel a dolgokat.
Igaz hogy Guddy nem biztos hogy egy Barca-szintű játékos, de a hozzáállása akkor is nagyon jó. Láttátok ahogy az Almeria ellen rohant a labda után??? Látszik hogy akar-akar és akar...Ha pedig jól is játszana akkor szerintem megérdemel egy esélyt.

Bocsi attól akinek nem szimpi :wink:[/quote]
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.11.01. 07:25:18

ÁÁÁ ki kell tömni a Valladolid-ot mert a Real tömte a Valenciát!!
antiimperialista
Director del Fútbol

2007.11.01. 00:46:26

varga tamás írta:
Los Banditos írta:Semmirekellö?! :roll: Tamás már megint szítod a feszültséget... Miért semmirekellö? Lehet, hogy itt nem egy nagy ász, de azért rúgott ő itt elég gólt és Angliában a legnagyobbak között volt, úgyhogy ezt a semmirekellö kifejezést nem tudom hogy gonoltad. :roll:
Azért az erőteljes túlzás, hogy Angliában a legnagyobbak között volt. De az engem egyáltalán nem érdekel. Nálunk egy Jacques Foch, akárki, akármit mond. Ez nem feszültségkeltés, hanem ténymegállapítás. Javaslom mindenkinek a tavalyi idény topicjait, ahol a fórum egésze kórusban szidta. Én még emlékszem rá, aki nem az szenilis, vagy nem akar emlékezni. Még a 87 éves nagymamám is képes lenne erre a teljesítményre, amit az izlandi veszedelem produkál.
Veszedelem :lol: Ez sem rossz, bár nekem már szívemhez nőtt a katasztrófa, így maradnék annál 8)
Az meg már tavalyi szezonban nyilvánvaló volt, hogy (a fórumon majdnem egyedül) Los nagyon szereti északi barátunk játékát. De Los, azt ne felejtsd el, hogy a fórum nagy részének szúrta a szemét, mégpedig azért, mert egy olyan játékos helyett játszott, aki sokkal jobban rászolgált arra, hogy Eto'o sérülése idején kezdő legyen, és lényegesen kevesebb játékidővel is eredményesebb volt, mint a szőke katasztrófa.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.10.31. 23:21:04

lionelmessi19 írta:
lionelmessi19 írta:Nyilván nem mi vagyunk magyarországról, akik közvetlen hatunk rá, sokkal inkább a katalóniaiak, a nemzetközi sportsajtó, csak sajnos a többség máshol is úgy működik, mint nálunk.
Zozzy, egyrészt ezt ajánlom figyelmedbe... másrészt. Ja nem, nincs másrészt. :D

Szerk: De mégis :lol:
Másrészt viszont értem, ha te nem látsz ekkora ellent. Mindenesetre sztem azért bőven jelenvan, sokkal inkább mint más játékosoknál, akárkinél most a világon.
A lényeget Te is leírtad, csak fáradt vagyok már...
Egy bizonyos szintű elvárás mindíg is volt, de ez normális. De ez a teher akkor is rajta volt, amikor a Bl menetelés közben végigvitte a pályán.
Ellenszenv lehet, hogy mostmár valóban fent áll kint is, de erre meg is volt a kiváltó ok. Szerintem a közönség kint is türelmes volt, emlékezzünk csak, ebben a szezonban valamelyik meccsen az Ő nevét skandálták, egy olyan meccsen ahol nem is játszott. Úgyhogy én a médián kívül más "gonosz" tényezőt nem nagyon látok. Dehát ugyebár ők mindíg ilyenek lesznek, nem csak vele. Ettől függetlenül Te érezheted úgy, hogy ez nem így van. Nem akarok belemenni újra a Ronnie témába, ehhez képest megint jól bennevagyok, úgyhogy abba is hagyom :wink:
Andris
Adminisztrátor

2007.10.31. 20:44:24

lionelmessi19 írta:Nyilván nem mi vagyunk magyarországról, akik közvetlen hatunk rá, sokkal inkább a katalóniaiak, a nemzetközi sportsajtó, csak sajnos a többség máshol is úgy működik, mint nálunk.
Zozzy, egyrészt ezt ajánlom figyelmedbe... másrészt. Ja nem, nincs másrészt. :D

