Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Gudjohnsen játéka nekem is szimpatikus, talán az az agresszív stílus és maximalista északi hozzáállás. tetszene ha néhány másik Barca-spíler is hasonlóan fogná fel a dolgokat.Veszedelem Laughing Ez sem rossz, bár nekem már szívemhez nőtt a katasztrófa, így maradnék annál Cool
Az meg már tavalyi szezonban nyilvánvaló volt, hogy (a fórumon majdnem egyedül) Los nagyon szereti északi barátunk játékát. De Los, azt ne felejtsd el, hogy a fórum nagy részének szúrta a szemét, mégpedig azért, mert egy olyan játékos helyett játszott, aki sokkal jobban rászolgált arra, hogy Eto'o sérülése idején kezdő legyen, és lényegesen kevesebb játékidővel is eredményesebb volt, mint a szőke katasztrófa.
Veszedelemvarga tamás írta:Azért az erőteljes túlzás, hogy Angliában a legnagyobbak között volt. De az engem egyáltalán nem érdekel. Nálunk egy Jacques Foch, akárki, akármit mond. Ez nem feszültségkeltés, hanem ténymegállapítás. Javaslom mindenkinek a tavalyi idény topicjait, ahol a fórum egésze kórusban szidta. Én még emlékszem rá, aki nem az szenilis, vagy nem akar emlékezni. Még a 87 éves nagymamám is képes lenne erre a teljesítményre, amit az izlandi veszedelem produkál.Los Banditos írta:Semmirekellö?!Tamás már megint szítod a feszültséget... Miért semmirekellö? Lehet, hogy itt nem egy nagy ász, de azért rúgott ő itt elég gólt és Angliában a legnagyobbak között volt, úgyhogy ezt a semmirekellö kifejezést nem tudom hogy gonoltad.
![]()
A lényeget Te is leírtad, csak fáradt vagyok már...lionelmessi19 írta:Zozzy, egyrészt ezt ajánlom figyelmedbe... másrészt. Ja nem, nincs másrészt.lionelmessi19 írta:Nyilván nem mi vagyunk magyarországról, akik közvetlen hatunk rá, sokkal inkább a katalóniaiak, a nemzetközi sportsajtó, csak sajnos a többség máshol is úgy működik, mint nálunk.
Szerk: De mégis![]()
Másrészt viszont értem, ha te nem látsz ekkora ellent. Mindenesetre sztem azért bőven jelenvan, sokkal inkább mint más játékosoknál, akárkinél most a világon.
Zozzy, egyrészt ezt ajánlom figyelmedbe... másrészt. Ja nem, nincs másrészt.lionelmessi19 írta:Nyilván nem mi vagyunk magyarországról, akik közvetlen hatunk rá, sokkal inkább a katalóniaiak, a nemzetközi sportsajtó, csak sajnos a többség máshol is úgy működik, mint nálunk.
Az, hogy mi ezen a fórumon nem vagyunk róla túl jó véleménnyel, semmit sem jelent Ronnie szempontjából. Attól még kint katalóniában a szurkolók és Rijkaard ugyan úgy kiáll mellette másfél éve, igaz, a szurkolóknál már szakad a cérna kint is. De ettől még bizalomhiányban biztos, hogy nem szenved. A sajtó fricskáit pedig nagyrészt bírja gondolom, legalábbis egy profi játékosnak kell. Úghogy én nem látok olyan nagy ellent vele szemben, mégse változik gyökeresen.lionelmessi19 írta:Srácok...részemről:
Tamás, akárkit is a csapatból semmirekellőnek nevezni, nagyon nem helyénvaló. Főleg nem olyat, mint Gudjános, aki lehet hogy meg ugyan nem üti a Barca szintjét, (vagy inkább fogalmazzunk úgy, hogy más játékstílusú csapatban tud jobban teljesíteni), de mindig mikor pályán van, belét kihajtja. Megjegyzem Rangers ellen csapat egyik leghasznosabbja volt.
A másik az, hogy mint már mondtam, Ronaldinho továbbra is ilyen vérgyenge formában is többre képes, illetve hasznosabb, mint Guddy oder Santiago.
Így nálam nem kérdés hogy ki a kezdő, de mégsem kell ilyen jelzővel illetni vkit.
Megjegyezném a fő kritikusokhoz szólva: Ronaldinho közel 1,5 éve keresi a formáját, de még nem volt két olyan hét, hogy egy csöpp türelemmel lettetek volna. Minden meccs után lehordtátok, olyan nem volt egyszer sem h türelemmel voltatok.
Mindenki mondja, vagy mondta , h igen: kapjon egy esélyt még, vagy várjunk, de ez nem arról szól srácok, hogy eladjuk e v sem, hanem hogy állandó nyomásgyakorlást abba tudjátok e fejezni kicsit, hogy 1 nyugodt időszakban térhessen vissza a formájához.
Nyilván nem mi vagyunk magyarországról, akik közvetlen hatunk rá, sokkal inkább a katalóniaiak, a nemzetközi sportsajtó, csak sajnos a többség máshol is úgy működik, mint nálunk.
