Sic transit gloria mundi..
frank meg majd megmagyarázza, hogy milyen jók voltunk, tulajdonképpen nyertünk, a Valladolid gólja csak érzéki csalódás, a fiúk hajtottak, meg vagyok velük elégedve, minden nagyon jó, minden nagyon szép, megyünk tovább, előre ország népe, veletek száguld, víg, ujjong a lelkünk, nyílik a rózsa, zöldül a levele. A legjobban a meccs végi pillanat tetszett, ahogy az oldalvonal mellett, semmitmondó arccal, faábrázattal, és zsebre dugott kezekkel álldogált. Mindent elmondott. A legszebb az lett volna, ha a kezeit nem a zsebébe teszi, hanem széttárja. Mert kb. ennyit várhatunk tőle.
A magyarfocira szoktuk volt mondani egy újabb zakó után, hogy ennél lejjebb már nincsen. Na, ma a fiaink bebizonyították, hogy még az Almeria meccshez képest is van lejjebb. Ha nem repítjük franket, pá-pá bajnoki álmok. Ebben biztos vagyok. Vasárnap 19h-kor a Betis is feltámad ellenünk a Nou Campban, és akkor még szomorúbbak leszünk.
Ja, és ne gyertek a szokásos ledorongolásommal, nincs mit megmagyarázni, nincs mit szépíteni. Ma egyetlen játékosunk játszott úgy, mint egy labdarúgó, ez VV volt, mellette R10-en láttam az akaratot. A többiek meg menjenek el a sunyiba.
RIJKAARD TAKARODJ! DE QUMMA GYORSAN! MOURINHO KELL NEKÜNK!