Szerk: De mégis :lol:
Másrészt viszont értem, ha te nem látsz ekkora ellent. Mindenesetre sztem azért bőven jelenvan, sokkal inkább mint más játékosoknál, akárkinél most a világon.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.10.31. 20:29:05

lionelmessi19 írta:Srácok...részemről:

Tamás, akárkit is a csapatból semmirekellőnek nevezni, nagyon nem helyénvaló. Főleg nem olyat, mint Gudjános, aki lehet hogy meg ugyan nem üti a Barca szintjét, (vagy inkább fogalmazzunk úgy, hogy más játékstílusú csapatban tud jobban teljesíteni), de mindig mikor pályán van, belét kihajtja. Megjegyzem Rangers ellen csapat egyik leghasznosabbja volt.

A másik az, hogy mint már mondtam, Ronaldinho továbbra is ilyen vérgyenge formában is többre képes, illetve hasznosabb, mint Guddy oder Santiago.

Így nálam nem kérdés hogy ki a kezdő, de mégsem kell ilyen jelzővel illetni vkit.

Megjegyezném a fő kritikusokhoz szólva: Ronaldinho közel 1,5 éve keresi a formáját, de még nem volt két olyan hét, hogy egy csöpp türelemmel lettetek volna. Minden meccs után lehordtátok, olyan nem volt egyszer sem h türelemmel voltatok.
Mindenki mondja, vagy mondta , h igen: kapjon egy esélyt még, vagy várjunk, de ez nem arról szól srácok, hogy eladjuk e v sem, hanem hogy állandó nyomásgyakorlást abba tudjátok e fejezni kicsit, hogy 1 nyugodt időszakban térhessen vissza a formájához.
Nyilván nem mi vagyunk magyarországról, akik közvetlen hatunk rá, sokkal inkább a katalóniaiak, a nemzetközi sportsajtó, csak sajnos a többség máshol is úgy működik, mint nálunk.
Adjuk neki az esélyt, de ugyanúgy lehordjuk mint előtt. Nemszeretem az ilyet. És nemvéletlen van h hajtani és küzdeni látjuk, mégse megy. Ez már rég nem a fizikumáról szól. Ilyen nyomás alatt játszani...finoman szólva sem irigylésre méltó és egyszerű. És nemondjátok nekem hogy mások mért képesek... nagyon kevesek vannak, akik ekkora alatt játszanak mint ő, és ráadásul az ő esetében ez szűnni nem akaró. Ha a szurkolók nem változnak (a sajtó ugyse...), akkor ebből nem sok minden lesz. Márpedig nemlátok rá túl sok esélyt. Szurkolok szerencsétlennek hogy jólsikerüljön pár meccse szerencsével és kicsit elhalkuljanak a dolgok. :roll:
Az, hogy mi ezen a fórumon nem vagyunk róla túl jó véleménnyel, semmit sem jelent Ronnie szempontjából. Attól még kint katalóniában a szurkolók és Rijkaard ugyan úgy kiáll mellette másfél éve, igaz, a szurkolóknál már szakad a cérna kint is. De ettől még bizalomhiányban biztos, hogy nem szenved. A sajtó fricskáit pedig nagyrészt bírja gondolom, legalábbis egy profi játékosnak kell. Úghogy én nem látok olyan nagy ellent vele szemben, mégse változik gyökeresen.
Andris
Adminisztrátor

2007.10.31. 19:54:31

Srácok...részemről:

Tamás, akárkit is a csapatból semmirekellőnek nevezni, nagyon nem helyénvaló. Főleg nem olyat, mint Gudjános, aki lehet hogy meg ugyan nem üti a Barca szintjét, (vagy inkább fogalmazzunk úgy, hogy más játékstílusú csapatban tud jobban teljesíteni), de mindig mikor pályán van, belét kihajtja. Megjegyzem Rangers ellen csapat egyik leghasznosabbja volt.

A másik az, hogy mint már mondtam, Ronaldinho továbbra is ilyen vérgyenge formában is többre képes, illetve hasznosabb, mint Guddy oder Santiago.

Így nálam nem kérdés hogy ki a kezdő, de mégsem kell ilyen jelzővel illetni vkit.