Adjuk neki az esélyt, de ugyanúgy lehordjuk mint előtt. Nemszeretem az ilyet. És nemvéletlen van h hajtani és küzdeni látjuk, mégse megy. Ez már rég nem a fizikumáról szól. Ilyen nyomás alatt játszani...finoman szólva sem irigylésre méltó és egyszerű. És nemondjátok nekem hogy mások mért képesek... nagyon kevesek vannak, akik ekkora alatt játszanak mint ő, és ráadásul az ő esetében ez szűnni nem akaró. Ha a szurkolók nem változnak (a sajtó ugyse...), akkor ebből nem sok minden lesz. Márpedig nemlátok rá túl sok esélyt. Szurkolok szerencsétlennek hogy jólsikerüljön pár meccse szerencsével és kicsit elhalkuljanak a dolgok.
elég jónak tűnik de nekem bojan szúrja a szememmrmonster írta:-----------------Valdes---------------------
---------------------------------------------
Puyol-----Marquez-----Milito--------Zamb
----------------------------------------------
--------Xavi------Yaya--------Iniesta------
----------------------------------------------
Messi-----------Bojan------------Ronnie--
Ezt üzente Rijkaard, a Valladolid ellen így állunk fel
Ronaldinhót sem fütyülték ki, legalábbis csak néhány itteni szurkoló szüleménye ez. Én láttam amikor lecserélték, semmiféle füttyszó nem volt.senzu írta:mégsem fütyülték ki mint ronaldinhot...
Én nem láttam volna, hogy olyan nagyon szidják. Amikor Eto'o sérült volt, akkor nagyon jól helyettesítette. Sorra harcolta ki a büntetőket és rúgta a gólokat, és csak a szezon végére engedett ki.varga tamás írta:Azért az erőteljes túlzás, hogy Angliában a legnagyobbak között volt. De az engem egyáltalán nem érdekel. Nálunk egy Jacques Foch, akárki, akármit mond. Ez nem feszültségkeltés, hanem ténymegállapítás. Javaslom mindenkinek a tavalyi idény topicjait, ahol a fórum egésze kórusban szidta. Én még emlékszem rá, aki nem az szenilis, vagy nem akar emlékezni. Még a 87 éves nagymamám is képes lenne erre a teljesítményre, amit az izlandi veszedelem produkál.Los Banditos írta:Semmirekellö?!Tamás már megint szítod a feszültséget... Miért semmirekellö? Lehet, hogy itt nem egy nagy ász, de azért rúgott ő itt elég gólt és Angliában a legnagyobbak között volt, úgyhogy ezt a semmirekellö kifejezést nem tudom hogy gonoltad.
![]()
Nekem nem hiányzik Ronnie semmittevése, és a csapatnak sem hiányzott, amikor nem játszott. Egyébként meg középre mégnagyobb hülyeség berakni, akkor ott kellene örlődnie középen, ami neki még akkor sem ízlene, ha menne neki a játék, nemhogy így...Guddy viszont jó felépítésű, és azt Angliában is bizonyította, hogy a kaput azért érzi, mégha a mi egyérintős játékunkba nem is illik bele.vaLe5 írta:Guddy?Zozzy 5 írta:Ami úgysem lesz, de én így csinálnám:
----------------------Valdes--------------------
Puyol------Thuram-------Milito-------Zambro
--------------------------------------------------
-----------------Xavi-----Touré-----------------
Messi-------------------------------------Iniesta
---------------------------------------------------
----------------Krkic-------Guddy---------------![]()
R10
Egyébként én is ezt raknám fel.
persze 4-5 meccse....jó vicc. 05-06-os idény vége óta egy nagy nulla..de ezt rajtad kívül,meg még egy pár elvakult szemellenzős emberen kívül mindenki látja.varga tamás írta: Zsolti, tévedsz, kb. 4-5 meccse nincsen formában. Viszont Gudjózsi egy tizedmásodpercig sem volt formában. Nagy különbség.
kompedlinek meg igaza van.
kompedli írta:tudjad h minek nevezed Ronaldinhot ! semmirekellő vagy te![]()
nélküle nem tartana ott a Barca ahol most tart,nagyon sokat tett a csapatért és ha nincs formában akkor már egyből piszkálni kell?
Zsolti, tévedsz, kb. 4-5 meccse nincsen formában. Viszont Gudjózsi egy tizedmásodpercig sem volt formában. Nagy különbség.Zsolti írta:az a baj,hogy már két éve nincs formában,de egyből piszkálom.........kompedli írta:tudjad h minek nevezed Ronaldinhot ! semmirekellő vagy te![]()
nélküle nem tartana ott a Barca ahol most tart,nagyon sokat tett a csapatért és ha nincs formában akkor már egyből piszkálni kell?![]()
Azért az erőteljes túlzás, hogy Angliában a legnagyobbak között volt. De az engem egyáltalán nem érdekel. Nálunk egy Jacques Foch, akárki, akármit mond. Ez nem feszültségkeltés, hanem ténymegállapítás. Javaslom mindenkinek a tavalyi idény topicjait, ahol a fórum egésze kórusban szidta. Én még emlékszem rá, aki nem az szenilis, vagy nem akar emlékezni. Még a 87 éves nagymamám is képes lenne erre a teljesítményre, amit az izlandi veszedelem produkál.Los Banditos írta:Semmirekellö?!Tamás már megint szítod a feszültséget... Miért semmirekellö? Lehet, hogy itt nem egy nagy ász, de azért rúgott ő itt elég gólt és Angliában a legnagyobbak között volt, úgyhogy ezt a semmirekellö kifejezést nem tudom hogy gonoltad.
![]()
az a baj,hogy már két éve nincs formában,de egyből piszkálom.........kompedli írta:tudjad h minek nevezed Ronaldinhot ! semmirekellő vagy te![]()
nélküle nem tartana ott a Barca ahol most tart,nagyon sokat tett a csapatért és ha nincs formában akkor már egyből piszkálni kell?