Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
egyetértek. én nagyon kitartottam Riijkaard mellett, de most vége...aki ismer tudja hogy végletekig türelmes és kitartó vagyok. De tényleg...most énis imádom a Barcát, de ez egyszerűen gyötrelmes volt. Az az egy Ronnie-gól most kb egy olyan szerencse-gól volt amilyeneket a Real szokott találni és 3 "mákos" pontokat nyer velük.La Pulga írta:Új edző kell és kész.
Köszönjük az első hozzászólásodat.masterka`madrid írta:lol tavaly még megakartátok ölni mourinhot Smile most meg itt sírtok hogy jöjjön Smile de minek? szarból nem lehet várat építeni Wink
Capellonak is sikerült másfél éve!masterka`madrid írta:lol tavaly még megakartátok ölni mourinhot Smile most meg itt sírtok hogy jöjjön Smile de minek? szarból nem lehet várat építeni Wink
Basszus ilyen kerettel még gólt se nagyon kellett volna kapnunk,nemhogy idegenben egy,azaz egy győzelemmel állni....megáll az ember esze..rajtunk röhög a fél világ!Vito írta:semmi kockázatot nem látok egy esetleges edzőcserében. ennél lejjebb nincs (ezzel a kerettel)
Nem kell hinni a Sport1-nek, ne tévesszen meg senkit. A spanyol bajnokságban az egymás elleni meccs számít, tehát az 1-3-as vereség miatt a Villareal a második!!!BarcaGeri írta:Most izgulhatunk, hogy a Sevilla jól játszon a Real ellen, A Barca pedig verje meg a Betist. Arról ne is beszéljünk, hogy azért vagyunk a 2. helyen, mert a Villareal kevesebb golt lőtt. Jó8 mindenkinek...
Sajnos jól éreztem.Slither írta: Úgy érzem ma megint nagyon gyengék leszünk.