Megjegyezném a fő kritikusokhoz szólva: Ronaldinho közel 1,5 éve keresi a formáját, de még nem volt két olyan hét, hogy egy csöpp türelemmel lettetek volna. Minden meccs után lehordtátok, olyan nem volt egyszer sem h türelemmel voltatok.
Mindenki mondja, vagy mondta , h igen: kapjon egy esélyt még, vagy várjunk, de ez nem arról szól srácok, hogy eladjuk e v sem, hanem hogy állandó nyomásgyakorlást abba tudjátok e fejezni kicsit, hogy 1 nyugodt időszakban térhessen vissza a formájához.
Nyilván nem mi vagyunk magyarországról, akik közvetlen hatunk rá, sokkal inkább a katalóniaiak, a nemzetközi sportsajtó, csak sajnos a többség máshol is úgy működik, mint nálunk.
Adjuk neki az esélyt, de ugyanúgy lehordjuk mint előtt. Nemszeretem az ilyet. És nemvéletlen van h hajtani és küzdeni látjuk, mégse megy. Ez már rég nem a fizikumáról szól. Ilyen nyomás alatt játszani...finoman szólva sem irigylésre méltó és egyszerű. És nemondjátok nekem hogy mások mért képesek... nagyon kevesek vannak, akik ekkora alatt játszanak mint ő, és ráadásul az ő esetében ez szűnni nem akaró. Ha a szurkolók nem változnak (a sajtó ugyse...), akkor ebből nem sok minden lesz. Márpedig nemlátok rá túl sok esélyt. Szurkolok szerencsétlennek hogy jólsikerüljön pár meccse szerencsével és kicsit elhalkuljanak a dolgok. :roll:
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
merx
Capitá del Barça

2007.10.31. 19:43:14

mrmonster írta:-----------------Valdes---------------------
---------------------------------------------
Puyol-----Marquez-----Milito--------Zamb
----------------------------------------------
--------Xavi------Yaya--------Iniesta------
Messi-----------Bojan------------Ronnie--

Ezt üzente Rijkaard, a Valladolid ellen így állunk fel :D
elég jónak tűnik de nekem bojan szúrja a szemem :roll:
remélem nem őf fog kezdeni
Kép
Capon
Llegenda del Barça

2007.10.31. 19:36:46

Így legyen! Bojant megnézném már kezdőnek.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
mrmonster
Entrenador del Barça

2007.10.31. 19:28:21

-----------------Valdes---------------------
---------------------------------------------
Puyol-----Marquez-----Milito--------Zamb
--------Xavi------Yaya--------Iniesta------
Messi-----------Bojan------------Ronnie--

Ezt üzente Rijkaard, a Valladolid ellen így állunk fel :D
Előre a TITOlusokért!
barca99
Llegenda del Barça

2007.10.31. 19:20:41

Megint elengedhetetlenül fontos volt ilyen stílusban válaszolni Zozzy hszére. :evil: Néha olyan magabiztosan állítasz dolgokat, mintha legalábbis üveggömbből látnád a jövőt.
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2007.10.31. 19:07:39

A füttyszót nem látni kellett volna,hanem hallani! :lol: :lol: :lol:
Amúgy én hallottam a füttyszót,de nemcsak akkor nyomták,hanem amikor bénázott,akkor is kapott..... :roll:
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.10.31. 19:06:31

senzu írta:mégsem fütyülték ki mint ronaldinhot... 8)
Ronaldinhót sem fütyülték ki, legalábbis csak néhány itteni szurkoló szüleménye ez. Én láttam amikor lecserélték, semmiféle füttyszó nem volt.
Kép
senzu
Entrenador del Barça

2007.10.31. 19:00:39

mégsem fütyülték ki mint ronaldinhot... 8)
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.10.31. 18:58:39

Los: akkor olvass vissza.
Gudjózsi a bajnoki meccseken 5 - azaz öt - gólt lőtt, Samu 11-et, úgy hogy 4 hónapig sérült volt. Ha nálad Guddy teljesítménye elfogadható, akkor nálad elég alacsonyan van a mérce. Szerintem pedig a teljesítménya egy nagy adag Foch, lehet ezzel vitatkozni - de nem érdemes.
Kép
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.10.31. 18:38:03

varga tamás írta:
Los Banditos írta:Semmirekellö?! :roll: Tamás már megint szítod a feszültséget... Miért semmirekellö? Lehet, hogy itt nem egy nagy ász, de azért rúgott ő itt elég gólt és Angliában a legnagyobbak között volt, úgyhogy ezt a semmirekellö kifejezést nem tudom hogy gonoltad. :roll:
Azért az erőteljes túlzás, hogy Angliában a legnagyobbak között volt. De az engem egyáltalán nem érdekel. Nálunk egy Jacques Foch, akárki, akármit mond. Ez nem feszültségkeltés, hanem ténymegállapítás. Javaslom mindenkinek a tavalyi idény topicjait, ahol a fórum egésze kórusban szidta. Én még emlékszem rá, aki nem az szenilis, vagy nem akar emlékezni. Még a 87 éves nagymamám is képes lenne erre a teljesítményre, amit az izlandi veszedelem produkál.
Én nem láttam volna, hogy olyan nagyon szidják. Amikor Eto'o sérült volt, akkor nagyon jól helyettesítette. Sorra harcolta ki a büntetőket és rúgta a gólokat, és csak a szezon végére engedett ki.

Ez a Jacques Foch meg egy jó poén, de bőven elég lesz egyszer is elsütni. :roll: :wink:
in to exile
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.10.31. 18:37:13

vaLe5 írta:
Zozzy 5 írta:Ami úgysem lesz, de én így csinálnám:

----------------------Valdes--------------------
Puyol------Thuram-------Milito-------Zambro
--------------------------------------------------
-----------------Xavi-----Touré-----------------
Messi-------------------------------------Iniesta
---------------------------------------------------
----------------Krkic-------Guddy---------------
Guddy? :lol: :lol: R10
Egyébként én is ezt raknám fel.
Nekem nem hiányzik Ronnie semmittevése, és a csapatnak sem hiányzott, amikor nem játszott. Egyébként meg középre mégnagyobb hülyeség berakni, akkor ott kellene örlődnie középen, ami neki még akkor sem ízlene, ha menne neki a játék, nemhogy így...Guddy viszont jó felépítésű, és azt Angliában is bizonyította, hogy a kaput azért érzi, mégha a mi egyérintős játékunkba nem is illik bele.
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2007.10.31. 18:37:04

varga tamás írta: Zsolti, tévedsz, kb. 4-5 meccse nincsen formában. Viszont Gudjózsi egy tizedmásodpercig sem volt formában. Nagy különbség.
kompedlinek meg igaza van.
persze 4-5 meccse....jó vicc. 05-06-os idény vége óta egy nagy nulla..de ezt rajtad kívül,meg még egy pár elvakult szemellenzős emberen kívül mindenki látja.
Úgyhogy veled fölös vitázni...
Danka00792
Director del Fútbol

2007.10.31. 18:34:57

kompedli írta:tudjad h minek nevezed Ronaldinhot ! semmirekellő vagy te 8)
nélküle nem tartana ott a Barca ahol most tart,nagyon sokat tett a csapatért és ha nincs formában akkor már egyből piszkálni kell?

Ez már megint a mult, és multból nem lehet megélni!
Sokat tett a csapatért! Ezt senki se vonja kétségbe! Biztos bent lesz, vagy már bent van a "Barca nagy könyvbe" a neve, és mindenki emlékezni fog rá. De ha nem jön formába mennie kell igy is ugy is.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.10.31. 18:34:16

Zsolti írta:
nélküle nem tartana ott a Barca ahol most tart,nagyon sokat tett a csapatért és ha nincs formában akkor már egyből piszkálni kell?
az a baj,hogy már két éve nincs formában,de egyből piszkálom......... :roll: :lol:
Zsolti, tévedsz, kb. 4-5 meccse nincsen formában. Viszont Gudjózsi egy tizedmásodpercig sem volt formában. Nagy különbség.
kompedlinek meg igaza van.
Kép
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.10.31. 18:32:40

Kép
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2007.10.31. 18:31:58

az a baj,hogy már két éve nincs formában,de egyből piszkálom......... :roll: :lol:
kompedli
Barça C

2007.10.31. 18:30:00

tudjad h minek nevezed Ronaldinhot ! semmirekellő vagy te 8)
Lezárt